Slušalke SmartBuy: Pregled, pregledi

Proizvajalec Smartbuy proizvaja veliko število slušalk, ki jih odlikujejo občutljivi mikrofoni. Primerni so za uporabo tako za igralce kot za pisarne. Difuzor ima delovno frekvenco 240 Hz. Večina modelov zagotavlja uporabo tehnologije Sound. Inteligentne skodelice so izdelane iz silikona in pene. V trgovini lahko najdete možnosti s širokim ali ravnim ombushurjem. Povprečna moč slušalk je 20 Art. Približni stroški modelov - približno 8000 rub.

Smartbuy ONE 332

Smartbuyjeve notranje žične slušalke dobijo dobre ocene. Izbirajo jih igralci, ki cenijo visoko zmogljive slušalke. Obratovalni upor doseže 33 ohmov. Naglavni trak je narejen tako, da zaradi obloge iz pene praktično nima nobenega pritiska. Kabel je gumiran, zato se ne zlomi in služi več let. Če govorimo o slabostih, potem moramo reči o šibkem difuzorju. Povprečna cena teh slušalk je 6500 rubljev.

Smartbuy ONE 334

Naslednji model je priljubljen pri pisarniških delavcih. Njegove prednosti so naglavni trak. So kompaktne in udobne. Difuzor ima pin adapter. Delovna frekvenca je 310 Hz. Če verjamete v mnenja lastnikov, lahko sklepamo, da se glave v tem modelu praktično ne zlomijo. Melodija z nizko frekvenco se odlično odvija. V kompletu ni voznika. Funkcija zvoka ni na voljo. Obratovalni upor je 34 ohmov. Zaradi teh priključkovSlušalke so vsestranske, ta model je primeren za vse računalnike. Vredno ne več kot 9 tisoč rubljev.

Smartbuy HELLO 03

Smartbuy slušalke z mikrofonom so primerne za profesionalne igralce. Difuzor, ki je nameščen v modelu, ima pin adapter. Kakovost zvoka pri nizkih frekvencah je lepa. Obstajajo impulzne ovire, vendar niso grozne. Če zaupate povratnim informacijam uporabnika, se blazinice izbrišejo dokaj počasi. Amuleti so izdelani iz pene. Pritisk je na ušesa, vendar ne toliko. Naslon za glavo je dobil dvojno oblogo, ki jo odlikuje veliko udobje. Zvočna izolacija slušalk je 78%. Ekstremna moč tega modela doseže 23 čl. Ta model žal ni združljiv z igralnimi konzolami. Vse nameščene glave na slušalkah imajo standardno konveksno obliko. Vredno je ta naprava 12 tisoč rubljev.

Smartbuy HELLO 05

To podjetje je priljubljeno zaradi naslednjega Hello 05. Model ima veliko igralcev. Od drugih modelov se razlikuje po kompaktnih prekrivnih ploščah. Moč naprave je visoka, je 22 V. Če verjamete strokovnjakom, potem je popolnoma zaščiten pred motnjami. Obratovalni upor je 30 ohmov. Kabel te naprave je nameščen tako, da ga je skoraj nemogoče poškodovati. Toda pred nakupom tega izdelka, morate preučiti svoje slabosti. Prvič, igralci računalniških iger se pogosto pritožujejo, da je prevodnost premajhna. Pri predvajanju z nižjimi frekvencami se kakovost predvajanja zmanjša. Za uporabo teh naprav na priključku boste morali obravnavati dodatne nastavitve, saj slušalke neprimerna za take naprave. Trak za glavo v modelu je majhen, zato ni primeren za vsakogar. Jezik je močno pritisnjen na ušesa. Če ga nosite dolgo časa, potem bo prišlo do nelagodja. Podpira sistemske zvoke. Povprečna cena tega modela je 7400 rubljev.

