Kako zdraviti bolezen Crockpot v Falloutu 4

Hrvaška bolezen je v Falloutu 4. nesmrtonosna, a ne izsuševalna bolezen. To prenapolnjenost lahko ujamete, ko opravite potovanje "Zakutok" pri zavetišču 81. Reševanje bolezni "s pravnimi sredstvi" ni mogoče. Zato je pomembno vedeti, kako ne moremo ujeti infekcije ali se spopasti s posledicami bolezni.

Pričetek se začne

Poslanstvo "Enroge", v katerem lahko dobite hrvaško bolezen v Falloutu 4, bo na voljo po dajanju krvi zdravniku Forsythu in izvedbi Erinovega iskanja. Potem bo v naslednji bolnišnici zdravniški dom Hero odkril o okuženem Austinu Enjilyju. Otrok je ugriznil grenko in zdaj otrok umre zaradi okužbe. Da ga shranite, morate najti protistrup.


Prenos naloge

Pojdite do skrivnega vhoda in pojdite v laboratorijski del zavetišča. Iz sobe, pokrite z zemljo, se spustite po stopnicah. Na vrhu boste našli prelom v steno, skozi katerega lahko vstopite v sobo s terminalom. V notranjosti ni nič zanimivega, razen če tukaj najdete informacije o lokacijah. Bodite previdni, na naslednjem zavoju sta dve turreti in valovi agresivne tekalne steze. Ko boste spoznali nasprotnike, pojdite po stopnicah do jedilnice. Obstaja tudi kupola in taktktron-opazovalec je še vedno izklopljen. Delo se lahko reprogramira in postane zaveznik v boju proti glodavcem. Toda ne delajte tega, ker se potem možnost za pridobitev hrvaške bolezni v Falloutu 4 bistveno poveča. Na koncu hodnika na levi steglej lestev Tukaj teče 6 glodalcev, zato jih ustreli na daljavo. Pojdite še naprej po hodnikih, dokler ne pridete do vrat s terminalom. Bodite previdni, 15-16 glodalcev napadli na vaši poti. Terminal lahko sami odprete s pomočjo »Hurt«. Če raven znanja ni dovolj, pojdite v skrajno desno sobo. Ta soba ima v terminalu geslo z geslom.


Odpri vrata, govori s Curie. Po pogovoru bo robot sam odprl particijo in vam dal sirotko. Vzemite zdravilo in pojdite z dvigalom do Shelterja. Dajte serum zdravniku in poglejte, kako je deček ozdravljen pred boleznijo. V nagradi boste prejeli orožje »Short Injection Carbine« in Curie bo postal vaš partner. Če v procesu prenosa naloge, ste pobrali pri korenu, potem lahko pustite serum. V nasprotnem primeru boste trpeli zaradi bolezni in trajno izgubili zdravje. Potem bo fant umrl zaradi okužbe, kar bo slabo vplivalo na vašo karmo. Poleg tega s takšnim rezultatom Curie ne bo postal vaš spremljevalec. V vsakem primeru je izbira vaša.

Kako ne dobiti hrvaške bolezni v Falloutu 4

Opravljajte naloge in ne zbolite - to je precej težko, vendar mogoče. Da bi to dosegli, je pomembno upoštevati več pogojev. Najprej vzemite s seboj misijo s hitro premikajočimi se orožji z dobrim dosegom in izgubo. Potem boste ubili vse glodalce, ne da bi jih pustili. Drug pomemben pogoj je, da ne vzamete partnerja, da bi izvedli iskanje. Dejstvo je, da se infekcijska Croupnessova bolezen v Falloutu 4 prenaša preko spremljevalca. Iz tegaEnakega razloga ni mogoče programirati za drugo taktktrona za vašo zaščito. Navsezadnje se bo v tem primeru upošteval kot vaš partner. In če glodalci jedo robota, se bo okužba prenašala tudi vam.
Ko izpolnite te pogoje, previdno ustrelite puške in jih ne pozabite obdržati pogosteje. Toda pred tem preverite stanje učinkov, ki so vam naloženi. Potem boste opravili nalogo brez posledic.

Kako zdraviti kroketno bolezen v Falloutu 4

Če opraviš misijo, se še vedno pobiraš pri napadu, potem moraš bodisi dati fantu umreti ali trpeti zaradi okužbe. V vsakem primeru bodo posledice izbire le prinesle težave, ker bo smrt fanta vplivala na vaš ugled in nadaljnje odnose s Curie. Če shranite fanta na račun svojega življenja, nikoli ne boste mogli vzeti Silachovih partnerjev. Ekipa konzole bo pomagala rešiti to težko vprašanje. Za pridobitev dodatnega zdravila proti Crohnovi bolezni v Falloutu 4 pritisnite tipko "~". V polje vnesite naslednji ukaz: player. additem 00055F10. Potem bo v oddelku "Pomoč" na voljo še ena injekcijska brizga s serumom.

Sorodne publikacije