Hyde na Terrobride v "Doti-2": posebnosti prehoda, priporočila

"Doto-2" - ena izmed najbolj priljubljenih računalniških iger. Igralci branijo svoje linije z nadzorovanjem določenega junaka. Tudi v svetu Doti-2 ima vsak lik zgodbo o svojem izvoru, zaradi česar je ta igra še bolj zanimiva. Obstajajo junaki, ki so zelo priljubljeni pri igralcih. Eden takih znakov v "Doti-2" je Terrorblade.

Kratka zgodba o liku

Terorizem v "Doti-2" - eden najbolj nevarnih in brezobzirnih demonov. On je upornik, ki je uspel oropati celo Gospoda demonov in zavrnil vse rituale, ki naj bi ga obvladali. Za takšno vedenje je bil kaznovan s terorizmom: navsezadnje imajo celo demoni poseben pekel. Ta uporniški demon je bil poslan v vodnjak duš. To je skrita dimenzija, kjer so postavljeni najnevarnejši demoni-uporniki. "Well of Souls" je temen odsev sveta, v katerem demoni gledajo na svoje bistvo. Toda TerrorBlade je to dimenzijo uspelo podrediti svojemu razmišljanju. Uspelo mu je uničiti zidove zapora in se znajti svoboden, da vtisne strah in grozo v druge.


Tip napada

Terorizem v "Doti-2" - junak z napadom blizu tipa z glavnim parametrom "Spretnost". Njegova prva sposobnost, Reflection, omogoča liku, da ustvari neustavljive dvojčke vseh nasprotnikov v bližini. Ti dvojčki napadajo tarče in počasi zmanjšujejo hitrost gibanja. Druga sposobnost Terrorblade - Conjure Image - ustvarja svojo iluzijo. Metamorfoza pretvori lik v močandemon z oddaljenim napadom. Sunder je njegova ultimatumska sposobnost, ki omogoča junaku, da spremeni rezerve vitalnosti s sovražnikom, pri čemer pusti določen del zdravja. Ta junak ima dobre parametre oklepanja in hitrost gibanja. Njegove prednosti vključujejo možnost uporabe daljnega napada. Pomanjkljivosti so potreba po lekarni, čeprav v začetnih fazah igre to ni toliko koristno, kot tudi ranljivost za čarobne sposobnosti likov.


Refleksija

Ta sposobnost Terrorbalde v Dota 2 upočasni ne samo vse junake, ampak tudi iluzije, ki so v območju njenega delovanja. Dvojčka sta ne samo neranljiva in ju ni mogoče nadzorovati, lahko pa prečkajo ovire. Prav tako vam dajejo pregled - enako kot njihov namen. Iluzije poskušajo napadati svoje tarče, če pa ne, potem se premaknejo proti njim, da jih napadajo. Prav tako ne izgubijo nasprotnikov, če so postali nevidni, vendar za napad potrebujejo pregled. Poleg tega so iluzije nedotakljive za vse sposobnosti in imajo, tako kot drugi dvojčki, različne aure in pasivne sposobnosti.

Priznavanje slike

Za nasprotnike je dvojnik vizualno drugačen od pravega terorizma. Ta veščina bo pomagala junaku hitreje kmetije v gozdu in uničiti sovražnikovo strukturo. Tudi s temi iluzijami boste lahko uničili "Trombage", ki ga je postavil Andain, medtem ko sami ne boste dobili nobene škode. Če ste uporabili "Metamorfozo", bodo vaše iluzije postale znaki z oddaljenim napadom. Toda, če dvojice pridejo v polmer te sposobnosti, potemspet bodo vzeli običajen pogled.

Metamorfoza

Dodatna škoda, ki jo terorizem dobi od te sposobnosti, je dodana njeni osnovni izgubi in izgubi iluzij. "Metamorfoza" poveča moč napada in obseg njegove uporabe ter zmanjša hitrost njegovega gibanja. Ker TerrorBlade postane heroj z oddaljenim napadom, delujejo vsi predmeti, potrebni za bližnji boj, na oddaljeni vrsti. Aura "Metamorfoze" deluje samo na iluzijah, ki so pod nadzorom junaka.

Sunder

To je končni značaj znaka, ki se lahko uporablja tako za sovražne kot za zavezniške junake. Deluje tudi na iluzije. Terorizem in njegov tekmec vedno ostajata z majhno rezervo zdravja. Poleg tega na to sposobnost ne vplivajo učinki odzivanja na izgubo. Sunder deluje preko BCB (eden od pomembnih elementov v igri), vendar ga lahko nadzoruje Link (tudi eden od potrebnih elementov v igri).

Izvajanje sposobnosti

V igri za terorizem "Doti-2" je treba opozoriti, kako pravilno črpati veščine junaka. Odvisno od strategije, ki jo izberete. Ali pa se boste osredotočili na izgubo, potem pa boste morali izčrpati "Metamorfozo", kolikor je to mogoče, ali zgraditi igro na iluzije, ki so koristne za kmetijo in hitro uničenje sovražnih zgradb. Prvo možnost je treba izbrati tudi, če ste na liniji z dobro izvedbo in upočasnitvijo. Nato morate čim prej prenesti metamorfozo. Vzemite prvo sposobnost na drugiravni junaka in vedno vzemite kult. Potem morate maksimirati iluzije, potem pa samo prvo sposobnost.
Če nimate dovolj poškodb in upočasnitve, se osredotočite na "Reflex" in "Metamorphosis". Obrni te sposobnosti, in iluzije se začnejo nihati samo, ko maksimalno črpalko »Reflex« in »Metamorfozo«. Prav tako vedno izberite končno moč. V "Doti-2" so bili talenti, ki povečujejo junaka. Na stopnji 10 morate izbrati talent, povečati hitrost gibanja. Pri 15 - izberite možnost za povečanje hitrosti napada. Pri 20 - +10 na vse parametre junaka in na zadnji stopnji - +300 na obseg napada pri uporabi "Metamorfoze".

