Sandy World of Tanks: mimo

Danes smo pripravili pregled enega najbolj zapletenih in neprijaznih WoT kart, imenovanih "Sandy River". Na tem področju je praktično nemogoče upravljati težke cisterne in PA-SAU. Ne obstajajo artilerijski in srednje veliki tanki (in to samo zaradi dobrih kotov navpičnega vodenja).

Nekaj ​​splošnih informacij

Zemljevid "Peščene reke" v svetu cistern je zaznamovan z kompleksnim reliefom in odsotnostjo enakih površin. Po vsej okolici številnih hribov in nižin se skrivanje pred zračnimi napadi preprosto ne more. Druga pomanjkljivost je pomanjkanje vegetacije in grmičevja za prikrivanje vsaj enega lahkega rezervoarja. Zemljevid je zelo težko razumeti in prebrati, nima določene simetrije, položaj točk za vsakič se razlikuje med seboj. Poleg teh ne tako prijetnih funkcij za igro so se razvijalci odločili uvesti še en izjemno neuravnotežen režim, imenovan "Storm".

Ampak ne skrbite, ker je katera koli karta predmet preučevanja. Govorili bomo o tem, kako se igrati na reki Sandy, in delili nekaj koristnih nasvetov, ki vam bodo pomagali, da boste vnaprej našli vse informacije, ki jih potrebujete: na katero stran naj grem, kje najti varen prehod in najustreznejši položaj na katerem odseku je bitka, kako ostati neviden za nasprotnike in še več.

Ukvarjamo se s ključnimi komponentami. 1. del

"Peščena reka" v WoT je suha rekakanal, katerega lokacija je vroča puščava. Na nekdanjih obalah so majhna naselja v več hišah, ki so blizu drug drugemu. Spomnimo se ene zelo pomembne podrobnosti: vsaka stavba na tem mestu je uničena.
Na območju reke Sandy je več ključnih sestavin:
 • gora - najprimernejše mesto za aktivno igro. Tukaj lahko poskusite uporabiti rezervoarje srednje ali zelo težke teže; prisotnost zavetišč iz topništva.
 • Zgornji hrib - ki ga igralci aktivno uporabljajo za nadgradnjo, ki je igri dodal mesto planine. Zdaj je postalo bolj nevarno, saj obstaja veliko tveganje, da pridejo pod artilerijo in PA-SAU.
 • Hrib je priljubljen med lahkimi tanki. Mogoče ga je ustreliti z vseh strani, zato morate biti zelo previdni.
 • Drugi sestavni deli lokacije. 2. del

  Vas je množica uničenih stavb, ki lahko igrajo tudi vlogo začasnega zatočišča v primeru nevarnosti. Suhi kanal je središče peščene reke; najpomembnejše mesto, saj lahko zlahka opravi potreben lumen ali strel. Tukaj je več polic, toda neposreden napad bo takoj privedel do sovražnega ognja. S pomočjo posušenega kanala lahko v najkrajšem času pridemo iz ene baze v drugo.

  Vožnja po peščeni reki je najpreprostejša varianta trajekta, čeprav ne edina. Balkon - PA-SAU je pogosto nameščen tukaj, vendar idealen položaj ni upoštevan. Poleg tega na tem mestu rastejo združeni grmi. UdobnoPoložaj gluhih - najpogosteje so to zadnje obrambne črte. Ozemlje spodnjih hribov - ni zavetišč, a obstajajo številni hribi. Odličen položaj za svetlobne tanke svetilnikov. Zunanja topniška lupina.

  Vodenje standardne bitke

  Razumeti, kaj je reka Sandy, lahko razmislite o taktiki boja. Naredimo to z dvema vrstama primerov: standard in counter.
  Za lahke cisterne obstaja ogromen izbor dejanj, saj lahko v vsaki nevarnosti skušate izginiti z najbližjim lubjem. Vendar pa je zaradi pomanjkanja polic in grmičevja pomembno, da pozabimo na osvetlitev ozadja. Z upravljanjem povprečnega rezervoarja lahko poskusite vzpenjati se na goro in ga napadati od tam. Ni nam priporočljivo, da gremo na stran kanala. Za težke tanke "Sandy River" je najbolj neugoden kraj. Edina stvar, ki jo lahko naredite, je, da poskušate zavzeti položaj za Daf. Možnosti za PA-SAUs so balkoni ali def. Tako lahko streljate v katerokoli smer, vendar je zaradi grobega območja sovražnika vedno možno umakniti se. Kar se tiče topništva, je to praktično celotna kartica. Nameščen za PA-SAU.

  Voditi prihajajočo bitko

  Ta različica bitke ni ista kot standardna. Glavna razlika je v tem, da so točke za predene - blizu zgornjih hribov. To vodi do dejstva, da se glavna bitka odvija tukaj na hribu. PT-SAU lahko zavzame svoje mesto na balkonih, da prepreči vstop sovražnika v zadnji delvojakov Vzemanje podlage nima veliko smisla, saj je takoj zavarovano z več lokacij: balkona, spodnjega hriba in hriba. Zmaga v tem načinu je mogoče zaslužiti šele po zmagi nad tekmecem v bitki v gorskih hribih in gorah.

  Sorodne publikacije