Petroleum Canada Engine 5W30: pregledi, značilnosti in funkcije

Moč motorja in življenjska doba njegovega dela sta neposredno odvisni od kakovosti uporabljenega motornega olja. Zato je izbira kakovostnega motornega olja najpomembnejša za delovanje vozila. Ena izmed najboljših je petrolejsko olje "Peter-Canada" 5W30 o pregledih lastnikov avtomobilov.

Glavne značilnosti

Petroleum Canada Motor 5W30 je zasnovan za pogonski sklop sodobnih vozil in vam omogoča, da povečate življenjsko dobo motorja zaradi učinkovitega mazanja glavnih mehanizmov.
Petro-Canada je nastala na podlagi čistosti baznega olja, ki velja za eno najboljših na svetu. "Petro-Canada" je sintetično motorno olje, ki vključuje specializirane dodatke, ki zagotavljajo stabilnost maziva pri uničenju baznega olja pod vplivom visoke temperature in odebelitve zaradi dolgotrajnega delovanja. Predstavniki proizvajalca v svojih lastnih pregledih olja "Peter Canada" 5W30 (sintetika) trdijo, da izdelek odlično ščiti motor pred pospešeno obrabo in padavinami. Motorna olja te znamke v celoti izpolnjujejo standarde mednarodnega razreda ILSAC GF-5. Količina žvepla in fosforja v mazivu je bila zmanjšana, da se poveča operativna življenjska doba sistema za uravnavanje emisij.


Proizvajalec trdi, da redna uporaba petro-kanadskega olja zmanjša porabo goriva in poveča interval zamenjave potrošnega materiala.materialov.

Prednosti

Mazalna tekočina 5W30 se lahko kombinira s sintetičnimi in mineralnimi sestavinami drugih razredov, vendar z enim razredom viskoznosti. Tipične prednosti mazanja so opazili tako proizvajalci kot lastniki avtomobilov v pregledih olja "Peter Canada Supermine Synthetics" 5W30:
 • Zaščita glavnih avtomobilskih mehanizmov pred prezgodnjo obrabo, korozijo in rjo.
 • Znižanje obrabe odmične gredi, batnih obročev in vložkov.
 • Povečanje življenjske dobe ležaja.
 • Zmanjšanje sledi korozije pri običajnem zagonu motorja pri minus temperaturah.
 • Zagotoviti zaščito izpušnega sistema in nadzorovati stopnjo strupenosti plinov;
 • Optimalno in čisto delo motorja avtomobila.
 • Zmanjšanje količine usedlin in produktov zgorevanja, ki se pojavljajo na mehanizmih motorja.
 • Zmanjšanje tveganja lepljenja obročev in bata.
 • Vzdrževanje oljnih kanalov v čistosti, kar poveča kroženje tekočine v sistemu.
 • Stopnja fluidnosti motornega olja se vzdržuje pri izredno nizkih temperaturah.
 • Zmanjšanje obrabe motorja, ko je stroj v uporabi v hladnem obdobju.
 • Povečanje intervala zamenjave motornega olja zaradi minimalne ravni izhlapevanja in nege ogljika.
 • Združljivost tesnil in motornega olja, ki zmanjšuje verjetnost uhajanja tekočine na nič.
 • Specifikacije

 • Pri temperaturi 15 stopinj Celzija je gostota motornega oljase hrani na oznaki 0845 kg /liter.
 • Prižiganje olja poteka pri temperaturi motorja 231 stopinj Celzija ali 448 stopinj Fahrenheita.
 • Do strjevanja motornega olja pride pri -39 stopinjah Celzija.
 • Kinematična viskoznost pri temperaturi 40 stopinj - 587 cSt.
 • Kinematična viskoznost pri temperaturi 100 stopinj - 105 cSt.
 • Indeks viskoznosti - 171.
 • Slika pljuč - 77 mg KOH /p.
 • Količina žvepla v motornem olju - 027%.
 • Vsebnost sulfatnega pepela je 1%.
 • Področje uporabe

  Motorna olja Petro-Canada 5W30 se lahko uporabljajo za obratovanje bencinskih in propanskih motorjev in motorjev na zemeljski plin v vseh letnih časih. Mnogi ameriški, azijski in evropski avtomobilski proizvajalci v pregledih nafte "Peter-Canada" 5W30 govorijo o prisotnosti odstopanj za maziva za Ford, Honda, JM in Chrysler.

