Telefon Samsung Galaxy Note 3: pregled, opis, funkcije, pregledi kupcev

Vroče novice iz leta 2013 so bile znane že dolgo pred začetkom prodaje. Samsung Galaxy Note 3 (SM N9005) je pritegnil potrošnike z vsega sveta. Uporabniki preprosto niso mogli prenesti naslednjega otroka znane blagovne znamke in serije, kar je dalo zagon razvoju tablet. Takrat so bili vidiki in zlasti Galaxy Note 3 v divjini, potrošniki pa so zvijali konice prstov in gledali na pripomoček za lopatico, ki ga je komaj postavil na dlan. Toda časi in običaji so se hitro spremenili, ko so uporabniki zaznali nov oblikovni faktor in vse njegove koristi. Zdaj pa vsi ne sanjajo o pametnem telefonu z zaslonom vsaj pet centimetrov. Pojavila se je leta 2011, prva nota se je razlikovala le v monstruoznih velikostih, a je vzbudila posmeh uporabnikom, vendar se je kljub temu prodala deset milijonov izvodov. Druga generacija se je izkazala za bolj privlačno v smislu polnjenja in oblikovanja, po dveh letih pa je Samsung Galaxy Note 3 N9005 postal resno delo na napakah in je že povzročil navdušeno povratno informacijo. Torej, kaj razstaviti tukaj je s čim. Poleg tega je tretja generacija presenetljivo drugačna od prejšnjih dveh, od katerih je pripomoček ostajal le na velikosti.


Predstavimo torej vaš pregled problema Samsung Galaxy Note 3. Značilnosti naprave, njene prednosti in slabosti, pregledi uporabnikov in smotrnost nakupa bodo obravnavani v našem članku. Kljub starosti mobilnih naprav, ki so občutljivi na starost, je model široko iskan in prodanDistributerji manj kot 10 tisoč rubljev. Torej težave z "čutiti" ne bi smelo biti.

Paket

Treba je opozoriti, da blagovna znamka ni shranila na embalaži. Galaxy Note 3 SM N9005 je pakirana v škatlo iz gostega in kakovostnega kartona, stilizirana za rezanje drevesa. Na sprednji strani je prikazano samo ime modela brez fotografij ali drugih slik. Na hrbtni strani lahko vidite majhne specifikacije, ki vsebujejo ključne značilnosti Galaxy Opombe 3. Na koncih so znane črtne kode, nalepke in drugo zastopniško okolje.

Notranja oprema je urejena po tleh in je kompetentna, zato dodatki "ne grizemo drug z drugim in vsi ležijo v svojem osebnem prostoru." Na splošno, sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, je škatla tako dobra in dobro izvedena, da je po razpakiranju škoda, da bi jo vrgli in želeli nekje prilagoditi. Vsebina paketa:
 • Samsung Galaxy Note 3 SM;
 • omrežna kartica za polnjenje naprave;
 • kabel vrste USB 3.0;
 • slušalke;
 • Pen Pen Pen;
 • šobe za pero z vijakom za odstranjevanje;
 • navodila za uporabo, vključno z ruskim;
 • kuponska kartica z garancijskimi obveznostmi.
 • Paket je standarden in nič ni odveč. Dodatno opremo za Galaxy Note 3, kot so platnice, filmi in torbice, je treba kupiti posebej. Ampak, glede na povratne informacije uporabnikov, je to na bolje, ker odvečna stvar v paketnih pošiljkah povečuje že tako ogromne stroške pripomočkov. Poleg tega, da ugodi vsem in vsemne vedno pride ven, ampak izberite svoj okus in barvo - vedno prosim na policah blagovne znamke. Na kakovost dodatkov ni pritožb. Polnilnik je narejen lepo in ne boste našli nobenih razpok, zaostankov ali prask. Enako lahko rečemo o USB-kablih z elektronskim peresom. Poleg tega je treba omeniti še slušalke. Tukaj proizvajalec ni sting in dal na razlagalne stereo slušalke z oblogo vložki. Slednji se popolnoma prilagajajo kraju in sedijo kot infuzija brez nelagodja.
  Lokalni priročnik je sestavljen zelo dobesedno in z njim se ne bo težko spopasti. Vse glavne točke so podane na prvi strani in dovolj je, da se z njimi seznanimo, vsaj na kratko. Vsa druga navodila se berejo brez težav, prav tako ni vprašanj, v nasprotju s prejšnjimi generacijami in biseri tam.

