Hyde na "Design" Vвв: značilnosti prehoda, priporočila in ocene

Treba je takoj opozoriti, da je število predmetov, ki jih ustvarite, neposredno odvisno od ravni vašega poklica. Za risanje potrebujete dva reagenta: črnilo in pergament. Da bi našli pergament, lahko iščete trgovca. Najpogosteje se nahajajo nekje blizu ene učiteljske risbe.

Če želite najti črnilo, pojdite na dražbo. Črnilo lahko prodajajo tudi prijatelji. Če imate barvila, naredite črnilo sami. Za proizvodnjo barvil boste potrebovali trave in uroke, imenovane "Shredding". Od povečanja pisnih veščin je odvisno od količine različnih vrst zelišč, ki jih zmelje. Izdelate lahko tudi lastne izboljšave, medtem ko izberete želene lastnosti.


Ustvarjanje predmetov

Torej, kako začnete poklic "Risba" (BBB 434)? Prepričajte se, da ste se naučili risbe in da imate risalni komplet s potrebnimi pergamenti, pigmenti in drugimi potrebnimi materiali. Veliko stvari je za narediti. Vendar pa morate vedeti, da se lahko nekatere od njih prodajajo na trgu skoraj vedno, da bodo kupljene kadarkoli. Ostalo bo najprej povpraševanje. Tako lahko na primer ustvarite naslednje:
 • Scrolls - veliko od njih, zasnovanih za različne namene. Izboljšajo zmogljivost, delajo kot teleporter in tako naprej.
 • Simboli (glifi) - izboljšajo bodisi sposobnosti bodisi uroke. Lahko je na voljo za vsak razred inrase Če uporabljate znak, potem se lahko spremenite.
 • Leva roka. V levi roki imate režo, tako da lahko ustvarite predmete, ki so posebej oblikovani zanj.
 • Rune - Izboljšajte opremo. Skicir lahko ustvari rune, ki so specifične za določene šefove. Dodatno silo proti temu šefu. Lahko uporabite 1 vožnjo za šefa na teden in več run za različne šefove. Pupček, ki ga dobiš, je enak za vse šefi: to bo močno povečalo škodo šefu.
 • Zaradi ventilatorja. To je lahko kar hočeš. Na primer, knjiga, ki spremeni igralca v žival. Ali pa lahko navedete ime nepremičnine, tako da lahko lovcu da žival katerokoli drugo ime.
 • Ali ga lahko vzamem?

  Ne smemo pozabiti: bolje je, da si prižgemo svetlobo in mu dajemo poklic "risanje" v Veliki domovinski vojni. Načeloma ste lahko prvi lik, vendar morate narediti nered. Procesija je zelo preprosta: potrebujete dražbo. Pojdite tja, kupite različne vrste reagentov. No, če greste zbirati travo osebno, je tudi črpana. Ker je v proizvodnji črnila pomembno vlogo igra trava, potem najpogosteje skupaj z risbo črpa tudi garnishche.


  Zbirate in preučujete zelišča. Lahko začnete z visoke ravni, lahko takoj od nizke. Če ga presojamo s črpanjem, ta poklic ni preveč drag v primerjavi z drugimi. Da bi raztrgali, postavite zelišča v vrečko in izberite "Drobljenje" iz menija poklica. Zelišča bodo zdrobljena in boste dobili pigmente.

  Zaboji za denar,denarni denar

  No, denar ni nikoli odveč. Toda takoj, ko se je vsebina začela, je povpraševanje in na koncu - samo en stavek, malo povpraševanja. Hkrati se bodo cene pomikov itd. Bistveno zmanjšale. Vsi novi znaki pogosto dobijo znake. Povpraševanje po zvitkih ni previsoko. In lahko zaslužite denar za prodajo različnih vrst stvari.