  Najvišja sintetična naftna linija Petro-Canada

  Sintetična motorna olja z odličnimi mazalnimi lastnostmi za sodobne avtomobile z bencinskimi motorji in etanolnimi motorji. Redna uporaba motornih olj Supreme Synthetic vam omogoča, da podaljšate življenjsko dobo pogonskih agregatov z zaščito glavnih mehanizmov in učinkovito mazanje tornih delov. Mazalne tekočine poleg tega zagotavljajo visoko stopnjo zaščite turbopolnilnikov in sistemov za nadzor emisij izpušnih plinov.

  Prednosti vrhovnih sintetičnih olj

  tekmovanja motornih olj ravnilaSupreme Synthetic ima neprimerljive prednosti. Izdelani so na osnovi kakovostnih baznih olj z uporabo inovativne tehnologije čiščenja čistosti procesa, ki pomaga odpraviti onesnaženje, ki ga povzroča sistem za gorivo avtomobila. Visoka stopnja čiščenja baznih olj lahko poveča učinkovitost motornih olj na najvišjo raven. V kombinaciji s posebnim paketom aditivov Petro-Canada zagotavlja visoko odpornost proti termičnemu krekingu, nizko temperaturno fluidnost, zaščito motorja pred prezgodnjo obrabo in nastanek usedlin med delovanjem motorja v ekstremnih vremenskih razmerah.

  Specifikacije

  Motorna olja Supreme Synthetic so oblikovana tako, da izpolnjujejo vse zahteve za razvrščanje API-jev za bencinske motorje ter ILSAC GF-5 in specifikacije API SN s funkcijami, ki varčujejo z viri. Maziva so bila razvita tako, da izpolnjujejo vse zahteve specifikacije motornega olja GM Dexos1 in imajo odobritev najbolj sodobnih avtomobilskih pomislekov, ki omogočajo uporabo tekočin na vozilih Ford, Volkswagen, GM, Honda, Chrysler, BMW, Opel, Škoda, opremljenih z različnimi motorji.
  Mnenja
  Visoka stopnja čiščenja baznega olja in uporaba edinstvenega paketa aditivov zagotavlja ekonomično porabo goriva in podaljšuje interval med zamenjavami v skladu s predpisi lastnikov avtomobilov v pregledih olja "Petro-Canada" 5W30. Cena maziva je druga prednost in je dva tisoč rubljev. Po mnenju proizvajalca se lahko Petro-Canada motorno olje pomešadruge sestave sintetičnega, mineralnega in polsintetičnega tipa, vendar s podobnim razredom viskoznosti. Ocene o olju "Peter Canada" 5W30 so neposredno odvisne od kakovosti izdelka. Visoka priljubljenost in povpraševanje po motornem olju je povzročila pojav velike količine ponarejanja, ki nima parametrov originalnega maziva, proizvedenega v Kanadi. Zato je pri izbiri motornega olja potrebno preveriti skladnost prvotnega izdelka, zlasti - kje in kdaj je bil izdelan. V trgovini lahko od prodajalcev zahtevate ustrezno dokumentacijo.
  ​​Mnogi lastniki avtomobilov v pregledih olja "Peter Canada" 5W30 ugotavljajo njegovo visoko kakovost in čistočo. Glede na parametre sestave znatno presega podobne mazalne tekočine. Sodeč po ocenah, cena motornega olja "Peter Canada" 5W30 lastniki avtomobilov ni zmedeno, saj je popolnoma upravičena z visoko kakovostjo in zagotavljanjem učinkovitega delovanja motorja. Ne pozabite, da je Petro-Canada 5W30 naftni motor namenjen sodobnim avtomobilom, opremljenim z bencinskimi motorji. Iz tega razloga lastniki avtomobilov v pregledih nafte "Peter Canada" 5W30 govorijo o neuporabnosti njegove uporabe v pogonskih enotah domačih vozil. Pri polaganju v motorje ruskih avtomobilov na ravni stroškov in donosa na ogljik se ne razlikuje od podobnih domačih maziv.

  Sorodne publikacije