"Sims 2: Business". Opis

Tretji dodatek simulatorju The Sims 2 je "Sims 2: Business". Zdaj ima vsaka oseba priložnost, da postane podjetnik v igri, ko je odprla svoje podjetje. Tudi v prilogi je novo posebno mesto. Če želite zagnati "Sims 2: Business", morate najprej namestiti originalno različico igre.

Novo

Dodan nov slog talnih oblog, okrasitev sten in pohištva (npr. Stilistka stola). Prav tako imajo igralci možnost namestitve dvigal v stavbi.
Če želite odpreti trgovino, igra vsebuje vso potrebno opremo (npr. Mize, police itd.), Kjer lahko najdete izdelke. Tudi v "Sedem 2: Poslovni" so mize za ustvarjanje šopke, klopi za oblikovanje robotov in sestavljanje igrač. Aplikacija ima tudi veliko novih notranjih predmetov, ki so potrebni za poslovno upravljanje, kot je plaketa "Open /Closed".
V Sevens 2: Business je tudi blagajna in strojnica za prodajo vstopnic. Te elemente lahko najdete v meniju Način nakupa. V navedenem dodatku ima igralec novo priložnost, da zapre vrata.


Upravljanje podjetij

V igri obstajata dve vrsti dejavnosti: upravljanje javnega sektorja in doma. Če želite odpreti vaš dom, morate iti do telefona. Nato izberite "Business" in nato "Open your home business". Druga možnost je malo bolj zapletena. Najprej morate kupiti javno spletno mesto. Če želite to narediti, morate iti na telefon, izberite možnost, imenovano "Nepremičnine", in po - "Nakup"javna zemljišča ". Ko bo posel opravljen, bo igralec v prtljagi prejel potrdilo o parceli. Po nakupu se bo prikazal poslovni panel.


V igri "Sims 2: Business" lahko zaposlite zaposlenega preko interneta ali telefona. Osebje spletnega mesta lahko pokličete na kartici »Odpri /Zapri«. Ta element vam omogoča tudi odpiranje ali zapiranje podjetja. Lastnik ima možnost najeti osebje. To je lahko blagajna, kupec, čistilec in drugi. Glede na usposobljenost zaposlenega bodo izplačane plače. Ko stranka pride v podjetje, se zanima za izdelek, na glavi se pojavi posebna lestvica. Polno polnjenje pravi, da je pripravljen kupiti izdelke. Za pomoč pri odločanju o nakupu lahko prodajalec ponudi popust. V igri "Sims 2: Business" mora biti vodja prepričan. Lahko ga najamete, če ima vaš lik spletno mesto in se tam ne želi pojaviti. Potem lahko stvari opravite po telefonu.
Z dobro storitvijo se poveča zvestoba kupcev podjetju. Bolj kot so zvesti obiskovalci, višja je raven podjetja. Ta kazalnik je pomemben za dobrega podjetnika. Čim višji je nivo podjetja, tem več lastnika odpira nove možnosti, študira tudi nova znanja, ki mu bodo pomagala pri nadaljnjem razvoju svojega poslovanja.

Majhen sklep

Zdaj veste, kaj je zanimiva igra "Sims 2: Business", ki je v njej posebna. Upamo, da so vam bile informacije koristne.Želimo vam veliko uspeha pri ustvarjanju vašega podjetja v igri.

Sorodne publikacije