GPS-merilnik hitrosti: opis, značilnosti

Merilnik hitrosti GPS je merilna naprava, ki takoj določi hitrost gibanja. Z merjenjem so izolirani centrifugalni, kronometrični, vibracijski, indukcijski, elektromagnetni in satelitski merilniki hitrosti.

Kaj je to?

GPS-merilnik hitrosti deluje na satelitskem sistemu za določanje položaja. Naprava določi hitrost z elektronskimi sredstvi kot razdaljo, ki jo prečka cesta. Odstrani signal hitrosti, vendar z rahlo napako. Po vrsti indikatorja so analogni, puščice, trak, boben in digitalni. Digitalni merilnik hitrosti je zaslon s tekočimi kristali, ki prikazuje hitrost s številkami.Glavna težava pri takšni napravi je hitra sprememba hitrosti ali dolga odčitka. Vse to vodi do tega, da so podatki o hitrosti v določenem trenutku, na primer pri zaviranju in pospeševanju, napačno prikazani. Najbolj priljubljeni so analogni merilniki hitrosti. Digitalni se uporablja v nekaj modelih. Digitalni GPS-merilnik hitrosti ima svoje prednosti in slabosti. Po eni strani je sodobna naprava z atraktivnim dizajnom in majhnostjo, na drugi strani - prisotnost napak, stalni skoki številk bodo udarili voznika in odvrnili od cestnih netočnih kazalnikov. Kljub uvrstitvi imajo vsi merilniki hitrosti z napako vtisov. Proizvajalci teh tehničnih naprav ustvarjajo naprave na tak način, da se njihove stopnje povečajo v primerjavi z dejansko hitrostjo gibanja. Ona jev odstotkih.


Kaj je potrebno?

GPS Speedometer za Android - priročen program za merjenje hitrosti gibanja. Če ga želite uporabljati, morate aplikacijo prenesti v pametni telefon, zagnati in najti aktivno povezavo. Ta merilnik hitrosti je idealen za kolesa in avtomobile. Prikazuje skupno razdaljo, trenutno hitrost, števec. Pomembna pomanjkljivost programa je velika napaka. Navigacijska naprava ima enake zmogljivosti, vendar je nameščena na sprednji strani avtomobila.

Značilnosti

Merilnik hitrosti na Androidu brez GPS-a opravlja enako funkcijo kot običajna naprava, vendar brez aktivne povezave. Na primer, GPS-navigator EcoDrive Speedometer z ekonometrijo je priročna naprava. Razlikuje se z največjo natančnostjo, obvešča voznika o vseh značilnostih gibanja. Kazalec učinkovitosti prometa temelji na analizi razlik v pospeševanju, hitrosti in višini. Zaradi tega lahko voznik v realnem času prilagodi slog gibanja in zmanjša porabo goriva. Na digitalni napravi se na zaslonu prikažejo indikatorji. Te informacije vozniku omogočajo, da spremlja čas, prevoženo razdaljo, nadmorsko višino, povprečno in največjo hitrost. Če želite preklopiti z ene informacije na drugo, se morate samo dotakniti zaslona. Vsi navigacijski merilniki hitrosti so kompaktni, lahki, z atraktivnim ultra modernim dizajnom.
Taki merilniki hitrosti so primerni za vse vrste prevoza: kopenske, vode in zraka. Poleg tega je elektronskoNaprave s sistemom GPS se uporabljajo za pohodništvo in šport. Razlika med programi na Androidih in fizičnih napravah so dovoljene napake in cena. Merilniki hitrosti so dragi, za razliko od prenesenih aplikacij na pametnem telefonu.

Modeli

GPS-merilnik hitrosti za avtomobile je sodobna naprava, ki jo ponujajo številni proizvajalci strojev in elektronike.
 • Model dinamometra Dynamite je lahek in kompakten, enostaven za uporabo. Naprava sledi hitrosti in lokaciji. Primeren za vse vrste avtomobilov in vodni prevoz. Naprava ima vgrajene sisteme za pozicioniranje, tako da jo lahko uporabljate kjerkoli na svetu. Hitro reagira na gibanje, porabi malo energije; zaslon s tekočimi kristali, vodotesen, prikazuje povprečno, trenutno in maksimalno hitrost, razdaljo in GPS koordinate. Hitrost proge do 900 km /h. Cena - 7350 rubljev.
 • GPS Speedometer Merilnik hitrosti SkyRC - naprava, ki natančno meri hitrost avtomobila, čolna, helikopterja ali letala. Poleg tega naprava zabeleži kilometrino ali nadmorsko višino. Napajanje je izvedeno z litij-ionsko baterijo, trajanje baterije je 150 minut. Lahka, kompaktna in enostavna za uporabo - glavne prednosti merilnika hitrosti. Cena - 5490 rubljev.
 • Sodobnemu vozniku je enostavno poiskati pravi model navigacijskega merilnika hitrosti, če se pojavi potreba.

  Cena

  GPS-merilnik hitrosti za avtomobil ne velja za proračunske pripomočke. Najcenejši modeli so vredni dva tisoč rubljev. Cena je dražjaje pet tisoč in več. Takšne digitalne naprave niso obvezne, če so standardni standardni merilniki hitrosti nameščeni v avtomobilu. Namesti jih armaturno ploščo ali ne - lastnik se odloči.

  Mnenja

  Sodeč po ocenah, je merilnik hitrosti z GPS-navigacijo za avtomobile - uporabna naprava. Ima digitalni indikator hitrosti, izbiro merilnih enot in prilagodljivo analogno merilo. Številni modeli so opremljeni s previsokim zvočnim obvestilom, ki poteka v ozadju, razširili so statistiko za različna časovna obdobja. Poleg tega merilnik hitrosti prikazuje skupni čas, kilometrino, povprečno in maksimalno hitrost, povprečno učinkovitost, maksimalno pospeševanje in zaviranje, najvišjo in najnižjo točko poti. Slabosti vključujejo visoko ceno za funkcionalne modele, prisotnost napak, hitro spreminjanje števila.

  Sorodne publikacije