Čebula Extractors v igri "Skyrim": opis, značilnosti, sprejem

V enem lepem trenutku se lahko lik v Skyrimu sooča s potrebo po iskanju loka izpušnega. Kaj je to? Kje iskati tak vir? In kako ga je mogoče dobiti brez dolgih potovanj v Skyrimovih prostorih? Razumeti vse to in ne le čakati na nas. Pravzaprav je vse lažje, kot se zdi.

Opis

Onyx ekstrakti v Skyrimu so orožje, ki ga lahko najdemo v svetu iger The Elder Scrolls V. To je nomadski lok. Lahko se uporablja kot orožje dolgega dosega za izvedbo specializiranega iskanja.
Imenovan kot ima naslednje parametre:
 • strošek - 50 kovancev;
 • teža - 7;
 • Škoda - 7.
 • Nobeno čar, čar in dodatne značilnosti premca nimajo izvlečka. To je samo običajno orožje. In, kot ni težko uganiti, se razlikuje od analogov, je le navedba imena lastnika.


  Kje najti

  Mnogi ljudje se sprašujejo, kje naj najdejo zadevo. Trgovci ga ne dobijo, saj se čebula uporablja pri prehodu "Najdi čebulice" in se izda "Merry Farm" s strani lastnika orožja. Najdete ga v skladišču Ratove luknje. In iti tja ponuditi skozi prodor tatov "Buina bučka". Lažje je zaključiti iskanje, če se igralec pridruži Guildu Thief in trenutno ni v postopku dokončanja naloge "Diplomatska imuniteta". Dejstvo je, da so po njegovem ujetju v igri močnejši nasprotniki. Takoj, ko se igralec vrnelastniku, bo takoj prejel nagrado - peščica dragih kamnov. Pomembno je omeniti, da zgornja naloga ni obvezna. "Find Bowl Hoods" je iskanje tretjih oseb, ki se lahko delno prikaže v dnevniku opravil. Zato je bolje, da se njegova izvršitev po zajetju ne odloži.


  Neodvisna izročitev

  Kot smo že povedali, lahko uporabnik po želji zlahka razpiše poljuben izdelek iz sveta "Skyrim". In predmeti iskanja niso izjema. Če želite dobiti izvleček loka, potrebujete:
 • Odprite konzolo med procesom igre s klikom na "~".
 • S pomočjo tipkovnice pokličite ukaz player.additem in ID predmeta označite s številko 0006B9AD.
 • Dodajte še en prostor in navedite število lokov, ki so bili izdani znaku.
 • Pritisnite tipko Enter na tipkovnici.
 • Po izvedenih ukrepih v popisu znaka se prikaže določeno število lokov. Orožje se lahko uporablja tako za osebne namene kot za dokončanje naloge. Mimogrede, ne pozabite, da morate za zamenjavo jezika igralne konzole v angleščino spremeniti jezikovne parametre operacijskega sistema.

  Sorodne publikacije