Trimerji "Champion": lastnik pregledi

Če pogosto delate na kmečkem dvorišču, vam bo pomagal s tramom. Ta oprema pomaga kositi travnike, izravnava rob trate in celo odstrani plevel. Vendar je treba pred izbiro take naprave upoštevati, da se območja lahko razlikujejo glede na naravo vegetacije in območja, zato je treba orodje izbrati za določeno nalogo. Upoštevati mora tudi pogostost obremenitev.

Priporočila za izbiro

Če nameravate delati s kosilnico za krajši čas in območje vašega območja ne presega 4 hektarja, je bolje izbrati baterijski ali električni model. Ena od njih je odlična za naročanje jase pred hišo, zlaganje ozemlja vzdolž ograje in izravnavanje obrezane trate. Električni trimerji se imenujejo tudi elektrokosomi, ki jih ne odlikuje visoka zmogljivost, zato niso primerni za košnjo zaraščenih dreves. S to napravo lahko delate s trdo in mehko travo, plevelom in plevelom.


Če želite postati lastnik mobilne enote, potem kupite model baterije. Ni tako produktivna, zato ni namenjena daljši uporabi. Če želite upravljati baterijo, morate redno polniti baterijo, zato se pri precejšnjem obsegu dela priporoča dodatno zalogo. V prodaji so tudi obrezovalniki za bencin, ki se imenujejo motoosomi. Delujejo na račun notranjega motorjazgorevanje in je sposoben obdelovati območja s površino več kot 5 hektarjev. S tem orodjem se lahko borite proti plevelu in majhnim drevesom. Da bi določili izbiro, morate upoštevati več modelov. Dober primer so "Champion" trimerji, katerih preglede lahko preberete spodaj.

Ocene o značilnostih T433S-2

Za ta model obrezovalnika bencina je značilna povečana odpornost proti obrabi. Deluje na račun dvotaktnega motorja, za katerega je značilna visoka produktivnost in avtonomija. Trdo travo lahko rezamo tako z nožem kot s plevelom, toda za mehko travo je ribiška vrv odlična.

Za olajšanje hladnega zagona je proizvajalec predvidel razpoložljivost primerja. Preden kupite "Champion" trimer, priporočamo, da si preberete preglede. Po branju misli potrošnikov o modelih T433S-2 lahko razumete, da ima veliko prednosti, med njimi je treba razlikovati:
 • udoben ročaj;
 • posebno ohišje;
 • trda pogonska gred;
 • zračno hlajenje motorja;
 • 2 priključka za rezanje;
 • primer.
 • Ko se držite ročaja, boste razumeli, da olajšuje dobro upravljanje. Življenjska doba motorja se je podaljšala zaradi intenzivnega hlajenja. Zasnova pomeni prisotnost ohišja, ki vas bo zaščitilo pred letečo travo. Vključeno s trimmer "Champion", ki bodo pregledi koristno prebrati pred nakupom, prihaja z pasom pasu.

  Pregled tehničnih specifikacij T433S-2

  Zmogljivost zgoraj opisane opreme je 17 litrov. v kilovatih je ta vrednost 125. Debelina ribiške vrvice je enaka 24 mm. Poraba goriva pri največji obremenitvi doseže 062 l /h, dolžina naprave je 1493 mm. Morda vas zanima hitrost vretena, ki je v tem modelu 6500 na minuto.
  Raven zvočnega tlaka je 120 dB. Potrošniki pri uporabi tega modela svetujejo uporabo osebne zaščitne opreme, ki bo odpravila škodo na slušnih organih. Tehta 8 kg. Kupci opozarjajo, da je masa enote lahko pomembna, če ne uporabljate ramenskega traku. Pomembno je, da bodite pozorni tudi na zmogljivost rezervoarja za gorivo, ki omogoča dolgoročno delo brez polnjenja z gorivom. Če želite napolniti enkrat lahko 095 l bencina.

