Kako dobiti Yandex.Direct potrdilo?

Manjše število podjetnikov se odloči za proces ustvarjanja in promocije oglaševalskega podjetja svojega izdelka. Pogosto se taki ljudje obračajo k agencijam, ki z veseljem storijo vse v profesionalni obliki.

Oseba, ki je strokovnjak na kontekstualnem oglaševanju v Yandex.Direct, se imenuje režijski direktor in za potrditev svojega statusa "Yandex" predlaga izvedbo ustreznega testiranja, ki ga lahko pod določenimi pogoji preide vsak.

Kdo je direktor?

Ljudje potujejo po internetu, oz. Na internetnih virih, ki so koristni za prikaz oglaševanja. Ampak pogosto, za vodenje uspešnega oglaševalskega podjetja morate imeti posebno osebo. Direktor je specialist, ki učinkovito oglašuje, vodi potrebne statistike, popravlja oglaševalsko kampanjo v »Yandex.Direct«. Ta oseba izbere ključne besede in analizira prednosti tega oglasa. Privablja promet, določa stroške na klik in prilagaja pravila za prikazovanje oglasov.

Če želite postati direktor ali že delate v tem okolju, se morate seznaniti s pravili in pogoji tega poklica, ki jih kandidati imenujejo s storitvijo "Yandex.Direct". Seveda, obvezno Yandex.Direct potrdilo ni potrebno za kandidata. Še več, nepripravljena oseba verjetno ne bo kos, zato je minimalna količina izkušenj preprosto potrebna. Uspešno opravljen preizkus kvalifikacije bo imel dober učinek na možnost zaposlitve. Tudi ta test bo postal indikator vašega znanja in vasste lahko prepričani, da so res sposobni delati kot režiser.

Kako dobiti potrdilo Yandex.Direct?

Kot je bilo že omenjeno, je test Yandex.Direct način brezplačnega elektronskega certificiranja oglaševalskih agencij in neodvisnih direktorjev, če so izpolnjeni naslednji pogoji:
 • skupni čas oglaševanja za več kot šest mesecev.
 • Za vodenje podjetja potrebujete poseben vmesnik.
 • Oglaševalec je proračun upravljal več kot 300 let. e. (približno 18.000 rubljev za Rusko federacijo), medtem ko se denar, porabljen za različne račune, ne povzame.
 • Posledično lahko rečemo, da je test namenjen naprednim uporabnikom, ki želijo utrditi svoj status na uradni podlagi in pridobiti poklicni status. To je mogoče storiti preko ustvarjene storitve "Yandex.Expert", ki je namenjena usposabljanju ljudi, ki stalno delajo z različnimi storitvami tega iskalnika.

  Postopek testiranja

  Za pridobitev strokovnega certifikata Yandex.Direct morate opraviti test, ki vključuje 42 vprašanj. So teoretične in praktične narave. Za pozitivno oceno morate uspešno opraviti najmanj 39 vprašanj. Predmet tega testa neposredno ustreza vsem, kar mora direktor vedeti, in je razdeljen v kategorije:

 • Negativne ključne besede ali ključni stavki.
 • Izračun statističnih podatkov.
 • Parametri oglaševalske akcije.Če želite preveriti skladnost z danimi pogoji, je to potrebnopojdite na povezavo pod vašo profesionalno prijavo. Če je vse v redu in se lahko prijavite, potem takoj pojdite na začetek testa, a pred tem morate skrbno pripraviti, ker je to izpit. Za vsako vprašanje je samo en pravilen odgovor, za celoten test pa največ 30 minut. Če preskusa ne morete uspešno opraviti, vam ponujamo nekaj ponovnih poskusov.
  Potrdilo Yandex.Direct velja eno leto od datuma prejema, kar je povezano s stalnimi spremembami v sistemu. Bodite pripravljeni na ponovno certificiranje. Na številki certifikata in imenu lastnika lahko preverite pristnost "Yandex.Expert".
  Potrebno je vedeti, da v tem testiranju ni nobenih tem o izvozu oglasov v API Direct, Excel ali znanja o delu v Yandex.Materialih. Za izpit v tem sistemu obstajajo še drugi posebni testi.

  Kaj vključuje test?

  Certificirana agencija za delo z "Yandex.Direct" ima izkušnje z uspešnim delom v sistemu, stalno rastjo baze strank in drugih uspešnih kazalnikov. Uspešen pogoj je uspešna izvedba letnega kvalifikacijskega izpita enega od zaposlenih v oglaševalski agenciji. Preverjanje potrdila Yandex.Direct se izvaja glede na njegovo število, zato je poskus uvajanja nekoga v prevar praktično neuporaben.


