Zakaj ne bi dodali prijatelju v "Vprašaj" ali Kako dodati prijatelja

Steam - spletna platforma za trgovanje, ki združuje več funkcij. Na primer, to je trgovina, upravitelj iger, prostor za študij videov in skupin iger. Poleg tega lahko doda prijatelje in klepet. Le zadnji dve nalogi se ne moreta izvajati vedno. Vedno več uporabnikov razmišlja, zakaj v obljubo ne dodajajo prijateljev. Kaj potrebujete za rešitev tega problema? Na ta vprašanja moramo odgovoriti še naprej. Pravzaprav ni posebnih težav z dodajanjem novih prijateljev prijateljem. Ponujeni nasveti in priporočila bodo za vedno odpuščeni.

Vrsta računa

Zakaj ne bi dodali prijatelju v "Prompt"? To vprašanje se pogosto pojavlja pri novih uporabnikih. Dejstvo je, da Param nalaga številne omejitve tistim, ki so bili pravkar registrirani. Dodajanje osebe prijatelju ne bo delovalo v tem primeru. To je običajen pojav.

Če želite odstraniti omejitve, boste morali spremeniti vrsto računa iz izvirnika v običajno. To se naredi na več načinov, in sicer
 • pri nakupu igre v Steamu;
 • pri polnjenju torbice "Stima".
 • Ni več možnosti. Takoj, ko oseba kupi igro ali dokonča profil torbice, bo njegov račun postal običajen. In ne bo več treba razmišljati, zakaj v "Steam" svojim prijateljem nihče ne dodaja.

  Po eni strani

  Zdaj pa razmislite o skrivnostih, ki vam bodo pomagale, da boste spoznali tudi začetni račun. Na primer, lahko prosite prijatelja, da se doda na seznam prijateljev. Pravvse je, da lahko uporabniki z aktivnimi profili zahtevajo prijatelje za vse račune. Torej, tudi novinec prijatelj bo lahko dal na seznam stikov v priponki. Nič ni resnega ali nerazumljivega glede tega. Vse kar morate storiti je, da potrdite zahtevo.

  Igra triki

  "Zakaj v" Steam "ne morem dodati prijatelja?" - Takšno vprašanje se ne pojavi tako redko. Kot smo že ugotovili, ga bomo morali porabiti za trgovsko ploščo ali uporabiti nekaj skrivnosti. Te tehnike pomagajo izogniti se omejitvam pare. Omogočajo vam, da ne boste porabili denarja za storitev, temveč hkrati pridobili dostop do neodvisnega dodajanja ljudi v prijatelja.
  Katere skrivnosti lahko pomagajo? Med njimi so:
 • Prenesite demo verzijo iger. Če uporabnik sam namesti "demo", potem ko aktivira profil in odstrani omejitve dodajanja prijateljev.
 • Prenesite brezplačne igre. Ta tehnika se v praksi pogosto uporablja. Lahko namestite katerokoli brezplačno igro prek Steama in jo zaženete. Odklepanje te funkcije se bo zgodilo takoj.
 • Te tehnike delujejo brez izjeme. Kako ravnati? Vsak uporabnik sam rešuje. Zdaj je jasno, zakaj ne dodajajo prijateljev Steamu in kako se spopasti s tem problemom.

  Drugi razlogi

  Samo ne pozabite, da je parna naprava predvsem program. In včasih je nezmožnost dodajanja prijateljem povezana z nekaterimi težavami in težavami pri uporabi, ne z omejitvami profila. Ponavadi nadzakaj ne morete dodati prijatelja "Stimulus" aktivnim uporabnikom storitve. Pogosto je v tem primeru prišlo do zaustavitve funkcije zaradi okvare ali napake.
  Kako popraviti situacijo? Predlagano:
 • Počakajte nekaj časa. Para je včasih posodobljena. Tudi ta trgovalna platforma se včasih poskuša prekiniti. Vse to lahko povzroči zrušitve strežnika, kar pomeni onemogočanje nekaterih funkcij programa.
 • Če obstaja sum, da je hrošč povzročil hrošč, je bolje, da ponovno zaženete Steam. Pogosto taka rešitev pomaga obnoviti delovanje programa.
 • Ponovno namestite pripomoček. Zakaj ne dodaš Buddyja v "Steam"? Napaka je lahko nastavitev "krivulja". Ponovna namestitev programa bo vrnila profil.
 • Posodobitev. Še posebej pomembno za tiste, ki uporabljajo staro različico "Steam". Morda imajo zruši. Posodabljanje programa bo popravilo situacijo.
 • To je vse. Zdaj je jasno, zakaj ne morete dodati prijatelja "Steam". Rešite problem brez veliko truda!

  Sorodne publikacije