The Sims 2 University: opis in namestitev igre

Uspeh prvega dela igre Sims v letih 2000-2003 je povzročil, da je Electronic Arts ustvaril več globalnih dodatkov, kasneje pa drugo, izboljšano različico igre The Sims 2 "University" z dodatki in dodatki. Navadni uporabniki, ki imajo širok dostop do osebnih računalnikov, lahko sedaj na monitorju igrajo hčerino mamo! Zamisel o ustvarjanju alterja v fiktivnem svetu, podobnem resničnosti, je odpustila in še nima nobenih vrednih analogov v svojem žanru. Sims Universe, s svojimi lastnimi lastnostmi in vseprisotnim romb oktaedrom, je postal samostojen žanr v svetu računalniških iger.

Značilnosti Sims 2

V drugi različici, ki je izšla leta 2004, so bile upoštevane slabosti originala iz nizko kakovostne grafike v tistem času in dodan v svet iger, ki je dodal realizem. Popolnoma tridimenzionalni modeli, obsežni objekti za projektiranje in gradnjo objektov so namenjeni privabljanju moškega kontingenta igralniške skupnosti - in projekt se je soočil z nalogo. Grafični motor, izdelan posebej za igro, je bil kljub nekaterim slabostim in napakam kasneje uspešno uporabljen za ustvarjanje iger, povezanih s simulacijo življenja.


Ena od značilnosti igralnega motorja je način ozadja: en ali več znakov, ki nadzorujejo predvajalnik, lahko delujejo v ozadju z načrtovanimi dejanji ali pod nadzorom. To vam omogoča, da preklopite na druge programe prav v igri. Uporaba virov igre,Podjetje je izdalo 8 globalnih dodatkov, kot sta The Sims 2 "University", "Nightlife", "Moving to the apartment", kot tudi več katalogov stvari, ki so na voljo za stanovanja.

First Addendum

Univerza Sims 2, ki je bila izdana v angleščini marca 2005, je postala prvi dodatek v seriji. S seboj je prinesel pomembne spremembe v življenju trpečih računalniških mučencev in srečnih srečnih vsot. Otroci so imeli malo šole in izobrazbo osebnosti pri mladostnikih - The Sims 2 "University" je dodala tudi življenje v mladosti. Dodal je več igralnih dni odraslega življenja sedmim na eni od treh lokacij.


Poleg tega lahko vsi, mrtvi Simes, zdaj tudi prikrajšate zaslužen počitek, s posebno napravo z groznim imenom "Nekrofon". Popularni v tistem času so zombiji postali prvi nadnaravni liki, ki ne štejejo babic s pletenicami in duhovi. Tam je bila priložnost za upravljanje zombija, no, ni dobro? Seveda, poleg zombi addon je polna novosti: tam so bili univerzitetni kampusi, študije, semestre, izpite, domovi in ​​druge čare za svobodno življenje mladih.

Možni problemi pri namestitvi

Ogromen promet se širi po vsem svetu. Prav tako ni bilo nobenih piratskih kopij in že pripravljenih zbirk The Sims 2 "University". Kako namestiti aplikacijo brez napak? Za začetek, morate namestiti distribucijo originalne igre The Sims 2 ali pripraviti sklop. Slednja možnost je najboljša za neizkušene uporabnike, a pomanjkljivost zbirk je, da kasnejša namestitev dodatkov nivključeni v splošno distribucijo, so lahko zapleteni. Obstajajo težave z združljivostjo izvirnih različic in piratskih aplikacij, in obratno, neuspeh v pisavah v več jezikih kopije igre in dodatkov. Čeprav je Electronic Arts v letu 2014 prenehala podpirati igro, je na različnih hudournikih še vedno mogoče najti različne hudournike in asortimane, specializirane oboževalske strani in forumi pa bodo vedno rešili morebitne težave z igro.

Sorodne publikacije