V7 Krvava igralna miška: funkcije, možnosti in ocene lastnikov

Gaming Strojna oprema je na vrhuncu priljubljenosti. Poišči igralna miška ali tipkovnica ne deluje. Namesto tega pa je nov problem: kako izbrati iz različnih najboljši? Precej dober model je miška iz A4TECH Bloody V7.

serija

A4TECH dolgo specializirano za izdelavo take naprave. Natančneje je Bloody serija postala za mnoge najboljši. Vsebuje skoraj 30 modeli so skoraj ponovil zunaj, čeprav imajo podobne značilnosti. Da bi videli, kaj imamo na nasprotni Bloody miško, samo pogled na oddelku za polni pogled. To je, če družina skrila rdeče logotip, ki je med delovanjem osvetljen tudi kri-rdeča.Serija je preprost črn miška z majhnimi rdečimi elementi in svetle muhast vzorcev. Takoj jasno, da so vse enote, Bloody namenjeni za igro strelci, čeprav v resnici primerne za vse igralne projekte. Proučili smo miška je najbolj preprost in poceni, kar pa ne preneha biti velik "borec".

Pakiranje

Kaj se začne naša miška V7 krvav? Seveda, iz embalaže. Pogosto je tako subjektivni razlogi za kupca, da se odločijo za določen model. Nekateri ljudje, kot navadno škatle, nekateri raje svetlo in opazen tiskanje. Pred nami je črn in rdeč paket, ki je prejel loputo. Po vrata skriva naše "vojak". Okoli sije in "kričanje". Znotraj opisuje glavne prednostiposnetki iger in drugih tehničnih informacij. Pred nami je poddružina Gun3, ki vključuje naš manipulator.V škatli ni nič nadnaravnega. Kot ponavadi obstaja pogon s programsko opremo, gonilniki niso potrebni. Sistem samodejno najde krmilnik in z njim vzpostavi sinhronizacijo. Za Krvavo miško so pripravili vrsto dokumentacije z različnimi informacijami, nalepke z logotipom serije in proizvajalca, teflonske noge za poseben dodatek in krpo za čiščenje naprave.

Videz

Ta model je eden najtišjih v seriji. Torej, če ne potrebujete lobanje, svetle svetlobne zadrge, neonske vložke in druge redundance, potem je možnost popolna. Ohišje je izdelano v črni barvi. Plastika visoke kakovosti, z elementi površine mehkega dotika. Dno je sijajno. Težko je poklicati miško, vendar ni lahko, kot mnogi poceni kitajski analogi. Občutimo 150 gramov v roki, vendar se ne trudimo delati. Samo reči, da je ta možnost primerna za desničarje, kar je takoj vidno v obliki ohišja. Odsek za naslon za dlani nas spomni, da je Bloody Mouse pred nami. Tu je logotip družine, ki je ob priključitvi miške označen z rdečo barvo. Boca dewis je nekoliko konkavna in odlična za roko. Na levi je celo palčka, na kateri sta še dva kontrolna gumba.
Med desno in levo miškino tipko je kolo, ki je obenem poudarjeno. In to lahko naredi v različnih barvah, odvisno od načina. Kolo se obarva rdeče, zeleno ali rumenobarve Če želite prilagoditi načine, morate pritisniti gumbe pod kolescem.
Na dnu manipulatorja so štiri teflonske noge. Imajo precej široko območje. V notranjosti je nalepka z uradnimi informacijami in senzorsko oko, ki je zaščiteno pred prahom in umazanijo. Njegova največja ločljivost je 3200 dpi. Tudi A4Tech V7 Bloody miška je bila dobra. Pri podstavku je poseben rdeč gumiran vložek, tako da ni bilo nobenih razpok ali razpok. Žica je tkanina pletenica z rdečimi in črnimi elementi, ki dopolnjuje miško slog. Kljub močnemu in gostemu kablu ostane mehka in se nikjer ne zvija. Na zadnji strani žice je rdeči USB priključek. Ima tudi logotip družine.

Parametri

Igramo Bloody V7, ki je v srednjem cenovnem segmentu. Seveda se za nekatere zdi drago, vendar večina igralcev razume, zakaj je vredno.
V modelu, ožičeni vmesnik, deluje le pri povezovanju z računalnikom prek "Yusb". Ima optični LED senzor, frekvenco javljanja 1000 Hz. Hitrost je le 75 palcev na sekundo. Krmilnik ima 160 KB vgrajenega pomnilnika. Na telesu je 7 gumbov in koles. Teoretično ima miš 5 milijonov klikov. Zakasnitev klika - samo 1 ms, kar nas ponovno pripelje do dejstva, da imamo igralno miško.

Postavitev in upravljanje

Kako nastaviti miško V7 Bloody? To je pogosto vprašanje po nakupu podobne naprave. Ni vsakdo ve, kaj storiti preprosto. Namestiti morate samo programsko opremo. Program je preprost in enostavenrazumeti. Ima priročen vmesnik. Na žalost niso vse razpoložljive možnosti za uporabnika brezplačne. Da, nastavite lahko vsako tipko za določeno dejanje, prilagodite funkcije levega gumba, nadzirate ločljivost senzorja, nastavite pogoj, ki aktivira samodejne scenarije. V plačljivem načinu je nekajkrat več. Tukaj lahko namestite makre, ki olajšajo igro in jo naredijo udobno. Zahvaljujoč tem načinom delovanja krmilnik deluje natančno. Te makre lahko prenesete ali namestite iz predlaganih makrov.

Zaradi njih je možno regulirati orožje: preprečiti vrnitev. Jasno prilagodite občutljivost in gibanje, zmehčajte klike itd. Njegova cena - približno tisoč rubljev. To trenutno ni dovolj za tako lepo miško. Seveda to ni možnost za profesionalne igralce. Toda za igralce začetnike se bo odlično ujemal. Ima senzor z visoko ločljivostjo, čeprav so uporabniki opazili, da natančnost senzorja ni slabša od laserskih kontrolerjev na srednji ali vhodni ravni. Zadostujejo dodatni gumbi, čeprav nekateri morda ne zadostujejo. Z dodatnimi tipkami lahko razširite funkcionalnost in, če ne obžalujete denarja, celo izboljšate uporabo in zmogljivosti. Kupci so nedvoumno pohvalili točnost senzorja. Morda ni popoln, ampak za igralce, ki delajo. Prav tako je bilo dovolj notranjega pomnilnika. V tem primeru to ni najpomembnejši parameter, ampak je shranjen v pomnilnikupomembna je tudi funkcionalnost tipk. Manipulator je izdelan iz dobrih trajnih materialov. Sčasoma, tako kot pri večini miši, se začne mehka površina začeti vzpenjati. Toda vse to je odvisno tudi od časa uporabe. Priročna oblika za mnoge ljudi. Čeprav je kazalnik tudi subjektiven, saj ima nekdo večjo roko, je nekdo manj. Zato niso bile ugotovljene pomembne pomanjkljivosti. Bilo je uporabnikov, ki so ugotovili, da miš ne deluje pravilno na vseh površinah. Toda za to obstajajo tudi preproge.

Sorodne publikacije