Kako namestiti "Utoub" na telefon: podrobna navodila

Storitev Yutub se lahko varno imenuje najbolj priljubljena video kurirska služba po vsem svetu. Na tem viru lahko najdete skoraj vse, kar želite: filme, glasbene posnetke, izobraževalne in izobraževalne programe, novice, prikolice in drugo. Za ogled vse vsebine, ki je na voljo v storitvi, ni dovolj življenja. Razvijalci iz leta v leto izboljšajo svoje otroke, zaradi česar je vir bolj priročen, razumljiv in cenovno dostopen. Lastniki osebnih računalnikov z zadnjo točko problema se ne pojavijo: odprli so običajen način roke brskalnika in prešli na storitev.

Značilnosti programske opreme telefona

Vendar pa imajo lastniki pametnih telefonov včasih resne težave z dostopom do video gostitelja. V tem primeru bo potrebno pravilno namestiti "Utub" na telefon. Pripomočki za Android imajo večinoma že nameščeno aplikacijo tega gostitelja, skupaj z veliko drugimi Googlovimi programi. Toda nekaj firmware gre, ki se imenuje v svoji čisti obliki, z minimalno set.


Poskušajmo torej ugotoviti, kako nastaviti Utub na telefonu in ga narediti čim bolj neboleče za mobilni pripomoček in njegov lastnik. Proces raztovarjanja je preprost in ne traja veliko časa. Z njim se lahko spopademo tudi z začetnikom.

Priprava na namestitev

Preden namestite YouTube v telefon, se boste morali pomikati skozi vse gradnike na namizju in v meniju. Nenadoma je aplikacija že nameščena. V tem primeru je dovolj, da kliknete nanj in program morasamodejno posodabljanje. In ne pozabite vključiti prenosa podatkov na vaš pametni telefon.
Če bližnjica do storitve ni nikjer vidna, boste morali v telefonu YouTube namestiti s storitvijo Play Market /Play Store. Zadnja etiketa naj bo nekje na namizju ali v meniju. Če ne, potem morate poiskati Googlovo ikono. In kliknite na to, da izberete "Play Market".


Namestitev

Po odpiranju "Market Plot" je na vrhu zaslona potrebno tapeti v iskalno vrstico. Nato ubijte besedo Utub ali YouTube. Izberemo prvo predlagano možnost in spadamo v glavno stran programa.
Tukaj se lahko pomikate posnetke zaslona, ​​si ogledate preglede ali takoj kliknete na zeleni gumb "namestite" Utoub na vaš telefon. Market "se lahko zapre. Bližnjica za storitve se mora pojaviti na glavnem namizju vašega pripomočka, in če ni prisotna, bo zagotovo na seznamu nameščenih aplikacij, od koder se lahko" izvleče "na začetni zaslon.

Sorodne publikacije