  Kako prenesti

  Ko potrebujete materiale, ki jih potrebujete, lahko risbe uporabljate povsod, samo izberite v trgovinskem meniju in kliknite Novo. Na stopnji 102 lahko dobite iskanje: "Naši novi zavezniki" od učitelja Slika v Dalaranu je profesor Pallin. Za napredovanje pri ustvarjanju znakov je potrebno iskanje.
  Ne pozabite še enkrat: potrebujete barvila za črnilo, ki jih pridobivamo samo iz trave, zdrobimo. Za mletje potrebujete travo, 5 kosov. Od teh, dobiš nekaj barvil - eno, dve, tri, včasih jih je pet. Vsaka trava daje svojo barvo, in črnilo je lahko drugačno. Z dvigovanjem spretnosti opazite veliko zelišč. Včasih, ko ste zmleti, dobite tako imenovane zelene barve. Potrebne bodo za izdelavo zelo dragih barvil. Na primer, da bi naredili smaragdno barvo, to je indigo barvo, boste potrebovali zobe z zobmi, zobe zob in Zlatoshp Gadgar. Veliko drugih receptov lahko vidite v igri. Kot ste že razumeli, so barvila navadna in nenavadna. S prvimi ustvarite simbole in prenesete svoj poklic. Nenavadno, to je zelenoŠe vedno ga lahko uporabite za črpanje.
  Ko vaš poklic doseže najvišjo raven, obdržite zeleno barvo, vam lahko pomaga pri ustvarjanju zelo potrebnih stvari. Zelena barva vam omogoča tudi hitrejše črpanje svojega poklica. Kratka po poklicu v dvd-ju BBC. Risbe od 1. do 18. stopnje. Boste morali ustvariti 18 alabaster barve, kot tudi isto količino bež črnila. Ko se raven poveča, se seznam potrebnih poveča. Na primer, za 75-80 ne boste potrebovali 18 in 21 črnila, ki se imenuje Midnight. Prav tako boste potrebovali blago barvilo v količini 42 kosov. Ko dosežete 80. stopnjo spretnosti, poiščite inštruktorja za risanje in se naučite ustvarjati znake.
  Oglejte si knjigo o poklicih, vaši znaki bodo oranžni. Dali vam bodo še 3 spretnosti. Če znak utripa, pojdite na trenerja in se naučite nekaj novega o njem. Potrebovali boste 80 lvl veščin, da bi si naredili približno 7 znakov. Od 290. leta je bila dodana goreča križarska vojna. Na 350, King Lich app. Na ravni 375, naredite en snežni sneg in dve ledeni barvi ter jih zavrtite do poklica 376. 425. Dodatek "Kataklizma". Najbolje je uporabiti kovanje proizvodnje ponarejenih dokumentov. Takšne stvari lahko ustvarite le enkrat na dan. Če se nahajate na lokacijah Una Caboon ali Cassandra Downs, ki delajo nekaj nalog, igrate za Horde ali zavezništvo, boste v Twilight Highlandu našli trgovca, ki prodaja rog. Ni vredno hoditi za dražbo, ontam je precej drago.

  Takoj, ko pridete do dodatka, povezanega z meglo, boste potrebovali ustrezno barvilo, to je senco.

  Uporaba glifa

  Z desno miškino tipko kliknite znak v inventarju. Če jo lahko uporabite, se bo vaša knjiga spell-a samodejno odprla in pojavilo se bo urok. Če tega znaka ne morete uporabiti, se črkovanje ne bo odprlo. Z desno miškino tipko kliknite urok, ki zasije. Uporabite simbol in poglejte, kateri glifi se uporabljajo, če pogledate v zgornjem desnem kotu knjige s črkovanjem.

  Odstranjevanje glifa

  Glif odstranite z uporabo izginjajočega prahu:
 • Z desno miškino tipko kliknite prah in vaša knjižica urok se bo odprla, če imate glife.
 • Kliknite na urok, kjer je glif.
 • Pisanje kompleksnih run

  To je naloga, ki je podana v Azsonu.  Ledene rune

  Včasih obstajajo napake - ne zdi se, da so rune lahko narišete Ko se v Veliki domovinski vojni lotite "risanja kompleksnih run", se bo na tleh pojavila predloga. To je vzorec prvih run, ki jih je treba narisati. Zaženite - ko se dotaknete. Učinek ustreza vsakemu runu. Ko je predloga pravilno napolnjena, bo izginila in bo zamenjana z naslednjim priročnikom. Ko narišete zadnjo vožnjo, se bo iskanje končalo. Če se zdi, da je predlogka polna, vendar iskanje ni končano, je verjetno majhno mesto, ki ni napolnjeno. Ponovno moram slikati.

  Nekaj ​​koristnih nasvetov

  Včasih ne razumejo vsi, kako lahko zaslužite v drugi svetovni vojni - "risanje" se ne zdi donosno. Recimo, da ste vzeli in pogledali, kdo jih je potreboval, jih naredil. Vendar jih ne bodo prodali, čeprav boste znižali ceno. Možnosti so drage, ne boste mogli plačati. Potrebujejo zemeljsko barvo, vendar je volumen majhen.
  Izkušeni igralci pravijo, da se mora drsalec naučiti, kdaj se pojavijo najbolj zahtevni šefi in kdaj jim pošljejo racije. Šele takrat bo sposoben narediti zahtevane rune in jih ustrezno prodati. Poiščite travo, jo lahko prodate. Poglejte povpraševanje po barvi, lahko celo z njo sodelujete v plusu. Rune ali glifi so izdelani glede na situacijo. Naredite jih, jih oblecite, ponovno izpostavite. Toda v bistvu boste zaslužili na kartah. Pazi na črni trg, potrebuješ denarnico z vstopnicami za sejem. To je vredno kupiti. Ustvarite ločene kartice ali dnevnike. Nekatere karte se lahko prevrnejo nad luno, nekatere kupijo takoj in veliko. Knjige se lahko prodajajo na dražbi, obstajajo pa tudi prodajni simboli.

  Sorodne publikacije