Ciljna stran: struktura, elementi, ustvarjanje. Ciljna stran

Danes govorijo o prodaji ciljne strani, standardih, ki bi morali biti na njej, gumbih, ki jih je mogoče klikniti, da bi privabili stranke in povečali pretvorbo projekta, ter druge načine za izboljšanje svojega spletnega projekta. Na internetu lahko srečate veliko število standardnih pristankov, ki na noben način ne vključujejo strank s svojo uporabnostjo. Človek, obiskali ciljno stran, postane dolgčas in nezanimivo, in kmalu zapusti mesto. Težav je toliko, ko se zdi, da je sam izdelek zelo zanimiv, vendar njegova predstavitev in predstavitev ne pritegne ljudi. Kako ustvariti učinkovit izdelek ciljne strani in začeti zaslužiti prihodke od vašega projekta?


Kaj je ciljna stran?

Sam izraz je lahko označen kot preprosta, redna ciljna stran, ki je običajno namenjena določenemu izdelku ali storitvi. Ta usmeritev vam omogoča, da dobite veliko spremembo - odziv obiskovalca, registracija, nakup. Pozitivna značilnost takšne strani je, da bodočim kupcem zagotovimo glavne podatke o izdelku v jedrnati, a izredno informativni obliki. Zelo pogosto strani z več strani izgubijo to funkcijo tako, da polnijo svoje strani s popolnoma nepotrebno vodo za stranko. V tem primeru ima vsako iztovarjanje jasno opredeljen namen. Spreminjanje takšnih ciljev pristanka je zelo različno.

Zakaj potrebujem ciljno stran?

Landing Page vam pomaga, da si predstavljate vsak posel kot edinstven, ne kdorkoliimitacijsko strukturo. S svojo pomočjo lahko ne le privlačno in svetlo predstavite svoje izdelke, ampak tudi privabite potencialne kupce. Prilagojeno sodobnim standardom pristanka ne bo dovolilo nobenemu obiskovalcu obiskati spletnega mesta, ne da bi morali klikniti na gumb za registracijo ali nakup. Spletno mesto z kontekstnim oglaševanjem vam bo pomagalo, da obiskovalec kupi storitev, kupi izdelek. Današnja ciljna stran je eden najboljših načinov za povečanje konverzij. To je najučinkovitejše marketinško orodje za uspešne posle s strankami.


Kdo potrebuje ciljno stran?

Za koga morate najprej ustvariti naslednjo stran:
 • podjetniki, ki imajo številne nerealizirane ideje in neuporabljene izdelke;
 • Poslovneži, ki so se že preizkusili kot podjetniki, vendar niso našli svojega ciljnega občinstva ali niše.
 • Torej, če se nameravate uresničiti v podjetju in doseči višino prodaje svojih izdelkov, morate vsekakor začeti z ustvarjanjem ciljne strani.

  Struktura strani

  Različne agencije, specializirane za ustvarjanje posojil, praviloma lahko predstavljajo popolnoma drugačne vzorce takih strani. Struktura ciljne strani je praviloma enaka, strani se razlikujejo le vizualno in za polnjenje.

  Postavka iztovarjanja

  V naslovu bi bilo treba neposredno poimenovati večino iztovarjanja in dejansko izdelek z blagovno znamko. Če želite povečati število konverzij, priporočamo, da se glave na strani ne uporabljajopredolgo in so bile polne konteksta, ki je sprožil dejanje. To je treba upoštevati pri ustvarjanju ciljne strani - za načrtovanje mesta za gumb "Kupi" ali "Zeregistristy".

  Podatki o storitvi, ki se prodaja

  Treba je obvestiti podjetje z najbolj informativno in opazno predstavitvijo svojega posameznega izdelka, da se razkrijejo vse njegove značilnosti in možnosti. Stran bi bilo treba čim bolj uporabiti v marketinških orodjih, uporabnike pa motivirati, da zapustijo kontaktne informacije ali poglobijo spletno mesto. Priporočamo vam, da na primer pogosteje uporabljate poziv k dejanju, da povečate udeležbo uporabnikov.

