Kako narediti kopje v gozdu: Navodilo

Računalniška igra Forest je velik "peskovnik", v katerem lahko ustvarite vse predmete in zgradbe, od orodij dela, do trdnjave. Na začetku svojih dogodivščin morate pridobiti najbolj elementarne predmete - sekiro, kopje, vrečko in podobno, ki bodo pomagali preživeti v prvih nekaj priložnostih. Spodaj bomo razumeli, kako narediti kopje v gozdu - brez njega ne bo šel ven za nočne sprehode ali napad na tuje taborjenje ni priporočljiv!

Opis orožja

Najprej se pogovorimo o značilnostih predmeta. Seznam je prvo orožje, ki ga je mogoče opraskati ali najti v tej igri. Če ne želite, da ga ustvarite ročno, nato pa poiščite najbližjo plažo v bližini vode je treba nekaj kopij.


Uporabite kopje na dva načina - blizu in meče. Kot kaže praksa, je ta tema najbolje prikazana v kontaktnem borcu. Če je to bitka proti več aboriginskim ljudem, je bolje uporabiti sekiro. Prav tako je težko uporabiti kopje proti gibajočim se tarčam - lahko preprosto odleti in ostane brez orožja. Kopje v gozdu lahko izboljšate in povečate njeno moč. Ta tema je že resna grožnja sovražnikom. Lahko se uporablja tudi kot delovno orodje, na primer za ribolov.

Crafting order

Za pridobitev običajnega kovinskega orožja lahko zberete eno leseno palico in en oster kamen. Po tem morate iti v meni obrti zauporabite tipko E in povežite ta dva elementa. Izboljšano orožje ima nekoliko spremenjen "recept": 3 kose od 3 kosti in redno kopje. Če želite narediti objekt v gozdu preko menija s pritiskom na E. Maslo lahko izboljšate tudi z drugo metodo. Na primer, dodajte pero in smolo, tako da je med letom projektil poletel natančneje in hitreje. S pomočjo dodajanja živalskih zob lahko sovražniku povečate škodo.

Sorodne publikacije