Kako odstraniti družino v "Sedem 4: Skrivnosti in priporočila."

Pogosto so igralci zainteresirani, kako odstraniti družino iz Sims 4. To vprašanje izhaja iz več razlogov. Najprej želi samo izseliti. Drugič, uveljavljena celica družbe se odvija na seznamu obstoječih družinskih mest v mestu. Kako se lahko znebite družine ali člana? Katere nasvete in priporočila delijo igralci v zvezi s tem vprašanjem?

Košarica

Prva različica je najlažja. Dejstvo je, da pri naseljevanju družine, ustvarjene v hiši, obstaja posebna plošča z vsemi obstoječimi družbenimi celicami. Ona bo pomagala uresničiti načrt v življenju.


Kako odstraniti družino iz Sims 4? Kliknite njeno sliko v razdelku »Upravljanje družin« in nato kliknite na sliko košare. Omogoča vam, da se znebite prej ustvarjene družine. To je najpreprostejša rešitev. Kaj sledi?

Odstranjevanje Sime

Zdaj je vredno razmisliti o situaciji, v kateri lahko odstranite družinski značaj. Sims 4 svojim igralcem ponuja veliko novih in nenavadnih funkcij. S pomočjo družine upravljalnih svetov prosimo, da ustvarijo nove celice v družbi, izbrišete jih in premestite svoje člane. Slednji se bodo morali ukvarjati. Če si želite ogledati sestavo družine, potrebujete:
 • Pojdite na kartico igre in kliknite "Upravljanje družine".
 • V oknu izberite želeno celico družbe.
 • Poišči sliko z dvema puščicama, ki sta usmerjeni v različne smeri. To je funkcija "Premakni sims"
 • V nadaljevanju lahko uredite skupnost javnosti brez kakršnega koli posebnega napora.Vsak družinski član se lahko premakne ali izbriše.
 • Zdaj je jasno, kako odstraniti sedem iz družine. "Sims 4" je igra, ki ponuja veliko oboževalcev priložnost, da jo sprejmejo.  Kode

  Uporabiti morate konzolo in posebne tajne kode. Ali bolje - kombinacija, ki bo pomagala uresničiti načrt v življenju. Kaj točno? Med igro za eno ali drugo družino morate odpreti igralno konzolo. Za to, igralec klikne hkrati na tipkovnici Ctrl + Shift + C. Potem morate vnesti resetSim. Po, skozi prostor, ime in priimek igralca. Ko kliknete Enter, bo znak izginil. Po določenem času se bo pojavil na vhodu v hišo, vse njegove sposobnosti bodo ponastavljene do zadnjega shranjevanja. Ta skrivnost dobro pomaga, ko se igralci "zataknejo" ali obesijo. Ampak, če morate ugotoviti, kako odstraniti družino iz Sims 4, lahko ta kombinacija pomaga.

  Metode delitve

  V skladu s tem je bilo igralcem ponujeno uradno reševanje ene ali druge družine. Za to je poseben urednik. Jasno je, kako odstraniti družino iz "Sims 4" ali ponovno naložiti znak. Še več, zdaj ni skrivnost, kako je mogoče preoblikovati strukturo družbe.
  Obstajajo pa tudi drugi načini, da se znebite družine ali posameznih Simov. Med njimi so:
 • smrt igralcev (zaprikrajšanost družine mora propadati vse);
 • premikanje (dejansko za posamezne znake);
 • poroka (ponavadi služi ne za brisanje, ampak za združitev).
 • Sorodne publikacije