  Mnenja o delu in neposredne povezave

  Na katerem koli mestu bi morali biti pregledi na domači strani projekta. Pomanjkanje dejanskih povratnih informacij od uporabnikov je najbolj odsoten blok na glavni strani pristanka. Spletna stran mora imeti možnost, da takoj vpraša svetovalca ali naroči povratni klic. Priporočljivo je, da se ob upoštevanju vedenjskih dejavnikov, da bi se izognili motnjam in neprijetnostim za stranke, dodajte spletno mesto v widget chatback, vendar ga ne naredite obsesivno.

  Poziv k ukrepanju in socialno mreženje

  Glavno trženjsko orodje je poziv obiskovalcu k ukrepanju. Pri iztovarjanju bi morala obstajati motivacijska poglavja. Poleg blokov s pozivom k dejanjem priporočamo, da vtipkate ta imena gumbov, da uporabnika motivirate, da jih klikne. Na primer, »dobite nasvet« namesto »naročite klic«. Z vidika trženja na spletnem mestuPriporočljivo je, da predložite predlog za brezplačen in koristen material v zameno za kontaktne informacije. Na primer, ledeni magnet. To je lahko klic, da dobite »10 brezplačnih in učinkovitih nasvetov«. Gradivo se lahko uporabi za motiviranje nakupa glavnega izdelka. Možnost postavitve socialnih omrežij na stran ne bi smela biti težko dostopna. Če želite več socialnih omrežij, jih postavite na vidno mesto. Večina pristajališč meni, da razpoložljivost socialnih omrežij povečuje tudi zaupanje v vaš pristanek.

  Vrste pristankov

  Kot je bilo že omenjeno, se je kljub standardni strukturi večina ciljnih strani med seboj razlikovala. Praviloma je tudi vizualna oblika strani odvisna od ciljev, ki jih zasleduje v svojih dejavnostih. Trenutno obstaja približno štiri različice ciljne strani, in sicer:
 • dolga stran - dolga ciljna stran;
 • kratka stran - kratka ciljna stran;
 • en korak - enoslojna pristajalna stran;
 • dva koraka - ciljna stran v dveh korakih, kjer prva stran vnese interes za storitev, drugi pa zahteva ukrepanje.
 • Treba je opozoriti, da je uspeh Long-Short-pages odvisen od tega, kako natančno boste govorili o svojem izdelku ali storitvi. Še ena stvar, ki jo lahko izberete med dvema skrajnima stranema, tukaj lahko izbirate med vašo željo, da ustvarite spletko.

  Oblikovanje ciljne strani

  O praktičnem pomenu in osnovni strukturiEnote ciljne strani so že bile povedane, zdaj pa preidimo na najbolj zanimivo, in sicer na ustvarjanje lastne ciljne strani. Zdaj je možnost ustvarjanja ciljne strani hitro in brez posebnih veščin povsem na voljo vsakemu uporabniku računalnika. Obstaja veliko tečajev, korak za korakom navodila, in kar je najpomembnejše, specializirani za ustvarjanje ciljne strani storitev, ki zagotavljajo brezplačno uporabo veliko veliko predloge in oblikovalci strani. Storitve in možnosti tečajev za ustvarjanje pristankov ne zahtevajo od uporabnikov profesionalnih programskih temeljev in vabijo donosno cenovno politiko.

