Zanimiva NVIDIA GeForce 7800 grafična kartica

NVIDIA GeForce 7800 je bila izdana 11. avgusta 2005. Do takrat so novi grafični procesorji NVIDIA naredili velik korak naprej pri ustvarjanju 3D grafike. Najvišja zmogljivost, najsodobnejša tehnologija, dobra kakovost izdelave in dolgotrajna zmogljivost so prinesli računalniški svet na novo raven. Vsak igralec je želel dobiti takšno grafično kartico. Nekoč je bila sposobna prikazati maksimalno hitrost sličic, stabilno hitrost sličic, razkriti izjemno kakovost slike.

Oglejmo si specifikacije

Srce grafične kartice NVIDIA GeForce 7800 je jedro G70 s parametri, kot je 400 MHz - jedrna frekvenca, 500 Mc - frekvenca pomnilnika, prostornina pomnilnika GDDR3 - 256 megabajtov, pomnilnik pomnilnika ' Iti - 256 bitov, 20 blokov tekstur.


Indikatorji v igrah

V igri Far Cry grafična kartica NVIDIA GeForce 7800 GT je pokazala dobre rezultate: gladka slika, 60 sličic na sekundo, pomanjkanje "zavor", sistem se zažene. Preizkusi so bili izvedeni v ločljivosti 1600 x 1200 nastavitev, ki so postavili igro (to je privzeto). Naslednji test bo izveden v igri Half-Life 2. Najbolj zahtevna in precej zastarela igra je prav za preizkus našega testa. Rezultati niso vzeli veliko časa, da bi počakali, rezultati naslednjih rezultatov: povprečna hitrost slikanja v območju 70 slik na sekundo, navidezne zavore in zamrznitve med testom ni bilo mogoče najti. Kot prej smo nastavili tudi nastavitve za igro, pri čemer je uporabljena ločljivost 1600 x 1200 slikovnih pik. Naslednje, začetek vseh znanih igerPrinc Perzije: Bojevnik znotraj. Ne razlikuje se v nori grafiki in velikem številu spektakularnih prizorov, ki zahtevajo uporabo vseh rezervnih grafičnih kartic, vendar je še vedno dostojna igra, ki je pritegnila pozornost številnih igralcev. Po dolgem preverjanju so se pojavili naslednji rezultati: število sličic na sekundo ni padlo pod oznako 60, vendar ni preseglo oznake 85. Gibanje junaka je bilo jasno in hitro, dobro risanje delov, stabilna temperatura v celotnem preskusu.
Zaključek
Seveda ta grafična kartica ni primerna za sodobne bitke in ne more tekmovati s trenutnimi napravami, toda po ugodni ceni še vedno ne dobite le železa, temveč tudi funkcionalno, kakovostno in stabilno. v svoji delovni napravi. Odlično za gledanje filmov, brskanje po spletu, prenašanje iger z izjemno grafiko in zgodbo. To bo dobra izbira pri sestavljanju računalnika za otroka, zato je priporočljivo, da ga kupite.

Sorodne publikacije