Telefon Nokia 3250: Funkcije, pregled, opisi in pregledi

Znana finska družba ponuja svojo paleto izdelkov Nokia 3250 XpressMusic. Opremljen je z 2 milijona slikovnih pik kamero, radio je nameščen. Deluje v operacijskem sistemu Symbian 9.1. Telefon podpira pomnilniške kartice. In veliko različnih pripomočkov se mu proda. Pred nekaj leti je bila Nokia ena najboljših v očeh ljubiteljev glasbe. Poleg tega so ji dali prednost precej zahtevne stranke, ker jim je blagovna znamka povzročila pravo občudovanje. Telefon je bil ustvarjen za zamenjavo zastarelega 3230. Tipkovnica in videz obeh naprav sta podobna. Nokia 3250 je bila sestavljena po načelu "vzeti najboljše lastnosti iz vsakega modela, ki ste ga že ustvarili". Ta pripomoček v času izdaje je postal pravi hit za zelo kratek čas.

Dodatki

Komplet telefona vsebuje naslednje dodatke:
 • Naprava sama.
 • Baterija.
 • Polnjenje.
 • Kabel USB.
 • Slušalke.
 • Zunanje skladiščenje.
 • Namestitveni disk za povezavo z računalnikom.
 • Adapter.
 • Navodilo.
 • V komplet je vključen ustrezen komplet, ki ga sedaj ne dobavlja niti z najdražjimi napravami. Treba je omeniti, da je enostavno pobrati dele za telefon Nokia 3250. Za to morate iti v servisni center ali si ogledati spletno trgovino. Na primer, vključitev gumb bo stala 40-50 rubljev.

  Barvne rešitve in velikosti

  Po mnenju potrošnikov totelefon izgleda ogromen. Dejansko težo 115 gramov in dimenzije 104 x 5 x 2 cm ne dobimo opisano napravo za kompakten. Z drugimi besedami, lahko rečemo, da je Nokia 3250 ni pripomoček, ki z lahkoto prilega v vsak žep.

  Najbolj priljubljena izbira barv postal roza odtenek. Če potrošnik ni primerna nesolydnyy ton, lahko izbirate med črno, zeleno in srebra.

  Arhitektura telefon

  Potrošniki pravijo, da se je kakovost izdelave dobra. Vsi deli so povezani med seboj popolnoma, tudi je padec telefona ni zlomljena. Med napravami, ki imajo podobno zaščito, je eden izmed voditeljev. Na strani telefona je iz kovine. S to tehniko nehote poškoduje montažo naprave nemogoče. To je plus in minus. Zakaj klic ta vidik zelo negativna? Ker telefon je zelo težko razbrati, ko nenadoma to postane potrebno.

  Kaj izstopa toliko na kovinsko ozadju - priključek pokrovček za polnjenje in zapah. Mobilni telefon iz masivnega gume, pritrjene njen logotip. Popravil slabo, tako da mnogi potrošniki pravimo negativna Nokia 3250. Značilnosti konektor za polnilec in slušalke je treba upoštevati tudi v tem pregledu. Ker to je model telefona glasbo, še vedno je imel proizvajalec predloži naslednje: potrošnik pogosto uporabljajo slušalke. Vendar pa ocene pravijo, da sčasoma uporaba slušalke pristanišče ustavi, da bi jih videli. Zadnjipokrov telefona morda ne bo zaprt zaradi slabih ključavnic. Če ga odstranite, bo potrošnik videl baterijo. Je litij polimerni. Glede na podjetje, bo telefon delal 245 ur v stanju pripravljenosti 180 pogovora. Kapaciteta baterije je 1100 mAh. Polnilec povrne baterijo v 80 minutah. Z adapterjem lahko telefon "napolnimo" z drugo opremo, na primer s prenosnim računalnikom.

  Zaslon

  Zaslon je nekoliko drugačen od prejšnjega modela telefona Nokia 3250. Zaslon lahko prikaže približno 260 tisoč barv. Ločljivost - 176 x 208 slikovnih pik. Če model primerjate z različnimi napravami Nokia, lahko rečemo, da je od podobnih naprav dobila novo pisavo, več ikon in nekaj drugih inovacij.
  Kontrola
  Pod zaslonom je tipkovnica, ki vam omogoča nadzor nad telefonom. Ne obstajajo le tipke za kontekst in par zelenih, rdečih gumbov (nadzor sprejemanja in zavrnitve klica), ampak tudi nekaj tipk. Na primer, eden od njih vam omogoča vstop v glavni meni in aktiviranje upravitelja. Svinčnik mora delati z odložiščem, če je v njem nekaj. Glavni element, ki nadzoruje telefon Nokia 3250, je krmilna palica. Je srebrna barva. Če želite delati z njo, je v nastavitvah potrebno navesti, katera stran krmilne palice je za to odgovorna. Povratne informacije potrošnikov kažejo, da je navajanje na upravljanje težko. Zaradi dejstva, da je večina ključev premajhna, jih lahko enostavno kliknemo po naključju. Včasih se zgoditako, da zaradi tapa na napačnem gumbu ali po pritisku več hkrati tipke telefon zamrzne.

