Ali obstaja "goljufija" na temi "Terarija"?

"Teraria" je drugi najbolj priljubljen projekt v žanru "peskovnika" za "Maincraft". Od vodje se razlikuje po tem, da se izvaja v dvodimenzionalnem načinu s stranskim pogledom, ne pa v tridimenzionalnem svetu s pogledom od prve osebe. Daje igri edinstvenost in njen čar. Hkrati pa ni nič manj kompleksna od izvirnika. Zato se boste želeli naučiti, kako vam olajšati življenje v tej igri. Vsekakor se morate naučiti, kako uporabiti goljufijo za terarij na stvari. Lahko bi dosegli neverjetne rezultate. Žal to še ne obstaja. Vendar pa vam ni treba uporabiti goljufije na "Terarijumu" o stvareh, pozornost pa lahko usmerite na alternative, ki so na voljo za javno uporabo.


Namesto goljufij

Torej, kot že razumete, goljufija na Terarijah sploh ne obstaja. Zato morate razmišljati o drugih načinih. Na primer, lahko uporabite posebne programe, ki so jih ustvarili igralci računalniških iger, nezadovoljni s pomanjkanjem popolnih goljufij. O njih bodo razpravljali v tem članku. Naučili se boste, kako uporabljati goljufijo na predmetu "Terrarium", medtem ko ne vnašate nobenih kod.

internetna storitev ali program

Najlažja in najučinkovitejša rešitev je urednik inventarja. Popolnoma nadomešča goljufija s "Terarijo" na stvareh, ki jih včasih ne morete zgrešiti. Urednik je na voljo v dveh oblikah. Najprej lahko uporabite internetno storitev, ki vam to omogočaprenesite na svoje spletno mesto in shranite, kot želite. Drugič, lahko prenesete ločen program. Potem uredite shranjevanje brez povezave z internetom. Seveda morate izbrati in samo pomislite, katera različica vam je osebno bolj prijetno.


Urednik popisa tako ali drugače deluje v obeh primerih na enak način. Naložite svoje zadržanje in nato izberite način za urejanje oglasnega prostora, kjer lahko povlečete in spustite vse elemente iz igre v svoj inventar. Poleg tega lahko urejate količino elementov, ki so že na zalogi. Ko končate vse svoje manipulacije, morate shraniti rezultat in vrniti shranjevanje v ustrezno mapo. Nato vklopite igro, prenesite shranjevalno datoteko in uživajte v vsem, kar ste dodali.

Kaj pa mobilna različica?

Kaj pa različica igre Teraria za Android? V različici za mobilne naprave tudi ni mogoče prebrati nobenih stvari. Zato boste morali uporabljati orodja tretjih oseb, ki delujejo približno enako kot računalniške storitve in aplikacije. Samo tokrat vam ni treba urejati shranjevanja, temveč prenesti posebno aplikacijo, ki vam bo omogočila neposredno urejanje vrednosti v igri. Seveda je njegova funkcionalnost nekoliko manjša od analogne za računalnik, saj ne boste mogli dodati novih predmetov, vendar boste lahko povečali število elementov, ki so že v vašem inventarju. To je dovolj, da je veliko lažježivljenje samo.

Sorodne publikacije