Kraft pri gozdu: recepti

Sodobne igre so prišle na novo raven, danes pa niso nepremišljene "strelecke", ampak popolna simulacija preživetja, v kateri morate ne le vzdržati sovražnikov, ampak tudi biti pametni. Kraft v gozdu je kombinacija več predmetov za pridobitev koristnega inventarja.

O igri

Igra "Gozd" je "ženin", ki pripoveduje zgodbo o človeku, ki je s sinom potoval na letalu, zaradi katerega je v neznanem gozdu našel potnike. Samo glavni lik, ki je med celotno igro prisiljen iskati svoje potomce, se nenehno sooča z agresivno prilagojenimi aborigini, ki trpijo le kri. Da bi preživel v takšnem okolju, mora glavni lik obvladati vse možne obrtne recepte The Forest.

Prameni in puščice

Najprej je treba paziti na lastno varnost in strgati vsaj nekaj orožja. Da bi dobili 5 puščic takoj, morate dobiti 1 palico in 5 perja. Vse te elemente je mogoče enostavno najti z raziskovanjem območja. Posodobljena različica igre v 010 je spoznala možnost streljanja puščic. To bo zahtevalo kos blaga. Če želite streljati s puščico, pritisnite L, ko bo orožje v rokah protagonista. Vendar pa bo za komplet 5 izdelkov porabili enako količino tkanine.
Kraft v The Forest vam omogoča ustvarjanje čebule. Za njega boste morali dobiti 1 palico, krpo in vrv. Brez premca v igri bo zelo težko preživeti, zato je bolje narediti orožje,čim prej.

Kamnita sekira

S tem orodjem bo protagonist lahko rezal les in žetev. Uporablja se tudi kot orožje. Torej, na samem začetku igre zna lik dobi čudno sekiro, ki opravlja podobne funkcije, vendar je njena zmogljivost precej nižja. Da bi dobili več laskavo orožje, kraft na Forest deluje zelo preprosto - morate povezati kamen in palico.

Bombe

Morda se zdi, da je preživetje v igri možno z eno sekiro, ki opravlja veliko uporabnih funkcij. Vendar pa boj z "šefi" zahteva bolj resno orožje. Kraft stvari v Forest vam omogoča, da ustvarite več vrst bomb.

Normalno Da bi dobili standardno bojno orožje, morate najti kovance, steklenico alkohola in čip. Zadnja stvar, ki jo dobiš, je najtežja stvar. Če želite takoj na letalu dobiti dva žetona, boste morali po celem otoku najti druge predmete (najpogosteje najdene v jamah). Vendar, ko je prejel običajno bombo, je mogoče uspešno prestrašiti mutante. Če želite uporabiti učinkovito strelivo, ga morate vrniti v pravo smer in počakati nekaj sekund. Pomembno je omeniti, da če vržete bombo preblizu protagonista, potem ne bo zdrobila le mutantov, ampak tudi samega sebe. Takšno strelivo sesuje v igri The Forest je na voljo le v nujnih primerih. Najbolje je, da jih pustite za ubijanje hobotnice. Headbomb Ta vrsta streliva se nanaša na močnejši eksplozivni tip orožja, saj ga ni mogoče uporabiti preprostoprestrašiti napade mutantov žuželk, temveč jim tudi povzročiti škodo.
Za pripravo takšne bombe potrebujete glavo (lahko jo dobite tako, da ubijete enega od aboriginov in ga razrežete na koščke s kamnito sekiro) in navadno bombo. Slug bomba Ta vrsta eksplozivnega orožja se pojavi šele potem, ko je sproščena posodobitev 008 d. Drobna bomba je učinkovito sredstvo proti kanibalom, otrganemu na otoku. Toda za resnejše nasprotnike bo prišla tudi ona. Za pripravo tega orožja morate kombinirati smolo in bombe s časovnikom.
Glavna prednost "ježka" je v tem, da se lahko zaskoči na katerokoli površino in tam potegne sovražnika. Tudi takšnega streliva ne bi smeli porabiti nepremišljeno, saj so zelo učinkoviti v boju proti "šefom".

"Molotov koktajl"

Stekleničke z vnetno mešanico so dober tip orožja, ki bo prestrašil nezaželene goste. Za pripravo "Molotovovega koktajla" morate najti in združiti steklenico, krpo in alkohol. Da bi vrgli vnetno mešanico, je treba pazljivo, da ne bi poškodovali protagonista. Če želite to narediti, pritisnite levi gumb miške, usmerite in znova pritisnite LKM, da zaženete projektil. Če steklenica z vnetljivo mešanico pristane na trdni površini, se bo odlomila in okrog nje bo oblikovana požarna celica. Najbolj učinkovito je uporabiti ta projektil proti mutantom, saj hitro izginjajo zaradi sončnih opeklin.

Poleg tega je molotov koktel odličen vir svetlobe v temi ali med hojoštevilne jame. Če poznamo celoten kraft v gozdu, se lahko uspešno borimo s številnimi sovražniki, dobimo vir svetlobe in še veliko več. Poleg tega igra ima možnost, da zgraditi šotore, ognjemet, domove in druge predmete, ki bodo pomagali junak preživeti na strašnem otoku in našli svojega sina. Z pravilno uporabo predmetov, lahko uživate v igri v celoti.

Sorodne publikacije