Kako postaviti pesem v stanje "V stiku": enostaven način za vaš računalnik in mobilni telefon

Ne smemo zanikati dejstva, da je virtualno komuniciranje prišlo v ospredje za mnoge ljudi po vsem svetu. Številke, ki predstavljajo število registriranih uporabnikov na socialnih omrežjih, so včasih šokantne. V Rusiji, morda, eden od najbolj priljubljenih dating straneh, komunikacije, zanimive vsebine, informacije, glasbe in video materialov in, seveda, fotografije so množični mediji, imenovano "In Touch". Mnogi so to mrežo uporabljali že dolgo časa, morda celo od svojega nastanka, saj so menili, da popolnoma razumejo vse zapletenosti dela. Ampak, kot praksa in statistike kažejo, da ne goljufati in ne porabijo, uporabniki lahko storijo le majhen del predlaganih ustvarjalcev strani "losjoni" in priložnosti. Govorili bomo o eni izmed njih, ki je ne bi smela ostati neopažena, danes, in če določite, potem bo tema članka: kako postaviti pesem v "In Touch" stanje?


Na katera vprašanja bo odgovoril članek?

Za pravilno in produktivno delovanje je treba načrtovati aktivnosti korak za korakom in razumeti, kaj slediti. Če neodgovorno pristopite k vprašanju, potem se ne zanašate na uspeh. Zato bo zelo koristno poudariti točke, ki jim bomo posvetili veliko pozornosti:
 • Za začetek bomo preučili način, kako postaviti pesem v stanje "V stik", medtem ko smo v družbenem omrežju z uporabo osebnega računalnika.
 • Pojasnite zanimivoveliko uporabnikov ima vprašanje o zmožnosti, da svojo najljubšo glasbeno kompozicijo postavi v svoj status na stalno ali preprosto za vedno. Ali je to mogoče?
 • Skratka, poskušali bomo pojasniti razmere za mobilne uporabnike, namreč analizirali bomo, kako naj se pesem v telefonu pokaže v stanju »V stiku«? Mimogrede, je treba omeniti, da je ta metoda popolnoma primerna za tiste, ki gredo na socialno omrežje na tabličnem računalniku.
 • No, zdaj je čas za odločno ukrepanje.


  Kako postaviti pesem v status "V stiku", zaradi česar je privlačna za prijatelje in neznance

  Ni bilo več modno pisati citatov znanih osebnosti, jih objavljati za lastne misli in na strani dodati vzdevek. Zdaj je veliko bolj zabavno nastaviti glasbo in iskati brate po duhu in okusu. Če želite vnesti skladbo v stanje »V stik«, pojdite v omrežje iz računalnika:
 • Za začetek izberite priljubljeno melodijo zvonjenja na zavihku Glasba, ki se nahaja na levi strani plošče omrežja, in vklopite predvajanje. Če nimate svojih naloženih skladb, uporabite iskanje (ikona povečevalnega stekla) in izberite želeno skladbo.
 • Na vrhu središča se takoj prikaže izenačevalnik. Desna stran te plošče bo ikona zvočnika ali piko, obdana z dvojno vrstico črt (odvisno od različice programske opreme). Z miško usmerite miško nad njo in, če je prikazana: Pretakanje zvoka pomeni, da ste na pravi poti.
 • Postavite kljukico: "Na moji strani" in shranite.
 • Drug način

  obstaja še enEna dokaj preprost način za nastavitev glasbene kompozicije v vašem statusu. To storite tako, da na glavni strani kliknete na ikono: "Spremeni status". Potem potrdite polje poleg možnosti »Prenesi glasbo v stanje« in shranite nastavitve.

  Mobilna možnost

  Pojdite na svojo stran in sledite navodilom:
 • Izberite svojo najljubšo skladbo in jo vklopite.
 • Najpomembnejše pravilo: prehod iz mobilne različice mesta na polno različico.
 • Nato so vsi koraki identični tistim, ki so opisani za namestitev pesmi v stanje iz računalnika. Kliknite na rog in izberite potrditvena polja za »Pretakanje zvoka«, »Na mojo stran«.
 • Skratka, skladbo lahko preprosto prenesete v "V stiku" za vedno kot svojo vizitko: preprosto uredite njeno ime in jo shranite, ne da bi pozabili dati kljukico "Oddaja na mojo stran".

  Sorodne publikacije