  Testiranje znanja se izvaja na spletu. Uporabnik se prijavi kot predstavnik svoje agencije in začne testiranje. Kot smo že omenili, je v testu 42 vprašanj za dokončanje celotne naloge dano 30 minut. Največdovoljeno število napak v delu - 3. Pass potrdilo "Yandex.Direct" (izpit) lahko le štiri poskusi. V primeru neuspešnega poskusa opraviti preizkus, je naslednja priložnost za njegovo ponovno sestavljanje v tednu. Dovolj časa je, da analizirate svoje napake in izboljšate svoje znanje.
  Po drugem neuspešnem poskusu dokončanja preizkusa bodo naslednja dva opravljena vsakih tri mesece. Vsako testno vprašanje vsebuje več odgovorov in samo ena je pravilna.

  Kaj je potrebno za uspešno izvedbo?

  Kako priti do potrdila Yandex.Direct od prvega poskusa? Za uspešno opravljen izpit je potrebno poznavanje teorije. Pomembna je izkušnja vodenja oglaševalskih akcij. Njegova odsotnost lahko pomembno vpliva na pozitivni izid izpita. Dolgoletne izkušnje v oglaševanju in sposobnost sestavljanja pismenih oglasov lahko precej olajšajo testiranje. Vsako leto, da bi povečali učinkovitost pregledov, "Yandex" otežuje nalogo. To pomeni, da je kandidat odgovornejši pri delu za dvig poklicne ravni.

  Nasveti za iskanje

  Med pregledom potrdila Yandex.Direct lahko uporabljate internet za izvajanje testov. V tem primeru se tveganje ne poveča v času, predvidenem za odgovor. Vsako vprašanje je podano za manj kot eno minuto. Ta čas ni dovolj, da bi našli odgovor na internetu ali v drugih virih. Najbolj zanesljiva in dokazana možnost je, da sami poznate odgovore.

  Pomočpraktične izkušnje?

  Tudi dolgoletne izkušnje kontekstualnega oglaševanja na področjih, kot so pobiranje ključnih besed, načrtovanje proračuna, načrtovanje in ustvarjanje oglaševalskih kampanj, razvoj oglasa z nadaljnjim spremljanjem učinkovitosti opravljenega dela, ne zagotavlja pravilnega odgovora na vprašanja. Poleg letne študije oddelka »Pomoč«, neprekinjeno spremljanje vseh sprememb in dopolnitev v sistemu, uporaba novih priložnosti v delu, ne bo dalo 100-odstotne garancije za opravljen izpit iz prvega poskusa. Zato je zelo zaželeno, da opravite predhodno usposabljanje "Yandex.Direct" iz "Yandex.Sertificate".
  Test je letos vseboval vprašanja, ki niso imela odgovorov na "pomočnika". Nekaterim bi lahko odgovorili s praktičnim delom. Če želite odgovoriti drugim, se morate obrniti na upravitelja storitev.

  Certifikat Yandex.Direct: vprašanja v preskusu

  Večina vprašanj se je nanašala na ujemanje ključnih besed. Primer: Predložena je ključna besedna zveza "kupiti hrano (živali /morski prašički)" in na zahtevo poda naslednji rezultat:
 • "kupiti morske prašičke";
 • "kupiti krmo za morske prašičke Sukharevskaya";
 • "za nakup živalske krme".
 • Preverjanje odgovorov na to preprosto vprašanje:
 • Stavki "kupiti morske prašičke" ne bodo posledica drugih ključnih besed: "kupiti krmo (za morske prašičke) in" kupiti hrano za živali ".
 • Pri uporabi znaka "/", ki je upravljavec "ali", bodo na zahtevo prikazani oglasi "buy feedza živali “in„ za nakup krme za morske prašiče “.
 • V tem primeru se predlog "za" ne bo upošteval, saj gre za zaustavitveno besedo. Ko vtipkate poizvedbo "kupiti krmo za morske prašičke" in "kupite hrano za morske prašiče", bo prikazan isti oglas.
 • Naslednja možnost je ključna beseda "kupiti živalsko krmo". V tem primeru je pred pogonom "za" znak "+" - to je "neposredni" operater, ki se uporablja za obvezno obračunavanje sistema predlogov in drugih stop-besed. To pomeni, da ko uporabnik postavi zahtevo za "nakup hrane za morske prašiče" ali "kupi živalsko krmo", ta objava ne bo vidna. Iz zgoraj navedenega sledi, da je pravilna možnost druga. V tem primeru, ko uporabnik poizveduje poizvedbo z dodatnimi besedami, ki se nahajajo za ključno ključno besedo, bo rezultat dobljen z našim oglasom.

