"Skyrim": puščice in njihove sorte v igri

V znani računalniški igri žanra RPG, imenovano "Skyrim", igrajo vlogo streliva. Imajo različne vrste s svojimi parametri, ampak zato, ker morajo liki razreda »lokostrelca« vedeti vse o njih. Lahko se končajo kot vsaka druga streliva in jih je treba zapomniti.

Klepeti in spremembe

Pogosto se zgodi, da v najbolj neprimernem času strelivo konča čebulo. V tem primeru bo najboljša rešitev uporaba goljufij na "Skyrim" na puščicah. Treba je zapomniti edinstveno številko zanima vrsto streliva, namestite trenerja in pritisnite ukaz za sprejem predmeta. Vnesite številko v posebno okno in puščice bodo prikazane v igralčevem inventarju. Metoda je enostavna in njena uporaba ne pokvari vtisa pustolovščine. Če je že osem standardnih tipov streliva že utrujenih, je vredno namestiti igro "Skyrim" na puščice. Oboževalci so jih razvili ogromno. Eden doda vrtečo se konico, iz katere se sovražniki preprosto zlomijo, druga pa spremeni strelivo, zaradi česar mu izstreli bombo. Najbolj zanimiva sprememba te vrste je bila standardna sprememba parametrov zadetka. Če puščica leti v glavo, to pomeni usoden izid. Tudi protagonist sodi pod to opredelitev.Prvi dve vrsti

Če govorimo o začetku igre, potem bo v puščici "Skyrim" začetnik videl igralca v dveh oblikah. Prvi je vzorec usposabljanja, ki ne daje nobenih koristi izgubi samega loka. Strelivo imaničelni parametri škode, teže in cene. Najdete jih lahko kjerkoli in kupite do sto kosov za nekaj kovancev. Zaradi pomanjkanja vrednosti jih ne bodo mogli prodati trgovcu. Služijo kot sredstvo za škodovanje sovražniku na daleč. Za igralca je veliko bolj zanimiv drugi tip - puščice Dvamster. Lahko jih najdete v prodaji v Kuznetsovu ali trgovcih. Pogosto ga najdemo tudi v ruševinah Dwemerja, kjer ležijo majhni snopi. Za samo-ustvarjanje, potrebujete 30-1 stopnjo kovačenje, 1 Dveremsky kovinski ingot in polinom. Te puščice dodajo do štirinajst napadov na lok. V začetni fazi so to strelivo idealna možnost. Če tekmovalec gre v kampanjo, jih morate založiti v najvišjem znesku.Močnejše sorte

Po dveh primarnih vrstah mora igralec paziti na močnejše puščice v "Skyrimu". Tretje mesto na koncu zaseda strelivo vzorca Elven. Po legendi je nekoč na celem kontinentu Tamriel živela razvita rasa, ki se je uničila. Od njih je ostala zapuščina, ki vključuje te puščice. Stanejo pet srebrnikov na kos in dodajo do šestnajst točk poškodbe samega orožja. Poiščite jih na svetu je skoraj nerealno, včasih je nekaj v sovražnika lokostrelci. Smithi in trgovci jih aktivno trgujejo, vendar zahtevajo preveč denarja. Druga vrsta te kategorije ima še dve poškodbi in se imenuje steklene puščice. V svetu jih je mogoče dobiti na dva načina: očistiti dveremijcaruševine in pobijte vse stotine. Od tega bo verjetnost 25% upadla. Pravilen način je, da greste skozi vse Thought Guild quests. Nato bo igralec postal glava in bo odstranil vse skrite predmete v skupnosti in pogosto se pojavljajo steklene puščice.

Redki primerki

Obstaja urok, ki se imenuje urok "kliče čebula". To je čarobno orožje, ki se pojavi ob določenem času s strelivom v višini 100 kosov. V "Skyrim" puščicah, ti se imenujejo tudi imenovani, dobite na drug način, ne bo delovalo. Nimajo nobene vrednosti in teže, vendar je ocena 24 poškodb impresivna. To je ogromen bonus za napad z orožjem, zato je priporočljivo, da tekmovalci dodajo to urok v arsenal. Od pravega streliva se ne podrejo značilnostim puščic. To je osem srebrnih kosov, zato jih ni koristno kupiti od Fiaide v samoti. Poleg tega obstajajo še trije načini. Moraš imeti stopnjo 46, nato pa pojdi na umor Dwemerovih centurionov. Pogosto se pojavljajo tudi v telesih ubitih Dareugrov-vojaških poveljnikov in Draugrov-kata, ki imajo sami s seboj čebulo. Slednja metoda je bila že opisana zgoraj in je povezana s predpomnilnikom Guilda Thieves.

Epske puščice

Če se uporabnik želi osredotočiti na lepoto in epsko, potem bo ustrezal ebonitnim puščicam premca. "Skyrim" omogoča lastnim silam, da jih ustvarijo z ingotom iz istega materiala in poline. Na standardni način se lahko dobijo na enak način kot vzorci očetov. Hkrati so bolj verjetno, da se pojavijo v trgovci in Kuznetsov. Bodite pozornizaslužijo čudovito črno kozo in njihov videz. Ali rad skrivni morilec rokuje s takšnim orodjem. Ebonitske puščice so tudi po svoji privlačnosti slabše od severne puščice junaka. Ima 24 poškodb, kot tudi drugo strelivo na visoki ravni. Priporoča se za tiste igralce, ki sodelujejo v revoluciji na severni strani. Doseže ga posebna konzolna ekipa.

Sorodne publikacije