Orožje v igri Skyrim: Merunes Dagon britev

V igri Skyrim je Razor Merunest Dagon nevarno orožje, ki ga je mogoče dobiti na en način (opisano spodaj). Ta bodež bo še posebej koristen za uporabnike, ki prenesejo lik za skrivnostne umore. V članku lahko preberete o njegovih lastnostih in načinih, kako jih prejmete.

Opravljanje poslanstva

V znani mojstrovini igralniške industrije Skyrim je britev Méronez Dagon nagrada za nalogo "koščkov nekdanje slave". Če želite začeti, mora igralec prejeti povabilo lastnika muzeja "Mythical Dawn". Po dialogu mora igralec poiskati dele bodala in se vrniti v Vesoul. Igralca bo poslal v svetišče Dagon, kjer se mu bo prikazal princ Dadra. Boginja bo uporabniku dala orožje kot nagrado, vendar je že v celoti in pripravljeno za uporabo. Ni alternativnih načinov, kako priti do bodala.


Splošni opis

Za igralce, ki ljubijo tajno ubijanje, bo Razor popolno orožje. Kljub temu, da ga ni mogoče primerjati z primerkom v Oblivionu, je enako primeren tudi za vse roparje. Bistvo je, da ima bodalo priložnost za trenutni umor katerega koli nasprotnika. Ta seznam vključuje ne le navadne ljudi, temveč tudi zmaje, velikane in celo mehanizme Dwemerjev. Nesmrtni junaki ne morejo poslati orožja temu svetu, in od udarca padajo samo na eno koleno in se ne premikajo za nekaj časa. Tudi na nemrtvi se ta učinek razširi. V igri Skyrim RazorMerounes Dagon ima tudi en očiten minus - ni ga mogoče dodatno navdušiti. Po drugi strani pa ni dovolj trenutnega umora, poleg tega potreba po polnjenju orožja s kamni duš, ni potrebna, ker bodalo ne porablja te vrste energije.


Še en plus v uporabi

Brivnik je izjemno nevarno orožje in ne le zaradi možnosti, da se zdravje takoj spusti na ničlo. Tudi če taka napaka ni bila storjena v prvem napadu, bodo posledični napadi iz sence zagotovo prinesli rezultat. Dejstvo, da ima bodalo zelo majhno težo, in zato v napadu, namesto enega udarca, povzroča dva. To zelo poveča možnost trenutnega umora. Učinka ni mogoče opaziti, vendar so testi pokazali, da britev Méronez Dagon dejansko deluje na ta način. Skoda dagger je povprečen in v neposrednem boju z nasprotnikom, ko ga uporabljate, je bolje, da ne vstopite. Najboljša taktika bo možganska kap. Stražarji se odzivajo na nošenje bodala in vprašajo, kdo je moral ubiti igralca, da bi pridobil dostop do takega instrumenta smrti.

Sorodne publikacije