Zakaj računalnik ne vidi iPhone? Vzroki in rešitve

V tem članku bomo pogledali, zakaj računalnik ne vidi iPhone 4th, 5th model, ali kateri koli drugi. Ta telefon je znan vsem. Mnogi si tega ne morejo privoščiti, vendar ne prevlada nad veliko željo po nakupu pametnega telefona. Trenutno je naprava iz ameriškega "jabolka" znana v Ruski federaciji, in čeprav je veliko dražja od konkurenčnih izdelkov, je v veliko povpraševanje. Dejstvo je, v našem času, da so iPhone - prestižno in trdno. Toda žal ima tudi ta naprava težave.


Glavni razlogi, zakaj računalnik ne vidi iphone

Mnogi se soočajo z dejstvom, da povezujejo pametni telefon z računalnikom, vendar se ne odziva. Pred iskanjem razlogov v pametnem telefonu /računalniku /programski opremi morate preveriti kabel za razpoke ali reze. To vprašanje je še posebej pomembno za tiste, ki živijo v živalih doma. V tem primeru, če je vse v redu, poskusite vstaviti kabel v drugo USB vrata. Včasih se zgodi, da je problem posebej v opremi. Poleg tega morate preveriti priključek samega pametnega telefona. Če so njegovi kontakti oksidirani, potem morate uporabiti radirko, ki jih boste zlahka očistili.

Težave z komunikatorjem

Če je bilo po anketi ugotovljeno, da so vrata, kabel in priključek v redu, potem je najverjetneje okvara v samem telefonu. Pogosto v "jabolkah" obstajajo težave z spodnjo zanko.Še posebej, če je telefon vsaj enkrat padel. Ko je razlog ravno ta situacija, morate zamenjati izdelek. Za iPhone 5, bo stala 1 tisoč rubljev.


Nekateri lastniki spremenijo zanko neodvisno. Če oseba nima potrebnih veščin in znanja, se mora odreči temu podvigu. Obstaja velika verjetnost, da lastnik po takem postopku preprosto ne bo vrnil pametnega telefona in najverjetneje ne bo uspel še nekaj podrobnosti.

Poškodbe vlage

Pogosto se ta težava pokaže, ko v napravo vstopi vlaga. V tem trenutku ni treba spuščati telefona v vodi ali plavati z njim. Težave se lahko začnejo izvajati tudi, če je bila naprava že nekaj časa oprana v vlažnem, mokrem prostoru. Če je to težava, se takoj obrnite na servisni center. Nekateri lahko samostojno razstavijo napravo in jo posušijo. Vendar to zahteva posebne spretnosti.

Možne rešitve

Če pride do težav s kablom, ga preprosto zamenjajte s preverjenim. To lahko kupite v kateri koli trgovini. Toda v primeru, ko je težava v notranjem sistemu, je treba obrniti na strokovnjake. Seveda, če imate veliko izkušenj, lahko izvedete zamenjavo delov in sebe, vendar proizvajalec tega ne priporoča.

Težave z uradno aplikacijo

Zelo pogosto obstaja težava, v kateri računalnik ne vidi iphone 5 v uradnih programih. Ta težava se pogosto pojavlja z iTunes najpogosteje. Za zagotovitev začetka morate ponovno namestiti in poskrbetiza prenos najnovejše različice pripomočka. Če ta metoda ni pomagala, potem morate obravnavati nastavitve operacijskega sistema:
 • V primeru, ko je računalnik nameščen "Windsor XP", morate zapreti težavo in izklopiti pametni telefon.
 • Nato pojdite v meni Start in vnesite naslednji ukaz: services.msc.
 • Na novo odkritih menijih poiščite element, ki je odgovoren za napravo Apple.
 • V oknu z lastnostmi morate "ustaviti" njegovo delo in ga takoj začeti znova.
 • Ko je postopek preklapljanja končan, morate poskusiti povezati telefon.
 • V primeru, da se tehnologija izvaja v operacijskem sistemu Windows 7 /Vista, in vprašanje, zakaj računalnik ne vidi iPhone, je zelo pomembno, priporoča naslednje korake:
 • Pojdite v Upravitelj naprav, poiščite element, ki je odgovoren za funkcionalnost funkcije z "jabolko" za posodobitev gonilnika.
 • Slednje je treba preiskati na samem računalniku.
 • V ta namen bi morali na pogonu "C" poiskati mapo "Datoteke programske opreme", nato "Splošno" in "Apple".
 • "Podpora za mobilne naprave" bo imela imenik "Voznik". Zanima nas datoteka usbaapl.
 • Še vedno je treba počakati na njegovo namestitev.
 • Nato napravo znova priključite na računalnik.
 • Če se je pojavila težava z napravo z operacijskim sistemom Mac OS X:
 • Zaprite programsko opremo in izklopite napravo.
 • Nato morate iti na "Iskalec".
 • Iz nje v "Trash" morate premakniti mapo s programom, njegovoBližnjica in naslednje datoteke: AppleMobileDeviceSupport.pkg, AppleMobileDevice.kext.
 • Nato morate ponovno zagnati računalnik, odstraniti vse iz smeti in izklopiti /ponovno vklopiti napravo.
 • Še vedno je treba prenesti skrajno različico programa, nato počakati na namestitev in ponovno povezati pametni telefon.
 • Rezultati

  V članku so opisani najpogostejši vzroki problema, zakaj računalnik ne vidi iPhonea, kot tudi njihove rešitve. Le majhen korak lahko brez težav odpravi vse težave. Razumeti je treba, da če predlagane metode ne pomagajo, se obrnite na servisni center za podrobnejši pregled vaše naprave.

  Sorodne publikacije