TV LG 42LF652V: lastnik pregledi, pregledi, specifikacije

V tem članku si poglejmo LG 42LF652V TV: preglede, funkcije in prednosti s slabostmi.

Specifikacije

Ta naprava je opremljena z LED prikazovalnikom. Velikost zaslona je 42 palcev. Ločljivost 1920 x 1080 slikovnih pik. Prav tako bi morali povedati o pogostosti posodobitve. To je 100 Hertz. Prisoten je sistem "Cinema 3D".
Takšna funkcija ni ukrivljena. Vgrajena vrsta osvetlitve ozadja Direct. Indeks slike na ravni PML 550. Podpira Smart TV. Vgrajen Wi-Fi. Opcijski univerzalni daljinski upravljalnik ni dobavljen, lahko pa ga kupite posebej. Vgrajeni 3 priključki HDMI in enako število vrat USB. Obstaja sistem zvočnikov različice 2.0. Televizor je del proizvajalčevega modela za leto 2015. Vgrajenih je več sistemov za oddajanje: satelit, kabel, prizemni. Tip procesorja Triple XD. Med slikovnimi načini je treba opozoriti na 8 vgrajenih možnosti. Med njimi je možnost "Bright", "Kino", "Sport" in tako naprej. Razmerja zaslona delujejo tudi v 8 načinih. Podprto s HEVC, ki je bil 2K 60p. Obstaja več sprejemnikov. Akustični sistem je zgrajen tako, da ima en pas in dva zvočnika.


V nadaljevanju pregleda LG 42LF652V je treba opozoriti, da ni subwooferja. Načini zvoka vgrajeni 6. Možnost pametnega zvoka je podprta. Poleg tega obstaja možnost brezžične in optične sinhronizacije zvoka.

Mnenja

Pregledi za LG 42LF652V so odlični. Večina kupcev samo piše pozitivne komentarjenapravo. Razmislite o dobrih strankah, ki označujejo kupce. Zvok je odličen, kakovostna slika, dizajn je odličen. Vgrajen starševski nadzor. Vmesnik je čim bolj jasen. Slika je zelo jasna. Mnogi pišejo, da TV popolnoma ustreza svoji vrednosti in načeloma ni nobenih kritičnih pomanjkljivosti. Poleg tega je cena povsem ustrezna, tako za tak instrument. Mnogi ljudje kličejo to televizijo.


Glede na to, da je 3D podprt, kot tudi T2, mnogi potrošniki raje uporabljajo ta televizor. Opozoriti je treba tudi na možnost spletnega dostopa. Visoka hitrost povezave je podprta. Obstaja priložnost, da si ogledate kateri koli film. Vgrajena podpora za najnovejšo različico Smart TV. Vse to naredi veliko kupcev razmišljati o nakupu takega instrumenta.

Slabosti: pregledi

Naprava nima kritičnih napak. Televizor LG 42LF652V je odličen. V praksi je to, kar pravi proizvajalec, popolnoma potrjeno. Vendar ni vse tako gladko. Treba je opozoriti, da najpomembnejše pritožbe kupcev je treba opozoriti, da je komplet prihaja z dvema paroma 3D očala, čeprav je navedeno 3. Vključena je tudi redna plošča, ki ni predpisana v značilnosti naprave. Prav tako je opozoriti, da je za gledanje filmov na televiziji v normalni kakovosti, je treba imeti visoke hitrosti interneta. Nekateri imajo poroko na televizorju, ki ne deluje v 3D načinu. Vendar pa ta težava ni razširjena, zato lahko domnevate, da gre za napako razvijalca, ki že obstajapopravili Ocene za LG 42LF652V to potrdite.
Nekateri potrošniki sedijo prehitro na daljinskem upravljalniku. Verjamejo, da to ni zelo kritična pomanjkljivost, vendar ni zelo prijetna. Hitrost odziva daljinskega upravljalnika prav tako ni impresivna, včasih uporabniki opazijo, da deluje le v nekaj sekundah. Te pomanjkljivosti niso resne. Večina kupcev ne najde nobenih težav, zato je ta tehnika zelo priročna in povpraševanja. Treba je paziti na to, kdaj bo oseba kupila in izbrala svojo vrsto televizije.

Izidi

Kot zaključek je treba opozoriti, da je TV LG 42LF652V, katere preglede smo opisali v tem članku, primerna možnost. Zaželeno je, da se poljski model, ker je običajno večkrat cenejši kot ruski. Razlika med temi televizorji ni v tehničnih specifikacijah. Edina razlika med njimi je, da komplet prihaja namesto zahtevanih 3 pari očal, samo 2. Na splošno članek opisuje vse potrebne trenutke, ki jih potrošniki želijo vedeti pred nakupom. Naprava je kvalitetna in kakovostna, brez vzdrževanja televizorja. Pred nakupom morate nujno razmisliti o nakupu tega modela, saj si res zasluži posebno pozornost. Priložen je priročnik LG 42LF652V, zato ne boste imeli težav s povezavo in konfiguracijo.

Sorodne publikacije