  Videz

  Blagovna znamka na svojih uradnih straneh na internetu je večkrat opozorila na dejstvo, da je pri oblikovanju telesa telefona Samsung Galaxy Note 3 večkrat izvedel raziskavo med potrošniki. Analitiki so ugotovili, da uporabnike privlači predvsem kakovost uporabljenih materialov in so za to pripravljeni plačati. To pomeni, da so ljubitelji blagovnih znamk čakali na model "Samsung" premium razreda.
  Proizvajalec je Galaxy Note 3 pozicioniral prav v tem segmentu, tako da videz ni bil tako prenovljen, ampak izposojen iz druge, nič manj uspešne serije. Če je opomba 2 glede na zunanjost skoraj identična Galaxy S3, potem v primeru opombe 3 imamo, raje,Analogni "Galaxy S2" kot S4. Dobra polovica uporabnikov v svojih pregledih je sprejela pozitivno mnenje o tej odločitvi in ​​sprejela načrt, ki ga lahko rečemo, za vzklikanje. Preostanek manjšine je izrazil mnenje, da je to korak nazaj in da podjetje nekoč "ohranja" oblikovanje svojih pripomočkov. Kljub različnim pogledom na videz, Samsung Galaxy Note 3 izgleda zelo dobro. Prijetne linije, tanki okvirji, kompetentna postavitev vmesnikov in zloglasni ovalni gumb skladno sobivajo, preprostost govora pa ne gre za nesmisel ali pa obratno. Pametni telefon Galaxy Opomba 3 je lepo držati v rokah in ga imenovati neprivlačen ali pripomoček srednje roke samo ne vrne jezika.

  Cover

  To je ločena tema, ki je še vedno pomembna, ostra in pogosto obravnavana v tematskih forumih. Na slednjem lahko najdemo veliko podružnic, kjer so udeleženci razdeljeni v dva tabora. Ena od pene okoli usta dokazuje, da je bila prevleka v bližini Galaxy Note 3 usnjena, medtem ko so drugi zanikali vse argumente in govorili o mehki plastiki, nekaterih posebnih tkaninah in drugih materialih, vendar ne samo o koži. Proizvajalec, nato pa za pozabljivost, nato ogreje svoje občinstvo, pozabil določiti v specifikaciji sestave zloglasne kritje material. In šele eno leto po predstavitvi je izdal uradni odgovor: pokrov ima plastično podlago s teksturo usnja in dekorativni šiv na robu. To pomeni, da imamo pod kožo mehkega materiala popolnoma usnjeno usnje. In večina zmede je bila kriva S-Cover, ki nadomešča usnjeno zadnjo platnicomaterial.
  Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, je celotna hrbtna stran Galaxy Note 3 prijetno občutena v roki, sam pripomoček pa si ne prizadeva izriniti. Prav tako je treba omeniti, da je prevleka, v minimalnem obsegu, nagnjena k naravnim odrgninam (žepi, ročne torbice) in ne zbira prahu in umazanije kot sesalnik. Tako se lahko model imenuje bolj praktičen v primerjavi s prejšnjimi generacijami Opomba.

  Barvanje

  Na policah trgovin najdete dve osnovni barvi - belo in črno. Približno eno leto po predstavitvi se je Samsung Galaxy Note 3 N9005 pojavil še eno možnost - roza. Ta odločitev je bila še posebej prijetna za lepo polovico človeštva in druge ljubitelje eksotičnosti.
  Na splošno osnovna barva za Galaxy Note 3 N9005 ni kritična, saj na policah blagovne znamke obstaja veliko možnosti za prevleke in pokrove, med katerimi lahko izberete najbolj izvirne možnosti za barve, odtenke in teksture.

