Smrtonosni strah: kaj je zlo?

Generacije se hitro spreminjajo, spreminjajo prosti čas in "igrače" otrok in mladostnikov, vendar obstaja nekaj večnega in nespremenljivega, in sicer želja mladih za mističnost in grozljive zgodbe!

Izvor trenda oslabitve

Za otroke vseh starosti se običajno šteje, da gre za prenos grozljivih zgodb "od ust do ust". Otroci se zbirajo za toplo poletno noč okoli ognja, in najstarejši, in zato, najbolj neustrašni od njih začne svojo krvavo preslepljivo zgodbo. Seveda so grozljive zgodbe, iz katerih se otroci začenjajo bati teme in kakšnega shereha, pogosto okrašene, toda najpomembnejši argument za dobrega pripovedovalca, ki mu želi verjeti, je, da se je nekoč res dogajala vrsta imaginarnih dogodkov. "Temelji na resničnih dogodkih" - tako se sliši argument logorskih grozljivih zgodb. Sodobni starši redko pošiljajo svoje otroke v poletni tabor, kar jim odvzame priložnost, da čutijo ves čar kampa. Toda priložnost, da se potopite v nostalgijo v preteklih urah ali da začutite strašno strah za prvič, daje kripipast - "grozo" novega časa.

Kaj je lezenje?

Tresenje, ponaredek in pristnost se širijo po internetu s hitrostjo svetlobe. To je poseben žanr omrežja. Creep ima lahko obliko fotografske, video ali besedne zgodbe. Izraz, ki označuje vse strašne, strašne in neprijetne stvari, ki jih je mogoče videti ali slišati na spletu, se imenuje razbojnik (iz angleških besed: creep - horror in opy paste - history). Čene veste, kaj je crippastat, lahko se preprosto seznanite z vzorci podobne mrežne ustvarjalnosti. Anonimni ljudje z bralci zlahka delijo grozljive zgodbe iz svojega življenja (izmišljeno ali realno). Seveda je glavni namen grozljivih zgodb navdihniti bralca, da čuti tesnobo, da igra emocije. No, branje teh zgodb zabavlja ljudi, ki si želijo adrenalina in hitenja na lastne živce.

Kako je prišla kripta k nam?

Ogromna priljubljenost cree-vsebin je bila pridobljena v tujih internetnih forumih, najprej pa je znana 4chan uporabila vihar, da bi pritegnila veliko občinstvo. Po priljubljenosti psychedelic video posnetkov in avdio posnetkov, ki so ušli v rusko-jezikovni del interneta, se je pojavil nekakšen analog sreče - ruskega twch (2chan), ki je obiskovalcem postil podobne zgodbe, fotografije, video in avdio posnetke. Cryptopsis pesmi so najbolj redke vsebine, vendar jih lahko najdete tudi po volji. Značilno je, da so sledi lezenja z nepričakovanimi in motečimi zvoki, kot so npr. Bombažna vrata ali nožni noži. Glasovi, šepeta, še posebej v latinščini, slabljenje in zvišanje zvoka, upočasnitev hitrosti govora ali hitro pospeševanje - orodja vsakega lezenja. Razočarani zvoki in shreeches vam bodo pokazali samo pohabljenca.

Vrste kriminalcev

Foto stražarji niso nič manj nevarni, čeprav je slika statična, gledalec pa je popolnoma prepričan, da ga ne bo prinesel grozljiv lik.škoda, še vedno je neprijetno gledati nanje. Zdi se, da je pogled junaka zelo pronicljiv, vleče v svoj grozljiv svet. Tako deluje crypipasta. Strip vključuje crypot - najširšo verzijo groze, saj združuje poslikano sliko in replike v "oblaku" - misli. Skimmer je skrivnostna različica videa, ki prestraši nepričakovan krik ali "skakanje" znaka pred gledalcem. Večkrat so postali vzrok za srčne napade in številne tehnološke razpoke, saj se pogosto ljudje, ki so videli skener, udarejo po zaslonu od strahu in naredijo vse v istem duhu. Video crash prestraši tudi mistične legende, ki ga obkrožajo. Na internetu je bil na primer že dolgo časa mit, da je bilo nekaterim videoposnetkom prepovedano gledati v več državah po svetu, ker so ljudje videli svoje oči, kot tudi druge vrste nasilnih dejanj proti sebi in drugim. Po legendi so bila takšna dejanja priznana kot množična histerija, ki se je pojavila prav zaradi videoposnetka. V samem videu je oseba nekaj minut nepomična na vijoličnem ozadju. Nihče ne more zagotovo reči, ali so na tem računu na voljo zanesljive informacije. Ampak ena stvar je gotova: če vam ni všeč, da bi se na smrt prestrašili, je najbolje, da se obrnete na skrivnostno stran.

Kako deluje cryipastat?

Ustvarjanje okvirja, glasba, svetloba in senca - vse to ustvarja strašno podobo upodobljenega gibanja. Zdi se, da je vredno pogledati grozljivega junaka pozorno - in to ne bo nič grozno.Element presenečenja je glavno orodje kriptopusa. Tukaj si oglejte nejasne kreacije v grozni maski, ki se praktično ne meša in diha samo hrupno, in počakajte, ko ostro kriči ali bo naredila nekaj groznega. Pričakovanja strahu, nepričakovane obrisi zapleta - to je tisto, zaradi česar so prevaranti resnično strašljivi.

Domišljija

Nekateri posnetki ali zgodbe iz lezenja lahko povzročijo, da se oseba smeji zaradi neumnosti njihove vsebine, nekateri pa lahko resno vplivajo na psiho. Zato mnogi internetni viri v angleškem jeziku ljudem ponujajo posmehovanje, da bi se umirili in hitro razbremenili stresa, ko so opazili nekaj, kar je uničilo. Če ne veste, kaj je kripipat, vendar se razlikujejo po občutljivosti in čustvih, se izogibajte takšnim virom ali vsaj ne vklopite videa in zvoka vprašljive vsebine. Tudi če ste doživeli šok, morate čim hitreje obrniti spomine. Znaki kriptopisa so strašno zastrašujoči, zato vam bo dobra glasba in ogled lepih slik narave pomagala, da se hitro znebite njihove nevidne prisotnosti.

Sorodne publikacije