Kako namestiti "Ward" na računalnik in telefon: navodilo

Microsoft Ward je doslej najbolj priljubljen urejevalnik besedil. Program je tako priljubljen na račun uporabniku prijaznega vmesnika, enostavne uporabe in stalne podpore razvijalcem programske opreme (programske opreme). Vendar pa povprečni uporabnik morda ne ve, kako namestiti Ward. Namen tega članka je podrobno opisati postopek namestitve in razložiti vse nianse, ki se pojavijo med tem postopkom. Spodaj bodo razstavljene tri možnosti namestitve.

Mimogrede, v članku bomo govorili o tem, kako namestiti Word 2007, vendar se priročnik nanaša na vse druge različice programa.

Namestitev licenčne programske opreme

Najprej bomo razumeli, kako namestiti "Vord" licenčne različice, saj je prav ta različica priporočljiva, da se namesti na vaš računalnik. To vas ne samo ščiti pred zlonamerno programsko opremo, ki jo lahko zlonamerne ljudi distribuirajo s spreminjanjem programske kode, temveč tudi odpravlja možnost "razčlenitve" programa, saj Windows nenehno analizira programe in če opazi nelicenco, jih blokira. Med drugim je piratstvo nezakonito in se kaznuje z zakonom.


Zdaj pa pojdimo naravnost na vprašanje, kako namestiti "Ward" na vaš računalnik. Če ste kupili licenčni disk v trgovinah, potem je najprej vstavite v pogon in zaženite namestitveni program. Mimogrede, po odkrivanju diskovnega sistema vam bo ponudila, da izvedete to dejanje. Če ste ga kupilipisarniškega paketa internetnega distributerja, potem morate prenesti in zagnati namestitveni program. Najdete ga v mapi, v kateri je bila datoteka prenesena. Ko se namestitveni program zažene, se prikaže okno, v katerem morate navesti serijsko številko izdelka za aktiviranje licence. Številko najdete na embalaži diska ali pa jo bo zagotovil distributer. Po vnosu zaporedja kliknite gumb "Naprej".


Na naslednji stopnji namestitve Ward, boste morali izbrati mapo, v katero bodo nameščene vse programske datoteke. Privzeto lahko podano mapo na pogonu "C" v imeniku programske datoteke spremenite na katero koli drugo. Ko izberete mesto, kliknite gumb "Začni namestitev". V istem oknu je še en gumb "Nastavitve", o katerem bomo govorili na koncu članka.

Namestitev piratske programske opreme

Že veste, kako namestiti licenco Microsoft Ward, zato je čas za pogovor o piratskem programu. Edini plus tega je, da vam ni treba plačati, no, in minusi so bili navedeni na začetku prejšnjega podnapisa. Če želite namestiti Ward brezplačno, morate najprej prenesti namestitveni program z interneta, pogosto pa se te datoteke imenujejo RePack. Prenos je najprimernejši skozi torrent, saj bo zagotovil maksimalno hitrost prenosa in odpravil prekinitev. Ko prenesete RePack iz Microsofta, morate z njim odpreti mapo in zagnati namestitveni program. Naslednji koraki namestitve programa so enaki kot pri licenciranihRazlika je le v tem, da vam ni treba vnesti serijske številke. On je bodisi že zašil v monterju, ali pa bo monter na koncu samodejno prekinil program. V nasprotnem primeru ste prenesli slab RePack, ki vam bo namestil program, katerega zagon ne bo mogoč.

Namestitev na pametne telefone

Smo že ugotovili, kako namestiti Ward brezplačno in namestiti licenčni program, vendar je bilo vse v zvezi z računalniki. Zdaj pa govorimo o pametnih telefonih, kot tudi za njih obstaja posebna različica programa. Najprej, da namestite Ward na vaš pametni telefon, se morate prijaviti v trgovino aplikacij. V Androidu se imenuje Play Store in iOS - AppStore. Ko se prijavite v trgovino, vnesite ime programa v iskanje in v rezultatih izberite ustrezno možnost - odpre se stran, kjer lahko začnete s prenosom in namestitvijo programa. Vse kar morate storiti je, da kliknete gumb "Namesti". Po tem se bo prenos samodejno namestil na vaš pametni telefon in ustrezna bližnjica se bo pojavila na namizju.

Napredna namestitvena namestitev

Zdaj pa govorimo o napredni nastavitvi namestitve programa. Spomnimo se, da je navodilo podano v primeru "Vord 2007", na isti način lahko namestite katerokoli različico programa, vendar pa lahko pride do razlik v nekaterih elementih vmesnika. S klikom na gumb "Napredne nastavitve" med namestitvijo boste vstopili v posebno okno, kjer lahko nastavite želeno konfiguracijo. V bistvu, viIz pisarne je mogoče odstraniti nepotrebne programe, ki so vedno dobavljeni v enem paketu. Če želite to narediti, kliknite na spustni seznam komponent in izberite "Komponenta ni na voljo". Iz seznama lahko izberete tudi druge možnosti. Ko izberete namestitev vseh programov, kliknite gumb »Namesti«.

Sklepna ugotovitev

Zato je mogoče pripraviti več sklepov. Prva je, da je bolje uporabiti licenčno različico programa. Drugi - namestitev piratske programske opreme in licenciranje praktično ni drugačna. Tretji - na pametnih telefonih je namestitev včasih enostavnejša. Zdaj veste, kako namestiti "Ward" na vaš računalnik ali pametni telefon.

Sorodne publikacije