  Dimenzije

  Model je bil precej sprejemljiv zaradi svoje oblike, dimenzije - 152 x 79 x 8 mm, s težo 170 gramov. Če primerjamo velikost Samsung Galaxy Note 3 s prejšnjo generacijo, je jasno, da je model postal nekoliko manjši, vendar je povečal uporabno površino zaslona in zmogljivost baterije. Torej je napredek očiten. Kljub velikosti pametnega telefona, je naprava udobna v dlani in ni nobenih težav z upravljanjem, tudi z eno roko. Sodeč po ocenah so edini, ki niso zadovoljni z velikostjo, lastniki majhnih dlan. Tako bo dobra polovica deklet morala obravnavati Samsung Galaxy Note 3 z dvema rokama.

  Vmesniki

  Tukaj smoImamo klasiko za razporeditev blagovnih znamk vmesnikov. Sprednja plošča se nahaja v bolečem znanem mehanskem ovalnem ključu in obdaja njen par senzorjev. Zgornji del Galaxy Note 3 N9005 ima objektiv sprednje kamere s senzorji za zoom in svetlobo.
  Na levi strani lahko vidite nihanje glasnosti, na desni pa gumb za izklop naprave. Zgornja stran je nastavljena na standardno 35 mm mini vtičnico za slušalke in par mikrofonov. Objektiv glavne kamere se nahaja na običajnem mestu za pametnim telefonom, zraven pa - bliskavica na LED. Na dnu lahko vidite mikro USB izhod za polnjenje Galaxy Note 3 SM N9005 in sinhronizacijo z osebnim računalnikom. Tukaj je vtičnica za pisalo podjetja S-Pen. V zvezi z zadnjo točko so se uporabniki v svojih odgovorih posebej zahvalili oblikovalcem za sposobnost vstavitve peresa s strani obeh strani, v prejšnjih dveh generacijah pa je bilo treba ta cilj usmeriti. Pod pokrovom je vmesnik za mikro-kartično celično kartico in zunanjo režo za SD-kartico. Kartice v režah trdno ležijo, zato za odstranitev potrebujete ostre nohte ali ročno orodje. Vroča zamenjava ni zagotovljena.

  Zbiranje

  Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, ni nobene trditve glede kakovosti Samsung Galaxy Note 3 N9005 LTE. Vsi elementi ohišja so tesno pritrjeni drug na drugega, ne da bi nakazovali na reže. Mehanski gumbi so varno pritrjeni na svoje običajne prostore in se ne obesijo. Tudi med aktivnimV telefonu ni bilo luftov, prask ali čipsa. Na splošno je naprava videti monolitna in oblikovanje navdihuje spoštovanje.

  Zaslon

  Samsung Galaxy Note 3 LTE je prejel 57-palčni zaslon Super AMOLED. Matrika deluje v polni Full HD 1020px (16 milijonov barv) leta 1920. Spet je napredek v primerjavi s preteklimi generacijami, ki so bili izračunani na največ 1280 x 720 točk.
  Prav tako je treba omeniti odlično razmerje slikovnih pik na palec - 386 ppi. Torej, tudi z najbolj skrbnim premislekom, so posamezne točke nevidne. Kapacitivna sledilna ploščica in podpira do 10 hkratnih dotikov. Sodeč po ocenah Samsung Galaxy Note 3 LTE, je to več kot dovolj za dobro polovico uporabnikov. Če analiziramo mnenja strokovnjakov v tej panogi, bomo videli, da se strinjajo, da je taka tekma za kakovost zaslonov logično končana. To pomeni, da lahko diagonala raste, kolikor želite, vendar je kakovost slike sama po sebi skoraj nespremenjena. Edina kritična razlika med vodilnim modelom ene blagovne znamke je poraba energije, ne pa slika. Matrica Samsung Galaxy Note 3 N9005 (32Gb) se ponaša z najvišjim razmerjem kontrasta. Iz te barve na zaslonu se zdi bolj živa in naravna. Vodenje analogijo z drugo serijo, lahko rečemo, da po nekaj dneh delovanja Opomba 3, da se vrnete na ne tako znane Galaxy S4 je precej težko, saj je slika v slednjem izgleda slabo. Enako lahko rečemo o vodilnih modelih HTC in LG v tistem času. Sodeč popovratne informacije, uporabniki so popolnoma zadovoljni z osnovnimi barvnimi nastavitvami. Toda za tiste, ki so navajeni, da prilagajajo vse in vse pod vami, obstaja prostor za obračanje. Galaxy Opomba 3 (32 GB) daje uporabniku elegantno možnost prilagoditve zaslona. Tukaj lahko prilagodite nasičenost širokemu obsegu in naredite sliko bolj mirno, ali, nasprotno, agresivno.

