Ali obstaja analog "Stockbase" in zakaj je potreben

Ko socialne mreže VKontakte pojavil socialni razcvet: vsi želeli ustvariti stran, da dodate čim več prijateljev, kot je mogoče. V iskanju priljubljenosti so se ljudje ukvarjali z rallyjem, nekdo je kupoval ocene za glasove ali si sam daril s ponarejenih strani. Epska ponarejena priljubljenost je trajala dolgo časa. Eden od pomembnih vidikov tega časa je dejstvo, da so dekleta objavile svoje fotografije v priljubljenih skupinskih albumih, da bi dobile več prijateljev in prijateljev. Včasih so bile te fotografije delno erotične.


Kaj je "Stockbase"

Po nekaj časa je bila storitev "Stockbase", ki je zbirala take fotografije in shranjevala na enem mestu na strežniku tretje osebe. Spletna stran je bila priljubljena, saj je veliko fantov želelo vedeti, kakšno fotografijo postavljajo njihovi prijatelji in prijateljice. Malo pozneje se je spletna stran naučila tudi zbiranja skritih fotografij.
Ta funkcija je delovala tako, da je sledila strani: ko je oseba prenesla album s fotografijami, vendar ga ni takoj skrila, je trajalo nekaj minut, da so slike prišle do vsiljivcev. Seveda je taka stran kršila načela etike in zasebnosti osebnega življenja, zato se je poskušala zapreti z vsemi silami, ki so se kmalu zgodile.

Analogna "Stockbase"

Ali obstaja alternativa mestu, ki so ga uporabniki zelo hitro izvedeli. Po določenem času je prišlo do analognega spletnega mesta "Skotobaza", ki je bilo na voljo na spalili.me.Strani ljudi, ki jih imate v prijateljih, in uvrščeni v priljubljenost. Druga značilnost storitve je bila zaprta skupina na "Vkontakte", kjer so aktivni uporabniki spletnega mesta zbirali povezave do deklet, ki so "najbolj pogorele". Zdaj je naslov te strani na voljo za nakup, in ista domena v območju .org in sploh spada v "Facebook" - tako konkurenčna socialna mreža prejme dodaten promet.


Kje je "Stockbase" šel in je podoben mestu?

Če niste posebej zaskrbljeni zaradi moralne strani vprašanja in resnično želite najti analogijo "Stockbase" v internetnem prostoru, lahko poskusite dostopiti do vira. poiskvk.org Spletno mesto deluje, vendar je njegova baza veliko manjša od prejšnjih različic storitve. Prav tako vam verjetno ne boste mogli dostopati prek običajnega brskalnika, ker ga blokirajo ponudniki internetnih storitev. Če želite preprečiti takšno blokiranje, obstajajo posebne storitve za povezavo VPN. VLAN omogoča, da se računalnik poveže z spletnimi viri ne neposredno, temveč prek vmesnega strežnika, ki obdeluje promet. Tako bo za vašega ponudnika vse videti tako, kot da se boste obrnili na ta strežnik VPN, vendar ponudnik ne bo vedel, da iščete analognega "Stockbase". Če želite to narediti, morate za dešifriranje prometa uporabiti znatno zmogljivost, vendar je nedonosna in ponudniku ni smiselna, ker je blokirala zahtevano domeno in zato upošteva pravila.

Posledice uporabe storitve

Mesta, kot so "Stockbases", so pogostoso bili uporabljeni za izsiljevanje ljudi, katerih intimne fotografije so bile tam najdene. Za scammers ni pomembno, vaš pogled na svet ali kaj drugega. Zato ne bodite prepričani, da analog "Stockbase" ne bo zbiral vaših osebnih podatkov v ozadju, da bi vas še naprej izsiljevali. Če se odločite za uporabo te storitve, potem seveda bodite pripravljeni na posledice, saj ima vsaka oseba pravico do zasebnosti. Fotografije, ki so prišle v mrežo zaradi brezbrižnosti ali nezavesti osebe njihovih dejanj, ne bi smele pasti v te roke. Vedno je bolje, da se držimo pravil "delaj, kot želiš s tabo".

Sorodne publikacije