Red Lake - igra, ki temelji na predmetu SCP-354

SCP-354 je tajni mednarodni valutni sklad, ki zbira, varno skladišči in raziskuje različne nenormalne pojave in predmete. Vsi materiali tega projekta so namenjeni samo za zabavo in se ne nanašajo na resnično življenje. SCP številka 354 je postala ena izmed najbolj priljubljenih strani. Zato je bil zaradi tega materiala razvita in sproščena računalniška igra. SCP 354: Epizoda One - neverjetno zanimiva. Razvijalci se niso omejili na en del in v prihodnosti nameravajo izdati nadaljevanje.


Kaj je SCP354 Red Lake?

Torej, več. Ta SCP je rdeče tekoče jezero, namesto vode, ki se nahaja v severni Kanadi. Ta tekočina po videzu in nekaterih fizikalnih lastnostih je podobna človeški krvi, vendar je daleč od biološkega izvora
Ta predmet je bil dodeljen statusu smrtno nevarnih ljudi, ki se v vesolju imenujejo "Keter". "Red Lake" ni mogoče premakniti, tako da je bila zgrajena ograja in stražarskih mest. Posebna nevarnost SCP-354 so bitja, ki se iz nje občasno umikajo. Bili so dokumentirani primeri, ko je ogromno krilato žuželko odletelo, plazilec, in opazili so mačko. Najpogosteje so bile takšne letalije usodne za zaščito objekta, saj so bile potem vse mrtve. Kasneje je bilo okrepljeno ozemlje SCP-354. Tu je bil zgrajen center, zavira nastanek novih bitij. Po tem ni bilo napadov z njihove strani. Instražarji so bili povsem nedotaknjeni.


Zadnje bitje, ki so se pojavile v tem jezeru, je bilo nekaj podobnega človeku. Varnostniki so ga takoj odstranili s svojim orožjem, čeprav nanj ni kazal agresije.

SCP-354 igra "Rdeče jezero"

Vas zanima preživljanje prostega časa? Želite sedeti na računalniških igrah? Torej, to ti je všeč! SCP-354 Rdeče jezero je popolna pustolovska grozota s strelčevimi elementi. Igra je izšla ne tako dolgo nazaj - leta 2015. Glavni lik dela v agenciji SCP, ki se ukvarja z iskanjem paranormalnih objektov z namenom raziskovanja in ograjevanja mesta, nevarnega za ljudi.
Govori se, da je v ruski Sibiriji eno od jezer spremenilo barvo v rdečo. Nekaj ​​čudnih stvari se dogaja okoli njega, in oseba, ki je našla ta predmet, ni več povezana.

Plot

Vi ste agent, ki se mora seznaniti z usodo pogrešane osebe, ki je izvedela za skrivnost tega jezera. Igra vam bo dala precej veliko kartico in sedem različnih nivojev, ki se med seboj močno razlikujejo. Vaša ključna naloga je preživeti tako, da živite v neposredni bližini objekta. V svetlem času dneva je vse mirno, toda z nastopom teme se premagate nevarnost v obliki bitja, izstopite iz jezera. Ampak ne tako žalostno. SCP-354 vam bo omogočil nastanitev in se zaščitili pred pošasti rdečega jezera. Navdušenci nad grozotami bodo radovedni.
Vsaka serija SCP je dobra "grozljivka", ki lahko žgeči živce.Graf pa še zdaleč ni popoln, vendar brez njega boste veseli njegovega časa.

Sorodne publikacije