  Značilnosti zaslona

  Kljub odličnemu prenosu barv in dobri osvetlitvi zaslona na soncu, še posebej pri neposredni svetlobi. Osnovne informacije (zvonjenje, prispelo SMS sporočilo) se lahko upoštevajo, vendar ne bodo delovale s pametnim telefonom. V tem primeru je potrebno bodisi iskati senco, bodisi nenehno pokrivati ​​zaslon z dlanjo, kar za lastnike mehkih ročajev spet ni mogoče.
  V zvezi s tehničnimi zmožnostmi matrike se ta model lahko imenuje napreden, ker je naložen z vsemi priljubljenimi "čipi". Eden od teh je SmartStay, kjer lahko z zaslonom nadzirate zaslon. Nekateri uporabniki, sodijo po ocenah, menijo, da je ta tehnologija nered, vendar je veliko všeč in v splošni količini inovacij se preliva precej harmonično. Ena od glavnih značilnosti zaslona pa je optimizacija predstavljene vsebine. To pomeni, da se sama matrica prilagodi na primer videu ali fotografiji in izboljša kakovost slike. Poleg tega lahko takšna tehnologija, skupaj z vrsto vsebine, ki se uporablja za prednastavljene prednastavitve, prihrani veliko polnjenje baterije. Seveda so v tem modelu že poznali preteklostprilagoditev velikosti pisave. Za to obliko faktor (57 ") ta funkcija igra eno od ključnih vlog: koti gledanja so več kot sprejemljivi, in tudi s pomembnim naklonom barve, ne hitijo v ples in niso popačeni, temveč le nekoliko temnejši, kot pri vodoravnem previsu Navpične stvari so še slabše, kjer je kot nagiba kritičen, vendar pa lahko gledanje videa ali mahanje s sliko poteka v družbi enega ali dveh podobno mislečih ljudi. ona je naš odzivnik Dent je različica N9005, ki temelji na dobro dokazanem Snapdragonu na štirih jedrih, ki deluje v tandemu s pospeševalnikom videa 330 Adreno, naprava pa nudi tudi popolno podporo za LTE protokole. Octa na istih štirih jedrih, grafični del pa je v tem primeru položen na ramenski pospeševalnik PowerVR SGX 544MP3 in tam je tudi pomnilnik - 3 GB. Sodeč po priljubljenih merilih, procesor "Okta" prevzame na nekaterih točkah transportni trak "Snapdragon". Toda to je le teoretično, ker dejansko ta razlika ni sledljiva. Poleg tega je bil nedavno Samsung večkrat obtožen chitters, kjer na stres testov, chipsets pokazala precenjene rezultate v merilih. Podobna situacija se je razvila v svetu računalnikov, kjer AMD preneha z NVidiom, obtožuje, da je ponaredil podatke o testnih pripomočkih, pri čemer je bil ujet "zelen", imenovanroko, večkrat. Približno enako velja za Samsungove čipsete. Tako zaupanja vrednih meril v tem primeru ni vredno, kot tudi hitenja za iskanje redkih primerov pripomočkov s procesorji, ki temeljijo na "Noben". Kar zadeva terenska preskušanja, potem ni bistvene razlike med eno in drugo modifikacijo. Vsi programi se izvajajo zelo hitro in podpirajo hitrost slikovnih slik, tudi pri najbolj "težkih" igralnih aplikacijah. Če ste navajeni, da natančno analizirate učinkovitost čipov, je bolje, da opustite sintetične teste in se obrnete na realne statistične podatke. Veliko jih je mogoče najti v velikih in uglednih forumih v vejah, namenjenih Galaxy Note 3 (4PDA, Reddit, Habrahabr, itd.). Shranjevanje uporabniških podatkov ustreza pametnemu 32 GB notranjemu pomnilniku. V prodaji lahko najdete različico s 64 gigabajti notranjega pomnilnika, vendar v smislu nakupa ni tako praktična kot osnovna modifikacija. Še posebej, če upoštevate možnost razširitve do 128 GB s pomočjo zunanjih SD-kartic.

