Pregled sprejemnika Pioneer VSX-528 K

V tem članku bomo razpravljali o Pioneer VSX-528 K. Mnogi kupci raje uporabljajo to napravo kot domači kino. Vendar pa je vredno izbrati ta model ali bolje skrbeti za nekaj drugega?

Zgodovina naprave

Zgodovina te naprave se začne na koncu 1920-ih. Potem je bilo na trg dostavljenih veliko zanimivih možnosti. Ker se je digitalna tehnologija začela razvijati zelo hitro, so sprejemniki vgrajeni v preproste čipe, ki omogočajo ogled videa in poslušanje glasbe odlične kakovosti.


V zadnjem času ta naprava deluje z digitalnimi priključki, kar omogoča povezavo z modernimi televizorji. Pioneer VSX-528 K deluje brez prekinitev in zaviranja.

Koristi

Naprava, ki smo jo pregledali, ima dober zvok. Zunanjost bo popolnoma združena z vsakim slogom v notranjosti.

Slabosti

Nastavljanje Pioneer-ja VSX-528 K je kar najbolj zapleteno. Mnogi ugotavljajo, da doslej še niso doživeli nejasnega uporabniškega vmesnika. Uporaba zunanje antene je težko delo z radio, najpogosteje signal samo ne ujame.

Splošni vtisi

Pioneer-jev sprejemnik VSX-528 K, ki je pregledan v tem članku, je pogosto pridobljen z glasbenim centrom in zvočniki. Če govorimo o cenovni kategoriji, potem je ta možnost zelo poceni. Ni težav pri priključitvi žic in kablov. Navodila za instrument so opremljena z odličnim opisom vseh dejanj. Vendar, ko uporabnikiKo dosežete nastavitev naprave, takoj omenja ogromno nespodobnih besed.


Na žalost so ga razvijalci naredili čim bolj zapleteni. V kompletu za napravo najdete poseben mikrofon. Morate ga položiti okoli glave in šele nato začeti spreminjati funkcije. Naprava bo samodejno aktivirala zvok klika. Glasnost bo prikazana tudi neodvisno. Če želite poiskati možnost, ki vam bo omogočila, da to storite ročno, boste morali večkrat prebrati priročnik. Tudi ljudje, ki imajo novo strojno opremo na "vas", imajo težave z namestitvenim procesom. Sprejemnik odlikujejo tudi njegove pomanjkljivosti. On mora ujeti radio, vendar tega ne počne. Pri priključitvi zunanje antene se stalno ujamejo samo dve postaji. Lahko se pojavi še nekaj več in občasno izginejo. Na posebnem kablu, ki je na voljo, je ena postaja z ničelno občutljivostjo. Zaslon nima praktično nobene informativne vsebine. Če želite nastaviti napravo, morate imeti vgrajen televizor.
Kupci so zadovoljni z zvokom. Vendar pa je izenačevalnik tu fiksiran. Če je ta funkcija bolj prilagodljiva, bo predvajanje bolj zabavno. Radio je razočaral mnoge. Uporaba USB težko za predvajanje podatkov iz trdih diskov, večina od njih ne vidijo programa. Na splošno, naprava je veliko nezadovoljni in, vedoč svoje pomanjkljivosti prej, je malo verjetno, da ga kupite. Kar zadeva kino s petimi kanali, deluje odlično.

Sorodne publikacije