Kje najti iris v Sims 3: devet načinov, da dobite kamen v igri

Rainbow - eden najbolj redkih in dragih kamnov v igri. Vaših sedem lahko uporabite v gorečnosti kot mogočna čarobna sestavina ali prodate, ko ste prejeli veliko denarja. V tem članku bomo govorili o mestih v Sims 3, kjer lahko najdete mavrico, in devet načinov, da jo dobite brez goljufij.

Na tleh

Kako najti mavrico v Sims 3? Najlažji način je, da preverite, ali obstaja v mestu. Oglejte si oddaljene kraje, kot so pokopališče in stadion, ter več hribov, ki so jim najbližje. Če je v vašem mestu veliko balvanov, lahko iščete mavrico zraven njih.
Če imate nameščeno aplikacijo "Vse stoletje" in vaša družina ima otroke, ne zamudite kviza za lovljenje smeti: dragocene zgodbe raziskovalnega inštituta. Po sprejemu potovanja bodo dragoceni kamni označeni in podpisani na zemljevidu. Ni vam več treba iskati same šarenice, ampak jih samo dvignite.


Nagrado "Collector's Assistant" deluje na podoben način.

V katakombah na pokopališču

ima vsako pokopališče pokopališče. Ponoči med duhovi pristanek duhovi, v ribniku pljuskel ribe-smrt, in lokalni mauzolej velikodušno strašne zvoke. Pokopališče je skrivnostno in nevarno mesto, zato je naslednja metoda primerna za pogumne. Na voljo je več interakcij z mavzolejem, vključno z "Preglej katakombe". Izberite ga in pošljite lik v nevarno avanturo. Obstaja možnost, da se bo vrniliris

V smeti

Kje najti iris v Sims 3? Najbolj nenavaden kraj, ki ga morate iskati, je koš za smeti vaših sosedov. Identificirajte najbogatejše hiše v mestu in naročite sedmim, da se kopajo v njihove odpadke. Vendar bodite previdni: ukrepanje grozi, da bo padec ravni higiene, kot tudi negativno mull board.


Trgovci

Če imate nameščeno aplikacijo »Kariera«, lahko Rainbow najdete v trgovinah. Pogosteje pa lahko najdete redko kamen v "komisiji eliksirjev", če imate "nadnaravno". Če vaši gredo v drugo državo, si oglejte trg za redkosti: lahko najdejo tudi mavrico za vas.

V grobnici

Kje najti iris v Sims 3, če imate nameščen "Adventure World"? Seveda, v grobnicah: sedem potnikov najde v njih veliko mavric. Ne pozabite, da uničene skrinje zakladov niso ponovno napolnjene: vaši potomci ne bodo več mogli dobiti redkih draguljev na enak način.

S pomočjo borilnih veščin

Na desetem nivoju borilnih veščin lahko razdelite ingote meteoritov. Majhna priložnost, da dobite dragoceni kamen, je že od začetka, vendar jo lahko povečate z dopolnitvijo dodatnega namena železne palice. Po uničenju 150 hrastovih plošč (ali kakršnega koli materiala težjega) bo vaš sim prejel dragocene kamne neprekinjeno.

S čarovniško čarovnico

Čarovnice pridejo v igro z dodatkom »Nadnaravno«. Črkuj "Ritual prehoda" so jim na voljo od prvegaspretnosti čarovništva. Izberite element in ga nato uporabite, dokler ne dobite želenega gema.

S pomočjo lova

Kje najti iris v "Sims 3" z dodatkom "učencev"? Razvijte svoje sposobnosti lova na psa, da dobite mavrico. Višje kot je spretnost, pogosteje pes najde redke kamne.
Hawksi so na voljo tudi za Hawke (dodatek "Supernatural"). Razvijte skrite spretnosti "Likantropije", da bo foretrises uspešnejša.

S pomočjo vrtalne naprave

\ t
Kje najti iris v "Sims 3", če imate aplikacijo "Kariera"? Sedem-izumitelj z veščino 7 ali višjo lahko ustvari vrtalni stroj. Redki dragoceni kamni bodo prišli do vas tako med vrtanjem kot v predorih med avanturo.

Sorodne publikacije