Taktika igre

Pomembno je, da v igri na igri TerrorBlade v "Doti-2" označite taktiko igre. Za tega junaka je zelo pomembna kmetija, še posebej na začetku igre. Ker morate kupiti predmete, ki povečujejo škodo junaku in iluzijam. Torej, na liniji morate stati s sedlom. Ko ste prenesli "Metamorfozo", lahko vzamete sovražnika. Sredina igre in njene pozne faze so odvisne od tega, kako dobro ste se spogledali na začetku igre. Kmetija vam bo pomagala z iluzijami. Prav tako je treba upoštevati, da TerrorBlade ni le curry, ampak tudi letak, ki lahko s pomočjo iluzij hitro uniči sovražnikovo strukturo. Med boji uporabljajte nežno končno sposobnost - najbolje je, da jo uporabite kot sovražnega junaka zaradi večjega življenja.

Predmeti

V pripomočku za Terrorblade iz Dota 2 je treba določiti tudi, katere postavke je treba zbrati v ta namen.Hero:
 • Bodite prepričani, da kupite Power Treads - ta boot ne samo povečuje hitrost potovanja, ampak tudi poveča hitrost napada in bo dala majhno količino življenja. Ta vrsta čevlja je idealna za takšen curry.
 • Slog Manta - z njegovo pomočjo ne ustvarjate samo dodatnih iluzij in povečujete hitrost, ampak lahko tudi ponastavite vse negativne učinke. Ampak, če nasprotnik poševnica in masivne sposobnosti, je bolje zbrati BCB in Sange in Yasha.
 • Skady Sklepanje. Ta postavka bo povečala vaše možnosti in jo zbrala bolje v poznejših fazah igre. Scud bo dvignil raven življenja tvojega junaka.
 • Butterfly - poveča agilnost in to je glavni parameter tega značaja.
 • Sataničen - ker je teroristično orožje zelo škodljivo, bo regeneracija zdravja iz subjekta visoka.
 • Bar Black King (BKB) - Ta predmet je treba kupiti, če imajo sovražni junaki veliko čarobne izgube ali veliko držav.
 • Bar Monkey King (ICD) - morate ga kupiti, če je veliko nasprotnikov duhov. Če ima junak dobro hitrost napada, potem obstaja možnost za mini-bash.
 • Daedalus - To je vredno kupiti v poznih fazah igre, ko bo veliko škode.
 • Linken's Sphere - Ta točka je potrebna, če imajo sovražni junaki zmožnosti, ki lahko preidejo skozi magnetizem.
 • Radiance - ta predmet se redko nabira na terorističnem območju. Izbran je, če je v ekipi veliko nasprotnikov Pusherja.
 • Izdelke za junaka je treba izbrati na podlagi tega, kar imate ekipa nasprotnikov in kako dobite kmetijo. Terrorblade je kerry, ki mora povzročiti veliko škode sovražnim herojem.

  Prijatelji in sovražniki junaka

  Glavni prijatelji terorističnega bloka so sapporti, ki ga lahko zavrnejo ali upočasnijo. To sta Dazzle, Lyon, Crystal Maiden in drugi sapporti. Kdo je protiterorist v Doti-2? To so vsi junaki, ki lahko hitro uničijo vaše iluzije - Tinker, Slarck. Tudi za Terrorblade neprijetne nasprotnike - tiste, ki imajo veliko čarobno škodo. To je Zeus, duhovi neviht. Končne zmožnosti takšnih junakov, kot so Dark Searle in Morfling, so tudi nasprotni vrh proti terorizmu. Bain in Razor bo brez težav izgubil tega junaka in Necrolite s pomočjo Aghanija bo lahko uničil lik. V nasprotju z junaki, ki imajo veliko življenja, je TerrorBlade v parih v paru s sapportom, še posebej v poznih fazah igre, ker je laut karakter.

  Fraze junaka

  Tu so znani repliki terorističnih ploščic iz "Doti-2":
 • "Krv mučenikov je še posebej sladka" - ta stavek je govoril, ko je ubil Chen in Omnika.
 • "Bili ste izgubljena duša. Preveč ste smrtni, da bi bili nesmrtni, «pravi Andingung tej repliki.
 • "Lovim ne le ponoči", - pravi ta uporniški demon, ki pravi Knight Stalker.
 • ​​
 • "Meduze, ki se nisem nikoli bal mojega pogleda", - se pritoži na Meduzo.
 • "Bili ste hitri, vendar ne dovolj", - pritožba na Windreynger.
 • V vseh stavkih ta lik poudarja svojo premoč nad drugimi junaki.

  Ocene

  Terrorblade je eden najboljših leitnous znakov. V njegovo korist igralci vključujejo tudi lepo animacijo napada, dobre parametre oklepov. Upoštevane so njegove glavne pomanjkljivostiranljivost za čarobne prokate in njeno "subtilnost" v začetnih fazah igre. Tudi ta lik ima veliko lepih bonusov z lepimi učinki. Na primer, "Light Creator" v "Doti-2" za TerrorBlade spremeni videz junaka. In njegovo orožje se zdi ognjeno rdeča barva in lepa animacija napada. Terrorblade ni samo znak-kerri, ta junak lahko hitro uniči sovražno strukturo in hitro kmetijo v gozdu. Lepa in priročna animacija napada je še bolj priljubljen junak. "Doto-2" je razburljiva računalniška igra z zanimivimi liki.

  Sorodne publikacije