Bugs za prisluškovanje: vrste in značilnosti

Trenutno obstajajo številne različne metode za pridobivanje informacij. Obstaja še en skrivni način. To so prisluškovalne naprave. V članku vam bomo povedali, kaj so napake pri poslušanju in kako jih uporabljati.

Klasifikacija naprav

Hrošči se razlikujejo po svojih funkcionalnih značilnostih in tudi po tehničnih značilnostih. Obstajajo naprave, ki zapisujejo vse podatke, kot tudi tiste, ki prenašajo podatke v spletnem načinu. Zahvaljujoč majhnim hroščem za poslušanje je enostavno posneti pogovore ljudi. V tem primeru je polmer njihovih dejanj precej velik. Z majhnostjo in dobro zasnovo lahko napravo postavite na priročno mesto, tako da nihče ne sumi sledenja.


Radiohead

Pregledi naprav so pozitivni. Kupci opozarjajo, da so hrošči najprimernejši, ko gre za prisluškovalne naprave. Sposobni za radijske adapterje, da delujejo samostojno ali iz električnega omrežja. Funkcionalnost je zagotovljena z uporabo radijskih frekvenc. Med slabostmi takšnih mini-žuželk za poslušanje je mogoče poudariti, da se lahko zunanji sodelavci povežejo z oddajnim valom. Da bi se informacije prenašale stabilno in brez prekinitev, morate uporabiti več močnih baterij. Zaradi njih bo naprava delala okrog tedna približno en teden.

GSM-bugs

Ta vrsta naprave je namenjena za mobilne napravetelefonov. V samostojnem načinu je pripravljen za delo do 10 dni. To je mogoče zaradi močne baterije. Za aktiviranje GSM-hrošča za poslušanje morate poklicati telefonsko številko. Obseg delovanja je odvisen od velikosti pokritosti telekomunikacijskega operaterja.

Pametni telefon kot naprava za sledenje

Zaradi velikega števila pripomočkov lahko telefon postane vrsta naprave za prisluškovanje. Dovoljena je uporaba od običajnega snemalnika glasu do posebnih programov. Če želite pretvoriti nekdo drug telefon v bug za poslušanje, potem bo dovolj, da ga prenesete uporabnost.

Cena za napravo

Strošek opisanih sredstev je v celoti odvisen od njegove funkcionalnosti in namena. Najbolj navadne in preproste napake se prodajajo dobesedno za nekaj dolarjev. Če ima vaša naprava GSM /GPS, geolokacijo, zajem videa in druge priročne možnosti, bo to stalo veliko denarja. Strošek je odvisen od velikosti hrošča za poslušanje, občutljivosti mikrofona, njihove količine, trajanja baterije, snemanja in poslušanja.

Kako izbrati pravo napravo?

Preden izberete napravo za prisluškovanje, morate zagotoviti lastno varnost. To je posledica dejstva, da so takšna sredstva prepovedana za uporabo. Biti mora čim bolj previden. Namestitev napak za poslušanje oblačil ali drugih podobnih naprav je neprijetna. Zato so danes na voljo bolj priljubljene javne storitvenarediti telefon hrošč Ker je obseg takšne naprave za prisluškovanje odvisen od pokritosti operaterja, je lahko poslušanje pogovora kjerkoli na svetu.

Model R600

Ta napaka za poslušanje se je na trgu pojavila ena od prvih. Naprava zagotavlja visokokakovosten zvok in deluje dlje časa samostojno. Nadgrajena različica naprave omogoča spremljanje z velikim udobjem. V pregledih potrošniki opažajo preprosto shemo in sposobnost za delo v absolutno vseh pogojih. Če želite to napako aktivirati za poslušanje mobilnega telefona, morate poklicati uveljavljeno SIM kartico.