  Mnenja o značilnostih modela T433

  Druga možnost za zgoraj opisano opremo je prirezovalnik "Champion 433", ki vam bo pomagal narediti pravo izbiro. Ta oprema ima močan motor in je primerna za košnjo debelega gnoja. Zasnova je opremljena z ročajem v obliki črke U, kar prispeva k naravnemu gibanju instrumenta. Potrošniki, kot je to, če je potrebno, lahko razstavite trimer z odstranljivo palico, ki zagotavlja kompaktno shranjevanje. Med dodatnimi prednostmi kupcev so tudi dve rezalni opremi: trilopirani nož in trimer glava. Zasnova pomeni prisotnost primerja. Vključuje trak za obešanje.

  Povratne informacije o tehničnih lastnostih modela T433

  Ta motorni trimmer "Champion", ki pregleduje pomoč potrošnikom pri določanju modela, ki ima kapaciteto 17 litrov. z Prostornina motorja je 427 cm 3. Debelina ribiške vrvice je 24 mm. Pri maksimalni obremenitvi bo porabljeno gorivo v količini 062 litrov na uro. Zasnova predvideva prisotnost zložljive osi. Nekateri strokovnjaki so zainteresirani za premerov pristanka. Pri tem modelu je prirezovalnik "Champion", katerega pregledi so koristni za potrošnika, ta parameter 254 mm, dolžina pa 1,493 mm.

  Pregled glavnih značilnosti ET1200A

  Ta model opreme ima povprečni strošek 5590 rubljev. Model deluje na račun električne energije, zato med obratovanjem izključujemo škodljive emisije. Delovni elementi so nož in ribiška vrvica, izbira enega od njih pa bo odvisna od togosti trave. Po branju mnenj o prirezovalniku Champions 1200 lahko razumete, da zagotavlja enostavno prevažanje, zahvaljujoč zložljivi palici. Prevoz opreme je možen tudi v prtljažniku avtomobila.
  Potrošniki imajo možnost kositi surovo travo. To je postalo mogoče zaradi zgornje lege motorja. Kupci pogosto izberejo ta model tudi zaradi dejstva, da ima dobro stopnjo zaščite, ki jo realizira ščit, ki zapira rezalni element. Izključeno je izbris trave s posnetimi delci na upravljavcu. Oseba bo zanesljivo zaščitena pred poškodbami, ki bi se lahko pojavile med delovanjem, ko pride v stik z ribiško vrvjo ali nožem.

  Tehnični podatki Ocene

  Pregledi trimerjev "Champion ET1200A" kažejo, da opisani model uspešno združuje cenovno ugodno in odlično kakovost. Moč naprave je 12 kW. Vključuje prisotnost prilagodljive pogonske gredi. Potrošniki uživajo v tem, da električni trimerji tehtajo veliko manj bencina. To velja za opisane variante opreme, katere masa dosega le 57 kg, hitrost vretena pa je enaka 7.500 vrt /min. Mogoče vas zanima tudi premer pristanka, ki je 254 mm, preden se odločite za izbiro, preberite preglede električnega trimerja "Champion". Iz njih boste razumeli, da je debelina ribiške vrvice enaka 24 mm, kar je povsem dovolj za odpravo loma, ampak za učinkovit boj proti travi.

  Na koncu

  Če še vedno ne veste, kateri trimer model kupiti, potem bodite pozorni na možnosti baterij naprav. Med takšnimi modeli je TB360. Vendar pa lastnikova povratna informacija o tem kosilniku "Champion" te vrste kaže, da je njegova vrednost nekoliko višja od bencinskih in električnih modelov. Kupi to enoto je mogoče za 9390 rubljev. Vendar pa je ta strošek upravičen z mobilnostjo opreme, saj ne boste odvisni od goriva in električne vtičnice. Vključuje litij-ionsko baterijo z zmogljivostjo 26 A * h. Fleksibilna pogonska gred olajša delovanje. Kot rezalno orodje stoji le ribiška vrvica, piše s čim se borititrdo polnjenje bo nemogoče. Za rešitev teh težav pa lahko kupite močnejši model, ki operaterju omogoča izbiro med rezalnimi elementi.

  Sorodne publikacije