Opis klanov v Clash of Clans: splošne informacije, nasveti

Lahko rečemo, da dober opis klanov v Clash of Clans nima nobene vloge pri njegovem uspehu in blaginji. Kateri ekipi se bo igralec pridružil - tistemu, ki ima dobro zasnovano oblogo z vsemi potrebnimi informacijami, ali tisti, o kateri ni znano ničesar? Mislimo, da je odgovor očiten. Zato smo se odločili deliti koristne nasvete o tem, kako narediti opis za vaš klan, da bi pritegnil čim več potencialnih udeležencev.

Začnimo s splošnimi zahtevami za pridružitev

. Ko govorimo o dobrih zgledih opisov klana v Clash of Clans, so skoraj vsi postavili temo splošnih pravil za vstop. Seveda obstajajo ekipe, ki raje o tem vprašanju razpravljajo kasneje, posamezno z vsakim novincem, vendar bo bolje, če potencialni udeleženci vedo vse vnaprej.


Kakšen bi moral biti opis pravil? Glavna merila so jasnost in urejena struktura. Sama pravila so v celoti odvisna od klana. Nekdo sprejema nove člane na ravni vojakov, nekdo to počne, iz določene ravni vasi - v vsakem primeru odločitev sprejemajo sami ustvarjalci.

Nekaj ​​besed o pravilih darovanja enot

Vsakemu klanu je treba predpisati sistem darovanja čet in pravila, sprejeta na njegovi podlagi. "Izpolnjevanje" tega opisa bo tudi moralo priti do nas. Glavna stvar pri tem je, da se držimo lakoničnega in jasnega opisa, njegove pravopisne in slovnične pravilnosti.V nekaterih klanih obstajajo pravila, po katerih se žrtvujejo samo dodatne enote, tako imenovani "presežek". Zgodi se, da so kot donacije udeležencev sprejete najrazličnejše enote, vse s katerimi je igralec pripravljen deliti. Kot smo že povedali, je najpomembneje, da imamo zanimiva in razumljiva pravila in opise, vendar se o njihovi specifični vsebini vnaprej razpravlja v klanu.


Ugotovite sistem rangiranja

Da bi se izognili zmedi in nejasnim sporočilom določenega igralca (pomembni uporabniki vedo, o čem govorijo), je vredno vključiti informacije o sistemu rangov za klane v Clash of Clans. Prav tako je treba omeniti, da imenovanje sopredsednikov vseh ljudi ni najboljša ideja. V takem scenariju bodo izkušeni in dobri igralci postali redkost, kar bo vplivalo na razvoj in statistiko klana. Številni akterji aktivno uporabljajo sistem dviga ranga vsakega udeleženca v starejšega. Ne moremo reči, da je ta taktika popolna, vendar jo morajo preskusiti vsi klanci z visokimi vstopnimi zahtevami.

Stiki s člani: spletna mesta, forumi, socialne mreže

Odličen zadnji dotik za vse opise za klane v Clash of Clans bo povezava do njihove lastne skupine /strani /teme foruma. Eden od najlažjih in najbolj priljubljenih načinov je ustvariti skupino v družbeni mreži "VC", ki jo berejo številni oboževalci "Clash of Clans" (ruska različica imena igre).
Dodajte v svoj opis povezavo do enega od teh krajev lahko vsakdo. Posebej priporočamo, da to dobro izvedete klanomdobro premišljena in predpisana pravila.

Sorodne publikacije