Kako odpreti konzolo Sims 4: opis po korakih, kode in priporočila

Sims 4 je najnovejša igra v seriji priljubljenih simulatorjev življenja, v kateri lahko ustvarite svoj značaj, zgradite svoj dom, dobite službo, vzpostavite odnose z drugimi liki in tako naprej. Prejšnji deli so bili tako priljubljeni, da imajo še vedno milijone zvestih oboževalcev. Pred nekaj leti je izšel četrti del, ki je bil izboljšan tako v mehaniki iger kot v vidni komponenti. Vendar pa so vsi deli med seboj združeni z dejstvom, da lahko igralec v njih odpre igralno konzolo in vnese določene kode, s katerimi bo proces igre veliko bolj razburljiv. Zato se morate naučiti odpreti konzolo Sims 4, saj vam bo to znanje odprlo ogromno novih in edinstvenih funkcij. Seveda ne bo dovolj, da pokličete konzolo. Prav tako morate najti nekaj kod, ki jih lahko uporabite. O tem bomo razpravljali že, ko boste izvedeli, kako odpreti konzolo "Sims 4".


Odpiranje konzole

Veliko igralcev je navadilo na dejstvo, da je konzola v igrah skoraj vedno ista. Pritisnite tipko "~", potem pa lahko mirno napišete ukaze in goljufa, ki jih želite. Vendar pa v primeru te igre vse gre povsem drugače. Točno to je izjema od splošnega pravila, ker je tukaj klic konzole zelo različen. Kako odpreti konzolo Sims 4? Če želite to narediti, morate uporabiti kombinacijo treh tipk: Ctrl, Shift in C. Ko stezaporedoma pritiskajte na te tipke, pred vami se bo prikazala vrstica, v kateri boste lahko vnesli ukaze, o katerih bomo razpravljali kasneje. Zdaj veste, kako odpreti konzolo Sims 4. Kaj sledi? In potem morate ugotoviti, katere goljufije lahko uporabite in kako vplivajo na igranje.


Kode za denar

Zdaj, ko veste, kako odpreti konzolo, bodo kode za "Sims 4" postale vaš glavni poudarek. In na prvem mestu je vredno razmisliti o varanju za denar, saj so najbolj priljubljene. Igra pogosto nima finančnih sredstev, da bi uredila vaš sanjski dom, kupila boljši avto in jedla samo gurmanske obroke. Zato je čas, da situacijo vzamemo v svoje roke. Najpomembnejši goljufija v prejšnjih delih igre je matična točka. Če vstopite, boste prejeli precej veliko vsoto, ki je enaka petdeset tisoč enot lokalne valute, ki se imenuje symles. Seveda si lahko malo pomagate, tako da dodate manjši znesek, če ne potrebujete tako dobrega stanja. To naredijo kode za kaching in rosebud, ki dodajo deset tisoč oziroma tisoč simbolov. Seveda to še zdaleč niso vse kode za The Sims 4, ki vam bodo na voljo, zato bi morali pogledati tudi tiste goljufije, ki niso povezane z denarjem.

Drugi goljufa

\ t
Najprej je vredno povedati, kako si lahko ogledate vse šifre v Simsih 4. To naredite s preprostim ukazom za pomoč, ki ga morate vnesti v odprto ukazno mizo. V oknu se prikaže seznam ukazov, ki jih lahko uporabite. Precej so, toda čeGovorite o najbolj zanimivih, potem morate paziti na Death.toggle in FreeRealEstate goljufa. Prva koda naredi vaš lik nesmrten, to pomeni, da ne bo mogel propaditi v nobenih okoliščinah. Drugi pa vam omogoča, da vse hiše v igri naredite brezplačne, tako da lahko izberete nepremičnino, ki vam je najbolj všeč, ne da bi upoštevali njeno vrednost. No, zdaj veste, kako vnesti šifre v The Sims 4, vendar obstaja še ena zanimiva ekipa, ki jo boste zagotovo uživali.

razvijalski način

Z znanjem o tem, kje vnašati kode, "Sims 4" postane veliko bolj razburljivo, saj imate veliko več priložnosti. Zdi se, da kaj še želite? Toda razvijalci tudi predlagajo, da greste na poseben način, ki lahko razširi še več neverjetnih priložnosti. Za to morate uporabiti ukaz testingcheats. Ko ga aktivirate, boste prešli v način za razvijalce, ki ima veliko več funkcij kot običajno. Čas je, da ugotovimo, kaj vam bo zdaj na voljo. Za razliko od kod, vam način razvijalca ne daje posebnih ukazov. Zasnovan je tako, da poveča zmožnost interakcije z znaki, predmeti in drugimi elementi v igri. Tako boste zagotovo morali poskusiti ta način, lahko vam prinese veliko zabave.

Ukrepi s sims

Prva stvar, ki jo morate zapomniti, je, da lahko zdaj pritisnete tipko Shift in kliknete na znak ali predmet, da dobite dodatne načine za interakcijo znjega. Na primer, če to storite s simom, to je z enim od iger, boste videli nekaj novih dejanj, kot je »preobremenitev«, »dodajanje družini« ali celo »onemogočanje potreb«, tako da bo vaš sim zdaj lahko brez hrane, vode, higienskih postopkov in tako naprej. To močno olajša igranje, saj v resnici morate vedno paziti, da vaš lik kaplja, umivate, počivajte, kot bi moral, sicer bo nesrečen, to pa bo vključevalo tudi druge neprijetne posledice, kot je na primer nepripravljenost za odhod na delo Seveda, ta problem je mogoče rešiti z zgornjimi kodami za denar, vendar še vedno nezadovoljni lik lahko pokvari razpoloženje vsakega igralca.

Ukrepi s predmeti

Seveda lahko na ta način kliknete ne le znake, temveč tudi različne predmete v igri. V tem primeru možnosti niso toliko, vendar so lahko koristne. Na primer, lahko uporabite novo funkcijo čistega čiščenja za pranje enega ali drugega elementa v vašem domu brez porabe časa. Tudi za objekte obstaja ukaz "preobremenitev", kot v primeru znakov.

Ukrepanje na terenu

Ta članek ne opisuje absolutno vseh funkcij, ki jih dobite v načinu za razvijalce, vendar je celo tisto, kar je bilo že opisano, dovolj, da igro postane bolj zabavna. In če še vedno ugotovite, da boste na tak način kliknili katero koli točko na tleh, boste dobili možnost »teleportirati«, kar vam bo omogočilo hitro in učinkovito krmarjenje po zemljevidu.boste popolnoma razumeli, kako koristen je ta način. Seveda morate razumeti, da so goljufive kode goljufije, zato jih, če želite sodelovati pri uvrstitvi igralcev, ne smete uporabljati. Če pa se samo zabavate v načinu brez povezave, lahko uporabite goljufije, ker pirati niso dodali igri. Uporabili so jih za testiranje in nastavitev igre, preden so jo izdali v prodajo, nato pa so jo razvijalci pustili za malim presenečenjem za igralce. Torej, če želite uporabiti goljufa, vam nihče ne bo prepovedal tega.

Sorodne publikacije