Kje in kako prenesti "Bandics"

Če greste na to stran, boste najverjetneje imeli težave s programom Bandicam. Ta članek vam bo pomagal rešiti težavo. Če ne veste, kako prenesti Bandics ali želite popraviti situacijo, kjer je največja dolžina videa 10 minut, preberite članek do konca in našli boste odgovore na vprašanja, ki ste jih zastavili.

Priporočila za namestitev

Torej, če ne veste, kako prenesti "Bandite", imamo samo en nasvet - prenesite s uradne strani. Samo ta metoda vas ščiti pred številnimi težavami, ki se lahko pojavijo pri uporabi programske opreme.


Dejstvo je, da se težave lahko pojavijo tudi v fazi enostavne namestitve. Možno je, da prenesete program, ki ima spremenjeno kodo, ki jo je virus izvedel. Na splošno taka različica ne bo drugačna od uradne in verjetno bo celo delovala, če pa vaš operacijski sistem nima kakovostnega protivirusnega programa, lahko preskoči zlonamerni program, ki lahko znatno poškoduje vaš računalnik. Poleg tega vedno bodite pozorni na kljukico v namestitvenem programu, kot pri Bandicamu lahko prenesete in namestite druge programe, ki jih ne želite videti na računalniku. To je bil samo en nasvet za prenos "Bandics". Mogoče ne bo ustrezala vsem, saj je program plačan, in uradna različica mora biti plačana. Zato se zdaj pogovorimo o posledicah nelicenciranih groženjrazličico programa.


Zakaj video posnetek traja 10 minut

Odgovor na to vprašanje je zelo preprost: če imate video posnetek, ki traja le 10 minut, to pomeni, da ste prenesli uradno različico programa, vendar ni plačal za to. V tem primeru ga boste lahko popolnoma nekaznovano uporabljali, vendar obstajajo nekatere omejitve. O eni, ki ste jo že uganili: dolžina posnetka ne bo presegla 10 minut, druga je globa, da bo po posnetku na videu postavljen vodni žig v zgornjem delu. Na žalost ga ni mogoče odstraniti in je dovolj sposoben poškodovati kakovost videa. Torej smo že ugotovili, kje in kako prenesti "Bandics", da ne bi poškodoval računalnika, v tem primeru pa boste zaradi uporabe nelicencirane različice omejeni z nekaj globami. Zdaj bomo pogledali, kako to popraviti.

Kako licencirati program

Program lahko licencirate, da boste dobili popolne "razbojnike", z drugimi besedami, na dva načina. Prva je popolnoma zakonita in sto odstotna, druga pa sploh ni. Zdaj pa se pogovorimo o prvem. Zainteresiran je za nakup licenčnega ključa. Vendar pa lahko pride tudi do težav. Dejstvo je, da cena tega izdelka ni zelo zvesta ruskim uporabnikom in škoda je, da se veliko kupi. V času pisanja članka (konec leta 2016) je cena licenčne različice programa Bandicam 2600 rubljev, ali 39 $. In tukaj lahko veliko uporabnikov kupi lopove.
Dejstvo je, da številna mesta prodajajo ključe zanizka cena, in obstaja velika verjetnost, da boste prevarani. Zato se vzdržite takšnih nakupov. V skrajnem primeru poiščite "crack" za "Bandite". Kaj je to in kje ga iskati, bo povedano nekoliko nižje.

Kako "razbiti" program

Zdaj je čas, da govorimo o ne povsem pravnem načinu licenciranja programa. Na internetu se to imenuje "kryknut". Ta metoda je bila imenovana zaradi imena programa, ki prekine program - Crack. Ta kreker lahko najdete na spletu. "Kryak" za "bandike" najpogosteje predstavlja arhiv, v katerem se nahajajo datoteke krekerja. Vse kar potrebujete je, da ga razpakirate in zaženete program z "crack", nato pa sledite navodilom.
Vendar pa taka metoda ni popolnoma varna, ker je kryak virus, vendar pa ni zmožen škoditi sistemu. To je v najboljšem primeru, vendar se včasih zgodi, da zlonamerni ljudje tam postavijo zlonamerno programsko opremo, in ker je treba onemogočiti protivirusno programsko opremo za nedovoljeno spreminjanje Bandicama, se možnost za okužbe poveča večkrat. Na splošno se ta metoda uporablja na lastno odgovornost.

Sorodne publikacije