Pregled brezžičnega brezžičnega USB adapterja TP-Link 722

Brezžični USB adapter za brezžično povezavo TP Link 722 je naprava, ki se najpogosteje uporablja na področjih, kjer je potreben močan signal in visokokakovosten internet. Naprava bo lahko izpolnila to zahtevo. Tudi če so v prostoru betonske stene, so ogledala. Praviloma tudi takšni zmogljivi moduli prenosnih računalnikov in drugih naprav, ki omogočajo uporabo nepremičnega računalnika za sprejem signala, ne morejo biti zajeti v takšnih pogojih. Tudi v najtežjih pogojih vam bo adapter pomagal dobiti zanesljiv signal. Deluje s tehnologijo IEEE 80211 n, ki zmanjšuje izgubo signala. Poleg tega naprava uporablja posebno visoko zmogljivo anteno, ki dodaja moč signala. To je samo dodaten plus. Naprava ima skupno zmogljivost 20 dBm. Mimogrede, tudi močni usmerjevalniki se ne morejo pogosteje hvaliti s takimi parametri. Zaradi visoke kakovosti dela lahko preprosto uživate v procesih, kot so gledanje videoposnetkov, igranje iger na spletu in tako naprej. Vsi ti procesi se pojavijo čim hitreje, saj se čas za prenos podatkov bistveno zmanjša, zato se vse manipulacije razlikujejo po hitrosti.


Upoštevajte značilnosti naprave in njeno namestitev.

Namestitev

Najprej morate pred uporabo adapterja TP Link 722 namestiti gonilnik za pravilno delovanje. Da bi negotov uporabnik lahko storil vse, kar je, bomo proces opisali dosledno. Vključeno v toNaprava je opremljena s posebno namestitveno ploščo. Vsebuje vse pripomočke, ki so potrebni za pravilno delovanje naprave. Priporočamo vam, da delate samo z drugimi, saj ni smiselno delati s programsko opremo - lahko spremljate in konfigurirate funkcijo naprave neposredno iz računalnika brez posrednika.


Vstavite disk v računalnik in zaženite gonilnik (po namestitvi) gonilnika. Pojavi se pogovorno okno, v katerem želite izbrati, kaj želi lastnik vdelati v sistem. Izbrati morate želeno možnost in počakati na konec namestitvenega postopka. Pri naslednjem koraku morate pri izbiri drugega pogovornega okna izbrati samo namestitev gonilnika. Zaradi pravilne gradnje "vetrov" lahko delajo brez posebnih programov. Postopek namestitve se bo končal zelo hitro. V novem pogovornem oknu morate klikniti »Dokončaj«. Namestitev je končana. Lahko se povežete z omrežji Wi-Fi. Če želite, lahko sistem znova zaženete.

Povezovanje v omrežje

Ko je namestitev končana, lahko že uporabljate storitve TP Link 722. V spodnjem kotu namizja se prikaže posebna ikona, ki prikazuje stanje povezanih omrežij. Dvokliknite nanj, da zaženete okno za upravljanje povezave. Treba je izbrati omrežje, ki ga distribuira potreben usmerjevalnik. Potem morate dvakrat vnesti geslo in odpreti dostop. Kot je opazil uporabnik, lahko varno uporabljate adapter brez nepotrebnih aplikacij z uporabooperacijskega sistema.

Kako nadgraditi vdelano programsko opremo?

Kot razume katera koli oseba, bo programska oprema naprave verjetno večkrat posodobljena do trenutka, ko uporabnik pridobi napravo. Zakaj je to storjeno? Proizvajalec sprosti nove različice, da bi odpravil ranljivosti in druge pomanjkljivosti vdelane programske opreme. Da ne boste imeli nobenega dvoma o delovanju vaše naprave in se prepričajte o njej, morate takoj po nakupu prenesti novo različico s spletne strani podjetja. In po - posodobite gonilnik.
Iskanje spletne strani vdelane programske opreme je lažje kot običajno, običajno lahko to storite z običajnim obrazcem za iskanje. Če želite razumeti, katera različica je potrebna, morate ugotoviti različico naprave. Praviloma se prodaja sprememba V1. Datoteko je treba prenesti, ki se nahaja nad vsem (poleg nje bo napisan datum polnjenja). Ko je arhiv v računalniku, ga morate razpakirati in zagnati namestitveno datoteko. V primeru, da je uporabniški gonilnik že nadgrajen, bo program preprosto ponudil "popraviti". Morate se strinjati in nadaljevati postopek. Po nekaj minutah se bo namestitev končala in lahko že uporabljate novo vdelano programsko opremo.

Različica strojne opreme: kako izvedeti?

Da bi ugotovili, katero različico naprave je kupec kupil, morate pogledati nalepko naprave. Če sprememba ni določena, se predpostavlja, da je - V1. Zakaj morate vedeti to možnost? Brez tega ne morete najti zahtevane firmware.

Nepravilno delovanje pripomočkaTP-Link

Pogosto je vmesnik TP Link 722 USB (povratne informacije potrjujejo naslednje informacije) nepravilno delo s sedmletno različico operacijskega sistema Windsor. Pogosto je težava v tem, da se hitrost povezave znatno zmanjša. Kako rešiti ta problem? Ali morate preveriti, ali je uradni program nameščen pri proizvajalcu pretvornika? Če je tako, jo je treba izbrisati. Ona upočasni delo, ne da bi pustila signal. Pogosto je takšen problem mogoče opaziti pri delu z omrežnim kablom in signalom iz modula Wi-Fi.

Povzetek

Kupci so zadovoljni z napravo. Negativne povratne informacije o omrežju praktično ne obstajajo, kar kaže na visoko kakovost naprave. Pri izbiri takšnega adapterja je treba paziti na to, saj bo lastniku zadovoljil več kot eno leto. Napake se zgodi zelo redko. Sistem ne zbledi, nastavitve so enostavne za izvajanje. Noben problem ne zajame niti daleč signala, kar zagotavlja stabilno omrežje. Definitivno vredno!

Sorodne publikacije