  Kamere

  Lokalna kamera je praktično enaka tisti, ki se uporablja v Galaxy S4. Večinoma to velja za različne načine, prednastavitve in druge nastavitve. Pogled od spredaj je dobil 2 milijona slikovnih pik, največ pa za to, kar je sposoben - fotografije z ločljivostjo od 1920 do 1080 in video s podobnim 1080r-overflow. Nekaj ​​resnega ne bo uspelo, toda za komuniciranje z video in kurirji ter pametnimi "offsiders" je precej dobro.
  13-megapikselna osvetljena matrika (BSI in LED bliskavica se ponaša z odličnimi posnetki in videom), ki je nekoč izboljšala samodejno uglaševanje za osvetlitev okolja in dodala nov model za inteligentno stabilizacijo. resolucija je od 4128 do 2322. Toda tukaj se uporablja samo 96 Mp, za popoln učinek matrike pa morate nastaviti format 4: 3, nato pa bo izhod 4128 slik na 3096 Mp. Glavna kamera je popolnoma primerna za video. Full HD ločljivosti, vendar rahlo dušilke po preklopu postavitve na 4K.Če v prvem primeru imamo stabilno hitrost sličic na področju 30, potem s super visoko ločljivostjo FPS plava in celo v redkih primerih, vendar še vedno lahko pade na skoraj 10 Okvirji na sekundo: uporabniki pustijo večinoma pozitivne povratne informacije o zmožnostih glavne kamere, zelo dobro delujejo s hrupom, odlično izdela liste dreves in trave, pa tudi obilico pametne avtomatizacije, ki, za razliko od prejšnjih serij, ne moti, da je to pomagalo je. V nastavitvah, načinih, prednastavitvah in učinkih lahko zamudite dolgo časa. Veliko število funkcij vam omogoča, da pametni telefon spremenite v nekakšen skromen "Nikon", kjer lahko uporabnik prilagodi skoraj vsako sestavino fotografije ali videa.

  S-Pen

  Ena najbolj zanimivih podrobnosti tega pametnega telefona je elektronski pero. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov v preteklih generacijahStylus pripomočki praktično niso uporabljeni. Menil je, da je neprijetno in ni tako pomembno kot drugi "čipi". Da, in kot taki pravi primeri njegove uporabe preprosto niso bili zajeti.
  V našem primeru se je stanje precej spremenilo v boljšo in bolj uporabno stran. Posodabljanje platforme je omogočilo, da naredite veliko znanih stvari ne samo z rokami, ampak tudi s pisalom in z veliko več? Popolnoma nov koncept elektronskega peresa se zdi malo kaznovan, vendar spodbuden - "inteligentna svoboda" ali v originalni Smart Freedom. Glavna značilnost pisala je nadzor nad njim, ne da bi se dotaknili površine in klic v podmeni s kategorijami za enostaven dostop. V akciji S-na primer lahko prepoznate vse beležke in jih povežete z nekaterimi posebnimi dejanji. Recimo, da v dnevniku narišete opombo, da boste morali poklicati osebo ob določenem času. Funkcija prepozna vse na desni in povezuje dogodek s koledarjem ali imenikom. Za ljubitelje kakršnih koli opomb je funkcionalna ScrapBook. Na primer, v telo dokumenta povlečete neko sliko ali besedilo. In potem je shranjena v izbrani kategoriji. Enako velja za video. Pravzaprav imamo tukaj kakšno analogno Evernote, samo v našem primeru je že vgrajena funkcija telefona in je prilagojena, kot bi morala. Dovolj je zanimivih "čipov", ki jih lahko vrtite s pisalom. Seveda, nekomu bodo manj, in nekomu bolj koristno, vendar se vsi izvajajo ne za klopko in v celoti delajo. Poleg tega lahko uporabimo scenarije uporabetakšna funkcionalnost je postala veliko več kot v prejšnjih serijah.

