"Skyrim" - Sosnovaya zastava: informacije o lokaciji

V igri "Skyrim" je Sosnov depozit eno od mest, ki so na voljo za obisk. Potovanje v odprtem svetu je zabavno zaradi možnosti, da najdete številne zanimive lokacije za vas. Omenjeno ozemlje je vključeno v ta seznam, ker ni tako preprosto, kot se zdi na prvi pogled.

False Thoughts

V igri "Skyrim" Sosnovaya Pole se nahaja v bližini Folkrita. Če greste na severovzhod, mora igralec naleteti na to mesto. Zgleda kot tipično parkirišče za zbiranje lovcev iz lokalnega gozda - majhno udobno hišo s slamnato streho.
Ne izstopa iz mnogih takih zgradb v mestih. Zelenjava, zasajena v bližini, je na voljo za zbiranje igralca. Stroj za repanje potrjuje ustavitev lovcev. Koča sprva ni privlačna za igralca, ampak prvi signal je raven "Adept" za razbijanje vrat. Takšen grad ne sme zapreti lovskih prostorov. Po zaključku operacije vrat se napor zdi zaman. V standardni sobi ni dragocenih predmetov. Misel se bo spremenila, ko bo možno prodreti v klet in najti sporočilo.


Odkrivanje skrivnosti

V Skyrimu je Sosnovsko nahajališče le na prvi pogled običajno. Pravzaprav ga uporablja gangsterska skupina za napad na trgovske karahite Khaichitov. Njihovi glavni načini niso daleč od zavarovanja. V opombi bo povedano, da se prehod v skrivno vrv aktivira z rdečim gumbom v bližini omarice. Predvajalniklahko zlahka najdete.
Po kliku se pojavi hodnik, ki vodi do roparske jame. Inside - telesa zelo khajitov, ki so bili napadeni. Nekoč so to hišo uporabljali lesarji in lovci, a razbojnikom je bila všeč. Od tu je primerno opraviti racije, zato so ubili lokalne prebivalce in prilagodili svoje stanovanje svojim potrebam.


Pri prehodu skozi jamo bo igralec lahko ocenil število oplenih predmetov: različne sodi, dragulje, orožje. Nekoč so Nords uporabljali jamo kriminalcev. To dokazuje arhitektura in raznolikost pasti v notranjosti. Rigel Strong Hand je zadolžen za to bando. Znak je odvisen od ukradenih zakladov in sam trpi zaradi paranoje, nenehno je zaskrbljen zaradi njihovega izginotja.

Povezana naloga

Igralci pogosto ne ignorirajo prehoda v Skyrimu v borovem skednju, ki popolnoma plenijo gangsterski plašč. To ni priporočljivo zaradi možnih težav z naslednjo nalogo, imenovano "Priprava srebra". Izdaja se med prehodom kampanje za plen.
Delville pošlje igralca na nalogo Markarta, kjer v gostilni "Silver Blood" že čaka Endona. To je draguljar, povezan s skupnostjo. On bo dal informacije o kraji svojih zalog s strani tatov, ki so se skrivali v Skyrimu na Pine Pledge. Barentsov kamen je prisoten tudi v tem skladišču, vendar je priporočljivo, da se pri nalogi ukrade. Potem pride uporabnik do nekdanjega zavetišča, odpre skrivni vhod inlahko prosto zbirajo vse predmete. Če izvedete iskanje, so pogosto težave z misijo. Na primer, ostrenje je že v inventarju, zaradi tega je kršen scenarij. Delvin ne izda naloge, nato pa na parceli Guild of the Thieves svetuje, da postane nemogoča. Težava je, ko namestite pomnilnik drugih oseb ali pošljete pismo razvijalcem.

Pomembne informacije

Mnogi igralci se sprašujejo, kje je Barentsovo pokopališče na Pine Clay v Skyrimu. Naloga iskanja se prikaže tudi v Guild Guild. Vključuje iskanje vseh 24 kopij. Ko so okrasili Barentsovo korono - legendarni artefakt, ki se zdaj šteje za izgubljen.
Po nalogu je mogoče najti in obnoviti, misijo izda Veks. V jami roparjev pod hišo pri Pine Clay je ena izmed njih, skrita je na desni strani niše, ki je zaprta za grad. Igralec ga mora prekiniti in nato pregledati dve omari. Skupaj z Barentsovim kamnom lahko dobite še druge koristne stvari. Naloga "Priprave srebra" je koristna ne le za dokončanje ploskve Guild of Thieves. V nagradi bo uporabnik lahko uporabljal trezorje v bližini Markta. To so posebni sodi z nalepkami, ki imajo vedno puščice, napitke, nivoje in še več. Vsi igralci so na voljo brezplačno.

Sorodne publikacije