Model R900

Ta naprava omogoča tudi poslušanje pametnega telefona ali katerega koli drugega telefona. Dodatna možnost: mikrofoni, nameščeni v hrošču, omogočajo poslušanje zvokov v radiju 10 metrov od telefona. Treba je opozoriti, da naprava izbere prvo številko, tako da pokličete studio, kot prednostno nalogo, in še naprej poslušate pogovore samo z njim.
Potrošniki ugotavljajo, da je ta napaka pri predogledu mobilnega telefona majhna. Polnjenje baterije je dovolj za dve uri dela. V stanju pripravljenosti - do 3 ure. Napravo napolnite s posebnim vmesnikom ali računalnikom. Naprava odlično zajame vse glasovne frekvence. Hrošči lahko deluje pod stalnim prehranjevanjem, vendar mora skušati skriti ožičenje.

Nero 9

Ta napaka za poslušanje je sposobna izvajati dve funkciji: poslušanje in signaliziranje. Ta naprava je izdelanaApple. To zagotavlja visoko kakovost in zanesljivost hrošča. Če je predmet nepooblaščen prodor, se odzove in opozori osebo. Prav tako lahko poslušate vse, kar je v sobi.

Kakšna je razlika med napravo in drugo napravo? Ima majhno velikost in funkcijo za glasovno aktivacijo. V pregledih kupci opozarjajo, da naprave zaradi kompaktnosti in hrupa ni mogoče zaznati. Kot samostojno delovanje lahko naprava posluša do 4 ure in do 10 ur pripravljenosti. In tudi posluša Ne morete postaviti sedem kartico s pincode na napravi. Če je nov, ga najprej namestite na drug telefon in en klic. Napaka bo popolnoma delovala, če je oseba v pokritem območju operaterja. Inicializacija kartice se izvede šele po namestitvi hrošča. Po aktiviranju lahko napravo uporabite po 3-5 minutah. Ko prejmete klic, naprava prenese vse informacije. Pregledi kažejo, da je samodejni alarm aktiviran v nastavitvah naprave. Tako kot številne druge naprave se prvi klic shrani kot glavna številka. To bo samodejni klic za prepoznavanje človeškega glasu. Pred uporabo te napake morate razrešiti in napolniti. Da bi videli, kakšna raven polnjenja, morate biti pozorni na napajanje. Tam se nahajajo indikatorji. Čeodstotek polnjenja se zmanjša, nato sveti zelena in rdeča žarnica. Ko je baterija polna, sveti le rdeča lučka. Napravo napolnite iz računalnika ali posebnega adapterja.

Značilnosti delovanja GSM-hrošča

Vse naprave so praktične in imajo odlično funkcionalnost. Zahvaljujoč tem napravam lahko rešite morebitne težave. Prvič, starši uporabljajo naprave za poslušanje, da vedo, kje in kako otrok preživi čas. Trenutno so za dodatno kontrolo določenih objektov potrebni hrošči. Včasih alarm ne izpolnjuje vseh zahtev. V teh primerih se uporabljajo napake. Vse informacije se lahko posnamejo na mobilni telefon. Lahko se uporabi tudi na sodišču kot dokaz.

Zaključek

Trenutno se šteje, da so hrošči učinkovita metoda sledenja. V primerjavi z videokamerami, ki jih je mogoče enostavno najti, jih je veliko lažje namestiti. Poleg tega je dodatna prednost take prisluškovalne naprave polmer njegovega delovanja. Če je to običajna naprava, ki je nameščena na predmet, ima možnost snemanja pogovorov na razdalji približno 10 metrov. To bo dovolj za pisarniški prostor. Ne smemo pozabiti, da takšne napake v zakonodaji niso dovoljene. Če se odkrijejo in se ljudje obrnejo na policijo, bo nekdo, ki je namestil napravo za prisluškovanje, obtožen vohunjenja. Včasih se takšne naprave uporabljajo v vsakdanjem življenju. Na primer, žena sumičlovek v izdaji ali obratno. V tem primeru lahko namestite napako v telefon. Poleg tega se takšne evidence štejejo za zakonite in jih je mogoče predložiti na sodni obravnavi. Preden kupite napravo, morate nujno raziskati vse vrste napak in razumeti, katera različica je najbolj primerna.

Sorodne publikacije