  Komunikacije

  Za brezžično komunikacijo ustreza bluetooth četrte različice in wi-datoteki na protokolih 80211 n. Največja hitrost prenosa podatkov je prikazana pri 24 Mb /s. Toda to je le teoretično, realna števila pa so veliko manjša. Pri prenosu videa pri velikosti 1 GB v idealnih pogojih maksimalna hitrost ni presegla 12 Mb /s. Naprava podpira vse priljubljene profile in scenarije slušalk. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, ni bilo težav s povezavo, kot tudi popolna uporaba slušalk in drugih sorodnih zunanjih naprav. Hitrost prenosa podatkov prek vmesnika USB 3.0 je opazno višja kot brezžični protokoli. Pri povezovanju pripomočka kot zunanjega pogona, hitrost ni padla pod 45 Mb /s, kar ne more, ampak prosim. Omenimo lahko tudi prisotnost protokolov NFC, "Wei-file-Direct" in "S Beam". V slednjem primeru ima uporabnik skoraj takojšen in brezžični prenos datotek na drug telefon. Pravzaprav je ista "Direct", le napredna glede hitrosti. Delovanje pametnega telefona s karticami treh ključnih operaterjev, kot tudi LTE protokolov, je prav tako pomanjkljivo: povezava je stabilna in ni prekinjena, če je naročnik v območju pokritosti za 3G in 4G hitrosti.

  Avtonomija

  Pripomoček je prejel litij-ionsko baterijo z zmogljivostjo 3200 mAh, kar je 100 mAh več kot opomba 2. Tu je baterija odstranljiva, zato jo je mogoče po želji zamenjati (označena z B8000BE). Po navedbah proizvajalca,naprava lahko v neprekinjenih pogovorih hrani do 16 ur in v stanju mirovanja do 890 ur. Zadnja možnost je težko preveriti, vendar so bolj preproste funkcije.
  Pri standardnem prenosu, kliče, internet je vključen, glasba, branje in nekaj ur video iger, telefon je dovolj za nekaj noči. Če morate naložiti pripomoček "težkih" iger, filmov v visoki ali 4K ločljivosti, bo naprava zdržala dan. Če uporabljate napravo, kot so telefonska in SMS sporočila, pa tudi knjige, bo baterija morda dovolj za en teden. Toda praktičnost pridobivanja problema v tem primeru je pod velikim vprašanjem: nakup pripomočka z velikim zaslonom in brez uporabe vseh njegovih prednosti - je nelogično. Naprava se polni v povprečju tri ure in jo lahko varno priklopite ponoči. Električni sistem je tukaj organiziran kompetentno, tako da poškodba akumulatorja ne bo več kot normalno polnjenje. Nekateri uporabniki v svojih pregledih so se pritoževali nad napajanjem in dejstvom, da hitro porabi svoj vir in postane nedelujoča. Toda v večini primerov so dobili običajno baterijo iz srednjega kraljestva, ki je na tem trgu na stotine. Z odobrenimi baterijami podjetja Samsung takšnih težav ni bilo, zato so bile v specifikaciji ustrezno izpolnjene. Med nakupom je torej očitno nepotrebno odpreti zadnji pokrov in se prepričati, da je baterija označena z logotipom blagovne znamke in ne z nobeno drugo značko proizvajalca.

  Če povzamemo

  Če pogledate napravo kot telefon, potem ni dvoma o kakovosti komunikacije: klic je glasen z močnimi vibracijami, naročnik na koncu vas popolnoma sliši, tako kot vi. Gadget se ponaša z visoko zgradbo. Seveda se nekateri uporabniki v svojih pregledih pritožujejo nad vrstnim redom frustrirajuče in stagnirne zunanjosti serije, toda sestavljena naprava je vest in jo drži v rokah. Tukaj imamo odličen zaslon, podporo za vmesnik USB tretje generacije, pisalo s pojasnjevalno razlago in zavidljivo življenjsko dobo baterije, ki jo lahko zavidejo druge bratje Android. Če pogledate ta segment, ne bomo videli takšnih zanimivih predlogov. Kot taki konkurenti, gadget samo ne obstaja. Sonya s svojo Xperia Z Ultra je veliko dobrega, vendar samo zaslon je tako visoka, kot 64 palcev in uporabo naprave kot telefon za smešno neprijetno. Kot model poslovnega modela iz "Samsunga" je očitno, da je to zmagovalna situacija. Poleg tega so vredne le napredne funkcije elektronskega peresa. Kot ustvarjalni ali multimedijski pripomoček bodo pametni telefoni tudi odličen pomočnik. Torej je razsodba jasna - priporočljiva za nakup.

  Sorodne publikacije