PocketBook Pro 602: Pregled in pregledi

Papirne knjige ne načrtujejo, da bi šle mimo in jih bo zelo težko premakniti s podstavka, vendar veliko ljudi raje e-knjige na potovanjih ali na delovnem mestu. V vsaki od svojih prednosti, in včasih izbrati ni tako enostavno. PocketBook Pro 602 je dober model, ki se razlikuje po kakovosti in vsestranskosti.

Dva modela

Pravzaprav ni edinstvena. Blagovna znamka ima dva zelo podobna modela: 603 in 602 imata edino pomembno razliko - to je zaslon na dotik. Torbica PocketBook Pro 602 je izdelana iz trpežne plastike in prijetna na otip. Zadnji pokrov magnezija. Naprava je udobna in enostavna, omogoča branje več ur, saj roke ne zmanjkajo in se ne utrudijo. Krmiljenje se izvaja z mehanskimi tipkami: petstopenjsko krmilno palčko, gumba za obračanje strani, gumb za vsebino, gumb za dostop v glavnem meniju in gumb za vrnitev v prejšnji meni.


Kot pri mnogih drugih elektronskih knjigah, Pro 602 nima težav z bleščanjem in popačenjem slike, odvisno od zornega kota, zato bo besedilo jasno vidno tudi pri zelo močni svetlobi. Tudi v nastavitvah je na voljo funkcija za omogočanje načina posodobitve, ne da bi zatemnili zaslon. Kot pri mnogih drugih modelih je gumb za vklop na zgornji strani ohišja. Stikalo Wi-Fi je tudi na strani.

Konektorji in AC

Na dnu je režo za priključitev dodatnega pomnilnika, priključek USB za povezavo z računalnikom in izmenjavo podatkov, standardni vhod.slušalke, indikator polnjenja in gumb za ponastavitev.


Ena najmočnejših značilnosti skoraj vseh modelov te blagovne znamke in zlasti PocketBook Pro 602 - baterija. Naroči 7 tisoč strani. Tudi z intenzivnim branjem napolnjenosti baterije bo trajalo dolgo, tako da dodatnega polnilnika na počitnicah ni mogoče vzeti. Vendar pa se je treba spomniti, da vklop Wi-Fi omogoča dodatno moč baterije in lahko močno skrajša čas delovanja. Brezžično omrežje lahko za nekaj minut izklopite s stikalom na strani. Programska oprema PockketBook Pro 602 je neverjetna. Poleg prilagodljivih nastavitev same knjige, branja slogov, povečevanja in spreminjanja pisav, zunanjega oblikovanja, brezžične povezljivosti, obstajajo vse standardne funkcije: branje številnih knjig in fotografskih formatov, poslušanje glasbe.

Večopravilnost

Vgrajeni senzor GID omogoča, da se besedilo samodejno obrne na zaslon (funkcija je lahko onemogočena), pri čemer se udarec izvede precej hitro, brez napak. Poleg zmožnosti priključitve dodatnega pomnilnika ima knjiga vgrajeno velikost do 2 GB. Ta številka je že postala standard za e-knjige. Po tem modelu je prišlo do več novih, vendar je prvi, ki ima funkcijo večopravilnosti. Ta e-knjiga vam omogoča hkratno izvajanje več aplikacij in preklapljanje med njimi kot na računalniku. Uporabna funkcija za tiste, ki potrebujejo individualno ogledovanje risb ali ilustracij in preverjanje z več dokumenti in knjigami.

Usmerjenost

Pogosto je bralcu v slabšem položaju pomanjkanje podpore pri nekaterih kodnih besedilih. Vendar pa eBook PocketBook Pro 602 podpira številne formate, priljubljene med bralci Rusije. Dawe vidi vse kodirne kode, zato ste lahko prepričani, da bo vsaka knjiga prikazana pravilno. Tudi proizvajalec je izvedel glasovno branje besedila, čeprav izgovorjava, kot je bilo pričakovano, ni najboljša. Vendar pa je funkcija sama po sebi sposobna spremeniti običajno knjigo v avdio knjigo. Velikost pisave je enostavno konfigurirati s pritiskom na pet-smerno krmilno palčko. Pisavo lahko izberete iz več deset možnosti, čeprav med njimi obstaja le nekaj pomembnih razlik, vendar je ta prednost pred drugimi modeli, pri katerih je izbira podana med dvema ali tremi pisavami. Obstajajo celo anti-aliasing pisave, spreminjanje razmika med vrsticami in robovi strani ter zaznamki, premik na želeno stran in delo s slovarjem. Vse to daje PocketBook Pro 602 veliko prednost.

Mnenja

Mnogi lastniki so zadovoljni s svojim nakupom. Večina nakazuje kakovost montaže in oblikovanja, kot tudi možnost izbire med črno-belo (knjiga je na voljo v dveh barvnih rešitvah). Število bralnih formatov označujejo tudi uporabniki kot dostojanstvo. Baterija traja dolgo časa. Ampak vse prednosti lahko povem in proizvajalec, ampak kaj je z minusi? So tudi v knjigi, čeprav ne spada v proračunsko kategorijo. Kupci opozarjajo, da knjiga začne delovati počasneje s polnim pomnilnikom. Atzvočniki se ne štejejo: precej so tihi, zato je poslušanje glasbe še boljše na napravah, ki so posebej zasnovane za to. Zaslon se ne odziva na prste in odziv pisala ni trenuten (vseeno ni tableta).

Mail and Reset

Po mnenju lastnikov lahko napravo uporabljate za preverjanje pošte, vendar bodo strani za prenos morale dolgo čakati. Mnogi opažajo veliko nepotrebnih funkcij kot glavno pomanjkljivost knjige. Primer za Pocketbook Pro 602 je popoln. Pri povezovanju z računalnikom morate napravo najprej izklopiti. Če tega ne storite, bo morda obesil, samo ključ za ponastavitev vam bo pomagal. V času, ko je bila napovedana napoved, je bil zaslon na dotik E-ink dokaj redek, zdaj pa obstajajo modeli iste cenovne kategorije, vendar z zaslonom na dotik. Ti vključujejo starejši model, Pro 912. Vendar pa Pro 602 ostaja pomembna zaradi kakovosti in funkcionalnosti.

Sorodne publikacije