Zaslužek na starih domenah: pregledi. Dražbene domene

Dražbe za prodajo edinstvenih domen so vstopile v življenje internetnih podjetnikov ne tako dolgo nazaj, vendar so že povzročile veliko hrupa. Kljub velikemu številu navdušenih mnenj večina uporabnikov mreže imenuje zaslužke na starih domenah "lohotronom", virtualne obrti - naslednji inventivni goljufi. Vendar pa je dovolj, da se seznanite z povratnimi informacijami naprednih uporabnikov in postane jasno: takšne dražbe dejansko obstajajo in so v povpraševanju. Enako lahko rečemo o edinstvenih domenskih imenih. Če menite, da pregledi, ki jih najdete na internetu, zaslužite denar na starih področjih ni lahko. Da, in te domene niso drage, dostop do njih pa je na voljo le strokovnjakom, ki so prejeli posebno akreditacijo.


Kako in koliko lahko zaslužite

Če želite zaslužiti denar na avkcijskih domenah, morate najprej kupiti enega od njih in ga nato prodati lastnikom nekaterih virtualnih podjetij, ki sanjajo o nakupu edinstvenega naslova. Obstoj tega dokaj resnega in donosnega poslovanja ljubitelji niso pozabili, da bi z denarjem delali nič. Med kraji, ki so dobili slavo, je projekt DoxodWork. Tako, njeni ustvarjalci zagotovijo predstavniki internetne skupnosti, da delo na dražbi starih domen lahko prinese do 25.000 rubljev.

Kladiva domene?

Avtor enega od izobraževalnih videov poroča, da na virtualnih dražbah s kladivom ne le starine. Na spletu so dražbena spletu, ki omogoča, da zaslužite denar na starih področjih. Odzivi večine uporabnikov, ki ne sodelujejo v partnerskem programu, so v dvomih. Ti ljudje verjamejo, da za prodajo vrgli iz neuporabnih premoženja, ampak tudi virtualno, ne boste zaslužili veliko.


Treba je opozoriti, da imajo oglaševalske strani lastnikov virtualnih dražb, v katerih so domenska imena prikazana kot loti, odličen ugled in so polni navdušenih povratnih informacij od hvaležnih strank.

Pregled zaslužkov na starih domenah, najdenih na internetu

Neodvisni strokovnjaki, da bi izpostavili dražbena podjetja DoxodWork, ki prodajajo "edinstvene" domene, registrirane na tem projektu. Med poskusom se je izkazalo, da gostitelji sumljivih lokacij ponujajo začetnikom, da naredijo svoje prve podjetniške korake na svoj račun. Prostovoljci so skušali prepoznati celotno resnico o zaslužkih na starih področjih, zato je njihovo poročilo, predloženo v preizkus spletne skupnosti, polno dejstev, ki jih lahko poznajo le uporabniki, registrirani v projektu. Goljufivo spletno mesto se imenuje iz več razlogov:
 • Če je prvi nakup opravljen za denar lastnikov spletnega mesta (kot je bilo obljubljeno v oglasu), potem so se vsi naslednji, pritožili novoustanovljenim podjetnikom, morajo plačati iz lastnih žepov.
 • Takoj, ko se podjetnik, ki se strinja z delom na dražbi domen, strinja na osebnem računu, se o tem dogovorijo vnaprej, izkaže se, da denarja ni mogoče dvigniti. Znesek, ki ga je treba odbiti, je precej večji od tistega, o kateremOmenjeno je v promocijskih videoposnetkih in besedilih.
 • Če se uporabnik, ki je žalosten zaradi neuspeha, vrne na svoj osebni račun, vidi samo prazno stran.
 • Kako trgovati na spletu

  Očitno je najbolj zahtevan na dražbi osebje - uporabniki delajo razgonchikami. Njihova naloga - zagotoviti vidnost neizkoriščene in ponovno izpostavljene pošiljke.
  Med spretnostmi teh razstavljavcev je ustvarjanje več računov, kot sta dve kapljici vode, ki sta si podobni. V tem poklicu, glede na napredne uporabnike, lahko srečate prave virtuoze. Njihovi dvojni računi so ustvarjeni na različnih računalnikih in polnijo edinstvene informacije (lokacija, priimek itd.). Uradno disperzantov ni mogoče kriviti za nič - ne kršijo nobenih pravil.
  Njihov cilj je prodati eno in isto neobstoječo partijo naenkrat.

  Kako prepoznati razpršenost

  Cene, ki jih navajajo, so smešno majhne in sami tekmovalci so nenaravno aktivni. Prodano zemljišče, ki ga je dobilo čez nekaj časa, se ponovno pojavi na dražbi. En in isti predmet lahko "pop" tri, pet, desetkrat.
  Nekaj ​​let po začetku virtualnih dražb je milijone uporabnikov že uporabljalo njihove storitve. Nekateri so razstavljali svoje parcele za prodajo, nekdo je hotel kupiti, in, moram reči, mnogi so bili še vedno zadovoljni z rezultatom. Vojska uporabnikov, ki so kdaj padli v navidezno dražbo, je precej. Glede na njihove povratne informacije, zaslužekna antičnih področjih ali drugih delih, ki so dani na dražbo, je povsem mogoče, saj je virtualna dražba morda najboljša priložnost za prodajo in nakup. Če menimo, da je trgovina s kladivom kot podjetje, pravijo strokovnjaki, potem je tovrstna dejavnost presenetljiva prihodnost. Število mest-dražb se povečuje iz leta v leto, zdaj pa mnogi ugledni strokovnjaki štejejo virtualne ponudbe za eno od vej e-trgovine.

  Po mnenju naprednih uporabnikov je navidezna dražba trgovalna miza za prihodnost.

  Rojstvo nove industrije je povzročilo nastanek novega poklica. Govorimo o mediaciji.
  Pri izbiri posrednika najprej bodite pozorni na njegov ugled. Scammers, ki po mnenju strokovnjakov, so vedno "gnezdenje" o virtualnih dražbah, je pred kratkim postala večja. Njihove metode dela so preproste: uvesti neizkušene novince v zavajajoče obljube (na primer, ponuditi zaslužek na starih domenah brez prilog) in izjemne pogoje. Vedno obstaja velika izbira blaga, in celo kupec, ki nima spletne nakupovalne izkušnje, jih lahko kupi. Poleg tega je na dražbah še veliko več potrošnikov in s tem več priložnosti za elektronske trgovce. Končno je lažje organizirati oglaševalsko kampanjo na dražbah (vključno z avkcijami domen), kar pomeni, da je lažje prodati. In zadnja stvar: prodajalec ni treba ničesar plačati, tako da se je njegov lot pojavil na dražbi, in preprostost in raznolikost izbire opravljanja predhodnih pogajanj s trgovci in potrošnikiprinaša verjetnost uspešnega posla bližje.

  Sorodne publikacije