Smartbuy HELLO 10

Te slušalke s polno velikostjo SmartBuy imajo veliko različnih prednosti. Nekateri jih izberejo za moč. Toda strokovnjaki opozarjajo na visoko kakovost difuzorja. Z obnovljivostjo nižjih frekvenc ta model zdravi za luknjo. Zvočna izolacija te serije je 80%. Če verjamete v preglede strank, lahko sklepate, da gonilniki za namestitev teh slušalk niso potrebni. Občutljivost v nastavljenem mikrofonu ni previsoka, morda je slabo posneta. Vendar je treba opozoriti, da ta model podpirajo številne sodobne predpone. Kabel ima dolžino skoraj pol metra. Skodelice v modelu imajo penaste blazinice. Prodaja slušalke po ceni 8000 rubljev.

Smartbuy EZ-MOVE 2000

Te slušalke SmartBuy, katerih pregledi so odlični, so povpraševanja. Veliko igralcev jih izbere zaradi močnega naglavnega traku. Model se udobno prilega in ne pritiska. Treba je opozoriti, da ni dvojnih blazinic. Amuleti so bili skromni. Uradniki nimajo raje tega modela. Pritisk na slušalke je 33 ohmov. Pogostost difuzorja je 350 Hz. Vtič je opremljen z univerzalnim priključkom 35 mm. Lahko kupite napravo za 7 tisoč rubljev.

Smartbuy EZ-MOVE 2020

Ta model je najbolj primeren za pisarne. Njihova občutljivost je zelo nizka. Potrebno jeUpoštevajte, da je omejitvena moč 17 čl. Impulzne motnje ne vplivajo na delovanje naprave. Če ste pozorni na preglede kupcev, je treba opozoriti, da je trak slabe kakovosti. Hkrati pa so ušesne skodelice izdelane iz visokokakovostne pene. Delovna upornost slušalk je 44 ohmov. Mikrofon ni mogoče odstraniti. Glave so obojestransko prekrivne. Namestijo se, da ne bi zamudili zvoka tretje osebe. Obvladajte to nalogo za vseh 100%. Difuzor se lahko uporablja brez adapterja. Mnogi uporabniki opažajo, da je model slab za obvladovanje nizkih frekvenc. Slušalke imajo zaščitno šobo, vendar majhno dolžino. Impulzivno zmanjšanje hrupa ni prisotno. Napajalni kabel je zelo kakovosten in redko se pokvari. Vtič je varno pritrjen. Ta model lahko kupite za 7 tisoč rubljev.

Smartbuy Flash

Slušalke Smartbuy Flash so primerne za igralce. Opozoriti je treba, da njihova občutljivost ne presega 5 MW. Ni sistema za zmanjševanje hrupa. Kupci ugotavljajo, da je imetnik močan, da se ne zlomi. Pokrivne plošče okrogle oblike. Napisi na njih niso izbrisani, poleg tega so zaščiteni pred vdorom vode. Delovni upor difuzorja je 30 ohmov. Uradniki ne uporabljajo teh slušalk. S predponami jih ni mogoče uporabiti. Zvočna izolacija je 87%. Kupi te slušalke lahko za 8 tisoč rubljev.

Smartbuy WILD LIFE

Najnovejši model na našem seznamu je zaradi svoje zasnove zelo dober za mnoge ljudi. Če menite, da lastniki pišejo na internetu, potem na žalost obstaja problem z zagotavljanjem pritiska.Pri dolgotrajnem nošenju se lahko počutijo nelagodje. Vodje se vrnejo brez dela. Mikrofon ni mogoče odstraniti. Ta model se pogosto uporablja z igralnimi konzolami. Zvočna izolacija impulzov ni zagotovljena. Moč tega modela je 22 Art. Upor doseže 33 ohmov. Za difuzor so značilne dobro reproducirane nizke frekvence. Podrobnosti se zelo redko razčlenijo. Skodelice vgrajenega tipa. Te slušalke se prodajajo v črni barvi. Stanejo ne več kot 8 tisoč rubljev.
Slušalke tega podjetja bi morale imeti prednost, saj se dobro prikazujejo pri delu. So zanesljivi, kompaktni in udobni.

Sorodne publikacije