  Izbira predloge

  Dejansko je to dejanje glavno in včasih najtežje za ustvarjalca pristanka. Ozadje spletnega mesta je kot odraz vašega izdelka. Poleg tega, ko novinec pade v različne borze predlogov in je specializiran na teh straneh, se preprosto utopi v različnih ponudbah. Obstajajo že pripravljene poročne predloge, v katerih takoj obstajajo pripomočki časa za praznični dogodek in časovnik, ki pošilja vabila na sporočila. Obstajajo predloge, ki se takoj osredotočajo na podjetniško dejavnost, že imajo nameščene pripomočke za povratne informacije in neposredno svetovanje v klepetu, integrirane povezave v družabnih omrežjih. Poleg tega imajo številne izmenjave posebne pakete "all inclusive", ki ponujajo nakup že pripravljenega poslovnega projekta, tj. Popolnoma prilagodljive in delujoče ciljne strani, ki je 100% pripravljena za zagon vašega izdelka. Mlademu podjetniku ostane le, da začne zaslužiti denarta ciljna stran.
  Specializirane izmenjave pritegnejo različne stranke zaradi:
 • široke palete pripravljenih predlog postavitve;
 • ekonomske cene;
 • sistem mesečne podpore;
 • priročen in hiter prenos projekta v roke podjetnika.
 • Polnjenje z informacijskimi bloki

  Naslednji korak je ustvariti stran ciljne strani. Ko najdete zahtevano predlogo, je treba začeti polnjenje ciljne strani z informacijami, kontaktnimi podatki, pregledi, preferencami in garancijami za transakcije. Struktura ciljne strani vključuje več informacijskih blokov. Seveda pa izbrana različica verjetno ne bo uspela zadržati vseh. WordPress je najboljši vir za delo, modeliranje in strukturiranje že pripravljenih rešitev. Ta vir vam bo pomagal prilagoditi stran vsem obstoječim standardom, da bo struktura ciljne strani bolj urejena in prijetna v smislu uporabnosti. Ponovno upoštevajte, da morate ustrezno pozornost nameniti naslovom na strani. Uporaba privzetih imen gumbov ne vpliva na pretvorbo. Pravilna imena gumbov pomagajo ne samo razumeti, kaj se zgodi, ko jih potisnete, temveč tudi motivirati za to. Na primer, bolje je napisati "Get odlično pohištvo" kot "Naročite pohištvo." Za povečanje konverzij in privabljanje potencialnih strank lahko uporabite glave formata 4U. Glave, ki so v tem formatu, lahko znatno podvojijo pretvorbo. Primerni bodo tako za glavno stran kot zaločenih blokov. Zelo pomembno je, da v prvem koraku dodate gumb "Get callback" v gumb "ciljna stran" v "lepljivem" meniju spletne strani, tako da bo vedno v očeh uporabnika. Tako lahko naroči klic kadarkoli, na kateri koli stopnji z določenim izdelkom ali storitvijo.
  In ne pozabite, da na dnu strani ne bi smeli biti preobremenjeni in težko zaznavni. Potrebno je povečati razmik med bloki, tako da najpomembnejši bloki zavzamejo celoten zaslon. To se bo osredotočilo na pozornost uporabnika na preučevanje informacij.

  Gostovanje gostovanja

  Na prvi stopnji je treba registrirati domeno vašega pristanka. To storite prek specializiranih virov ali registracijskih mest. Vredno je skrbeti za to vprašanje. Gostovanje je središče možnosti delovanja celotne sheme ciljne strani. Zato vam svetujemo, da ne posvečate posebne pozornosti brezplačnim gostiteljem. Če se resno odločite za podjetniško dejavnost in privabite potencialne kupce s svojim pristankom, morate delati samo s plačanimi domenami. Ker so ciljne strani večinoma nepripravljene za gostovanje tehničnih sredstev, je osnovna in gospodarska vozovnica za vas lahko zelo primerna.
  Tako imajo plačana orodja več funkcij, zato jih je treba uporabiti, če želite prodati izdelek. Preizkusite povpraševanje po storitvah ali izdelkih, ki so primerne brezplačne storitve. Ne pozabite, da samo testi inNeskončno iskanje priložnosti za razvoj lastnega projekta vam bo pomagalo doseči pretvorbo 30-40% in uspešno prodati na spletu. In na drug način, v sodobnem svetu, s svojo profano konkurenco, ne bo uspelo.

  Sorodne publikacije