  Vprašanje spremembe ključa

  Prejemanje potrdil "Yandex.Direct" vas bo neizogibno soočilo s pravimi ključnimi spremembami. Da, test vsebuje vprašanje, ki se pojavi v mnogih strankah - ali bodo kliki pasice ponastavljeni, če spremenite ključno besedo? Če vzamete, na primer, izraz »simptomi gripe« in spremenite natančne »simptome gripe« z dodajanjem narekovajev, boste prejeli posledične povezave za to poizvedbo. Ko pripišete zgornje navedke, se bodo kliki na pasici ohranili. Ali bo razmerje med prikazi in kliki ponastavljeno, če spremenite »celoten pregled« v »popolno raziskavo cen«? Odgovor je ne, razmerje med prikazi in kliki nise bo spremenilo. Če spremenite stavek "simptomi bolezni" na "bolezen zdravljenja simptomov", bo razmerje med prikazi in kliki po spremembi besede enako nič.

  Vprašanja, povezana s taktiko oglaševanja

  Vsi strokovnjaki poskušajo uporabiti različne načine za privabljanje strank za bolj produktivno upravljanje oglaševalskih akcij. Do danes je kar nekaj strategij oglaševanja in če jih ni treba uporabljati, jih morate nujno poznati. Tu je ponazoritveni primer oglaševalskega marketinga: Pobudniki oglaševalskega procesa so izbrali taktiko »nizkih stroškov«, kateri od njih bo prikazan na vrhu vrstice?
 • Kandidat # 1 (prispevek 56 klikov 4).
 • Kandidat # 2 (prispevek $ 37 klikov 10).
 • ​​
 • Kandidat # 3 (prispevek $ 04 kliknite 69).
 • Če pride do logičnega premisleka, bo najnižja ponudba kandidat, ki bo imel najboljšo stopnjo klikov na ponudbo. Od kandidatov bo najnižja cena za kandidata številka 2. Kje pa bo udeleženec? Zmagovalec dobi številko kandidata 1. Nižje kot je razmerje med prikazi in kliki, višji je oglas.

  Nestandardne naloge

  V potrdilu za test "Yandex.Direct" so vedno nenavadna vprašanja, ki jih je težko natančno odgovoriti. Na primer, ali je mogoče namesto povezave do spletnega mesta postaviti povezavo na cenik? Pri iskanju informacij z njeno uporabo iskalna omrežja niso dala želenega rezultata. Kot rezultat, zahvaljujoč tehnični podpori, je postalo jasno, da takšne možnosti iskanja niso na voljo. Za nekatere je bilo neverjetnoNa vprašanje ni odgovora, če pa ga pogledate iz drugega zornega kota, različni testi dajejo zmagi poseben okus.

  Ali lahko najdete odgovore vnaprej?

  Vsak preizkus, čeprav vsebuje veliko že videnih vprašanj, se razlikuje od prejšnjega. Zato ni tako lahko dobiti certifikata Yandex.Direct. Odgovorov ne morete prevzeti vnaprej in preprosto "odpisati" nalogo. Pred ponovnim testiranjem morate vedno pregledati pomožne materiale, preučiti značilnosti kampanje, ponoviti gradivo in začeti s preizkušanjem. Če večkrat odgovorimo na vprašanje, lahko opazimo, da je postalo veliko lažje kot prej. Zahvaljujoč temu pripravljalnemu procesu se lahko naučite veliko razlik in se pripravite na izpit.

  Vrednost pridobljenega potrdila

  Vsa uporabljena orodja so podrobnosti enega povezanega sistema in omogočajo učinkovito sodelovanje s tržnimi kampanjami, razumno uporabo proračuna in obiskovalci od kupcev. Marketing manager se lahko primerja s kuhanjem. Če dodate malo soli - jed bo sveža in brez okusa, če si dal veliko poper - jed postane preveč oster, bo raje želijo, da se znebite, in če ne zmanjša temperaturo, kaj kuhate, bo gorijo. V tem delu je vseeno - samo kvalificirani in pooblaščeni strokovnjak, ki pozna celoten sistem, orodja in mehanizem dela, bo lahko ustvaril dobro marketinško akcijo. Zato je vedno pomembno preveriti potrdilo Yandex.Direct pred temzačetek sodelovanja.

  Sorodne publikacije