Temne duše, človeštvo: opis, kaj je potrebno

V igrah serije Dark Souls človeštvo ni značilno, kot se zdi na prvi pogled. S tem imenom so razvijalci določili vir, ki ga pogosto uporablja protagonist. On je odgovoren za spreminjanje videza in zaščite prekletega značaja med avanturo.

Razdelimo po vrstah

V Dark Souls je človeštvo dveh vrst in se uporablja drugače. Viri se pridobivajo iz majhnih črnih duhov, ki ostanejo po umoru nekaterih pošasti, in tudi na nekaterih lokacijah živijo ločeno.
Trdna oblika človeštva je shranjena v inventarju in jo lahko igralec kadarkoli uporabi. V prosti obliki se vir zbira na posebni lestvici, ki je prikazana na računalniškem zaslonu (zgornji levi kot). V igri Dark Souls 2 človeštvo, kot v poznejšem podaljšanju, ni spremenilo svoje vsebine. Vir se nenehno deli na dve obliki in se uporablja tudi za iste namene.


Pridobivanje materiala

Med potovanjem igralca v svet Dark Souls, človeštvo je mogoče najti na različnih mestih. Na vsakem srečanju z novimi trgovci je smiselno skrbno preučiti ponujeno blago. V njih je pogosto prisotna v trdni obliki za ceno od pet do dvajset tisoč duš. Material včasih pade v obliki ekstrakcije iz pošasti ali pa se skrije v različne škatle in debla.
Še posebej pogosto je vredno pogledati trupla nekdanjih vojakov. Žepi njihovega oklepa pogosto skrivajo najbolj dragocene materiale tega igralnega vesolja. Relativno svobodna oblika, potemVečina jih pade iz šefov ali mini-šefov na vsaki lokaciji. Na lestvico lahko dodamo do dvajset enot, ki ubijajo fantom različnih vrst. Prav tako je odličen način za dopolnitev vira uporaba predmeta Dark Hand na katerem koli od znakov brez iger.


Igralec mora vedeti, da je v vseh delih, vključno s Dark Souls 3, človeštvo po smrti ničlo na lestvici. Trden tip sredstev tako ostaja v inventarju. V vsakem delu so posebne skrite lokacije s šibkimi pošasti, kjer je vir kmetije najbolj donosen. Glavna stvar - najti to mesto, in pomanjkanje je mogoče pozabiti.

Uporaba človeštva

Kako se izvleči v igri Dark Souls je človeštvo, zakaj je potrebno in kako se uporablja? Ta igralec se lahko nauči iz lastnih izkušenj, vendar je bolje začeti avanturo s poznavanjem primera. Prosta oblika napolni lestvico in je odgovorna za zaščito protagonista pred prekletstvom vseh vrst, prav tako pa napolni posebno orožje s čarobno močjo. Raven vira se zmanjša, ko ponovno nalagamo opremo, kot sta Swift Quills ali Deep Blade. Poleg tega stopnja polnjenja lestvice vpliva na iskanje elementov, ki so koristni pri iskanju drugih redkih materialov.
Trdna oblika človeštva uporablja veliko več. Vir se izmenjuje za dušo, vendar le za tisoč na postavko. Pri žganju ognja se material lahko porabi za povečanje njegove ravni ali za ustvarjanje plamena na nevtralnem mestu. V dostopnem protagonistu zavez lahko dvignete svoj ugled s trdnim človeštvom in vzamete prekletstvoposebnih NPC. Najnovejši način uporabe te ekstrakcije je obnovitev videza človeka. Protagonist je preklet in se lahko tako pretvori v človeški obraz.

Sorodne publikacije