Zemlja v Minecraftu: Najbolj priljubljen vir v igri

"Maincraft" je najbolj znana igra v žanru peskovnika. Kljub "kvadrat" grafika, ki izgleda precej nesmiselno - to je igra z velikim potencialom. To je enostavno uživati ​​milijone igralcev po vsem svetu. Na terenu v "Minecraft", nad njo in pod njim igralec lahko naredi vse. Izkazalo se je, da v tem igralnem svetu obstaja popolna svoboda delovanja.

Prvi vir gradnje

Ko se ljudje sprašujejo, kaj pomen igra "Maincraft", je najlažji odgovor, da je v gradbeništvu. Vendar pa to ni ravno tako. Pomen igre je razvoj ustvarjalnega mišljenja, oblikovalskega okusa in prostorske orientacije pri gradnji velikih tridimenzionalnih objektov. Z začetkom igre lik nima orodij. Inventar je prazen in cilj je odsoten. Prihaja pomoč prvega gradbenega vira - zemljišča "Minecraft". Dejstvo je, da je ponoči igralec brez orožja in oklepov zelo težko preživeti. Agresivni zombiji, pajki in druge pošasti bodo nenehno napadali. Da bi preživeli noč, morate zgraditi prvo hišo. Najverjetneje so le zemeljski bloki. Vedno imajo veliko, vedno so na voljo.


Kopanje tal v "Minecraftu" je lahko celo golih rok. Sestavljen bo iz inventarja igralcev 64 blokov. Na srečo je to eden od najbolj dostopnih virov in se hitro kopa. Treba je omeniti, da bloki zemlje slabo ščitijo pred eksplozijami. Najbolje je, da so stene debele v dveh blokih. To bo najprej zagotovilo zanesljivo zaščitoIgralec je doma, ko igra na visoki stopnji težavnosti.

Gradnja rudnikov

Zemljišni bloki v Minecraftu morajo biti vedno z njimi. Dejstvo je, da ne bolijo. Z opremljanjem rudnika ali vstopom na kraj, kjer se rude obirajo, mora igralec zaščititi zadnjo stran. Zemljišče je idealno za izgradnjo enostavne zaščitne strukture na površini. Tudi stene v enem bloku debeline bodo že postale nepremostljiva ovira za pošasti, še posebej, če ne naredite oken. Potem, čeprav se lik približa, bodo pošasti eksplodirale, ne bodo napadle.


Zemlja se ne spušča kot pesek, zato je to odličen material za izgradnjo mostov nad brezno. Včasih rudarje predvaja igralca neposredno na rob velikega prepada in, kot da je zlo, je vsa potrebna ruda na drugi strani. Bloki zemlje bodo pomagali zgraditi preprost most in se premakniti. Glavna stvar je, da ne pade.

Nujna zabutovka

V ječah te igre je zelo nevarno. V kraljestvu teme lahko najdete ne le zaklade, ampak tudi pošasti. In včasih so toliko, da sestanek ne preživi, ​​tudi če so oboroženi in zaviti v oklep. Pod njim se spreminja "Mainkraft". Ne samo to, simulator gradnje in oblikovanja, se spremeni v simulatorja rudarja, zato je tudi grozno. Še posebej močne grozljivke, ki so usmerjene v vzdušje igre. V primeru nepričakovanega srečanja z množico sovražnih pošasti shranite vse iste bloke zemlje! Dosežite dovolj hitro, da prodrete skozi odprto luknjo in zaprite prehod zemeljskih blokov. Tudilahko hitro zgradite zaprte barikadne utrdbe in skozi puščice ubijete pošasti. Ker je v okrepitvi, igralec ne dobi nobene škode, ker ne more priti tja. Vendar pa morate biti previdni pri jezah. Lahko eksplodirajo, če dobijo fizično škodo, in to bo uničilo tanko oviro med likom in pošasti.

Tako kot škrati

Ljubitelji fantazijskih pritlikavcev lahko zgradijo hišo v podzemni "Minecraft". Pravzaprav tako veliko igralcev to počne v začetnih fazah igre. Podzemna hiša je najlažja stvar, saj ni treba zgraditi zidu. Dovolj je samo kopati luknjo, narediti strop in zapreti bloke prehoda. Prvič je to veliko zatočišče. Prav tako mnogi igralci gradijo resnično podzemno kraljestvo - ogromne kamnite dvorane s stebri, galerijami, mostovi in ​​celo za shode. Podzemna zgradba ni nujno stereotipna stavba. V tej igri, let fantazije ni omejena.

Moda

Ni skrivnost, da so originalne teksture v igri ogabne. Za tiste, ki imajo raje prijeten in realističen urnik - se bodo morali obrniti na "Maincrafts" mod na terenu in na drugih predmetih. Pogosto se to opravi naenkrat, dovolj je preprosto namestiti texturepack. Toda, če nimate pravega niza tekstur - mora uporabnik prenesti različne replikatorje in jih namestiti sam, preprosto jih nadomestiti z izvirnimi datotekami.

Sorodne publikacije