  Inovacije

  Nokia 3250 je eden najbolj privlačnih delov naprave. V asortimanu podjetja "Nokia" je bila za dolgo časa samo ena naprava rotacijska zasnova. Fotografije, ki jih lahko vidite v članku, popolnoma prikazujejo proces spreminjanja položaja tipkovnice.
  V primerjavi z vsemi konkurenčnimi modeli istega podjetja ima ta telefon kamero z ločljivostjo 2 milijona pik, nadzorne tipke predvajalnika glasbe (le štiri). Na eni strani je tipkovnica sposobna vrniti le 90 stopinj, v drugi - 180 ?. Da bi preverili pritrditev te podrobnosti, morate slišati značilno klike. Številnim potrošnikom je telefon podoben Rubikovi kocki.

  Tipkovnica

  Tipkovnica Nokia 3250 si zasluži podrobnejši pogled. Njegove tipke najbolje delujejo. Zaradi prisotnosti gumijaste plasti je adhezija med prsti in gumbi odlična. Tipkovnica je priročna, tehnika njenega sestavljanja je mnogim uporabnikom omogočila hitro vnašanje besedil. Vsi gumbi so osvetljeni. Lepo beli odtenek. Ampak včasih ustvarja občutek, da je en del tipkovnice bolj poudarjen kot prijatelj. Toda tudi s tem, ne morete ga imenovati minus tega telefona. Je precej dodaten "čip" za mrzlične potrošnike. Če tipkovnico razširite na sebe, lahko vidite objektiv fotoaparata. Da bi prikazali avtoportret, jo lastniki upoštevajolokacija je čim bolj priročna. Kamera lahko vklopite iz glavnega menija telefona. Če tipkovnico popolnoma zavrtite od sebe, se matrika aktivira neodvisno. To lahko imenujemo plus. Poleg tega oseba pri obračanju za 360 stopinj namesto tipkovnice vidi nadzorno ploščo predvajalnika glasbe. Imajo funkcijo osvetlitve.

  Neprimerna varnost

  Telefon ima veliko nespornih prednosti, ki jih ni mogoče prezreti niti med takojšnjim zmenkom. Še vedno pa je žlica katrana. Čeprav je naprava prejela veliko število inovativnih tehnologij, ki omogočajo boljše delovanje, vendar pri namestitvi številnih sistemov za varnost prihaja sporočilo: "Prenos podatkov je nemogoče narediti." Zaradi tega so razvijalci morali izdati dodatne različice svojih programov za ta telefon. Rešitev za takšne težave traja veliko časa, in potrošnik v tem času samo poberemo drug pametni telefon, ki bo omogočil namestitev programske opreme s strani tretjih oseb. Ta napaka lahko povzroči izgubo velikega števila potencialnih kupcev. Ko pogledate zaslon, se takoj prikaže dejstvo, da se aktivni način pripravljenosti nahaja v sredini. Omogoča namestitev do šestih oken aplikacij. Uporabnik mora nastaviti svojo lokacijo. Pod okni je koledar. Določite lahko tudi prikaz števila nedokončanih opravil, ime glasbene datoteke, ki jo predvajate, radijsko postajo. Vsi ti programi so aktivni, kar pomeni, da če jih preklopite iz stanja pripravljenosti, se izkaže, da se izvajajo in delujejo. Vendar pa obstajarahlo slabši položaj. Vse naloge, ki so v stanju pripravljenosti, nadzoruje krmilna palica. Njegova funkcionalnost je omejena. Če je opravilo onemogočeno, se programi ne bodo zagnali in stanje pripravljenosti bo deaktivirano.

  Meni

  Z ikonami aplikacije se prikaže glavni meni. Telefon Nokia 3250, ki je predstavljen v tem članku, vsebuje 4 x 3 matrike. Vrstice - 4 kose, segmenti - 3. Če želite, lahko menijo prikažete kot seznam. Najpogosteje uporabljeni programi bodo vedno nad vsemi drugimi.

  Sporočila

  Ko potrošnik prikaže sporočilo, se na zaslonu prikaže številka prejemnika in 6 vrstic. Vsaka od njih vsebuje približno 25 znakov. Potrditev dostave je v redu. Aktivirati ga je treba le v nastavitvah. Vsa poročila bodo shranjena v ločeni mapi. Dobavni rok se lahko spremeni iz ene ure. Melodija, ki sporoča prihod SMS in MMS, je enaka, spreminjanje pa ne bo delovalo. Obstajajo posebne predloge za ustvarjanje sporočil. Če kliknete na svinčnik, lahko aktivirate /deaktivirate številski način ali T9.

  Rezultati in vtisi potrošnikov

  Kot poceni in funkcionalen telefon lahko odpusti majhne pomanjkljivosti. Na primer, dejstvo, da je ohišje telefona Nokia 3250 preveliko in kamera ne ustreza trenutnim zahtevam kupcev. Če želi potrošnik dobiti naprednejšo in ponovno poceni napravo, je vredno natančno preučiti opisani model. To je več kot zasnovanokupci, ki cenijo glasbene "veščine" telefona, in se tukaj izvajajo na najboljši način. Na splošno so povratne informacije potrošnikov dobre. Vse slabosti, ki jih je mogoče opaziti v večjem obsegu, niso nič drugega kot kavlji. Povprečna cena opisanega pametnega telefona v mnogih spletnih trgovinah je približno 5 tisoč rubljev.

  Sorodne publikacije