Kako oddati oglas v "Kufar": Vodnik za delo z največjo trgovalno platformo v Belorusiji

V dobi hitro razvijajočih se tehnologij tiskarski mediji - revije, časopisi in knjige - postopoma izgubljajo popularnost in se vsak dan umikajo v ozadje, pri čemer se umikajo uvodniki na internetu. Na svetovnem spletu se redno pojavljajo analogi vse "papirne literature", od kognitivnih revij do spletnih knjižnic. Izdaje stranke in oglaševalski časopisi, oglasi s strani katerih so se postopoma preselili na spletna mesta v omrežju, niso minili.

Ker internet raste, se število takšnih lokacij stalno povečuje. Lastniki spletnih virov ustvarjajo storitve, ki ciljajo na določeno ciljno skupino. Namenjene so predvsem prebivalcem katere koli države ali mesta; prodaja nepremičnin, stanovanj; iskanje izgubljenih stvari, izmenjava blaga z drugimi uporabniki. Priljubljena v Belorusiji je oglasna deska "Kufar", na kateri lahko kupite in prodajate različne izdelke.


Kufar - glavno trgovsko dno Belorusije

Oglasna deska Kufar, ki se nahaja na kufar.by, je začela svoje delo pred več kot 10 leti. Prva objava na spletnem mestu je bila objavljena leta 2004. Od takrat se redno pojavljajo brezplačni oglasi v Belorusiji za Kufar. Ta storitev vam omogoča, da prodate kateri koli izdelek, ki ga ne potrebujete, in kupite nekaj iz oblačil in zaključnih materialov.

Kaj je Kufarse razlikuje od drugih lokacij

Eden od razlogov, zakaj je Kufar zaslužil spoštovanje in priljubljenost med svojimi strankami, je poseben sistem izračunov, ki se uporablja na njem. Torej, da bi bilo donosno oglaševati na Kufar ali naročiti oglaševanje na storitev, prodajalec potrebuje "kufi" - tako imenovano notranjo valuto, ki jo je mogoče kupiti prek plačilne kartice preko bančne kartice.


Kaj kupiti in prodati na Kufarju

Na strani Kufar.by je 14 kategorij izdelkov, ki so nato razdeljene v več podkategorij. Glavna področja trgovine /prodaje na portalu so oblačila, pohištvo, nepremičnine, stroji, prevoz in otroški izdelki. Tudi na strani Kufar lahko kupite vse, kar potrebujete za vrt in mesto, opremo za turizem in aktivno rekreacijo, poroke in celo domače šolarje. Poleg tega je ta storitev vam omogoča, da bi našli zaposlitev, najem nepremičnin in "prodajo" svoje storitve.
Kufar je objavil številne oglase o prodaji moških in ženskih oblačil, obutve, dodatkov, kozmetike, parfumerije, gospodinjskih izdelkov, pripomočkov in kuhinjskih pripomočkov, pohištva, avdio, foto in video opreme, računalnikov in prenosnih računalnikov, pametnih telefonov in tablete, avtomobili (od avtomobilov in konča s kmetijskimi stroji) in športnimi izdelki.

Registracija na Kufarju

Ni potrebe, da bi vložili oglas v Kufar. Najprej morate na spletnem mestu registrirati »osebni račun«. Če želite to narediti, pojdite na glavno stran, obiščite meni »Prijava« in v pojavnem oknu izberitemožnost registracije. Če želite ustvariti profil na oglasni deski, preprosto določite račun (»Posel« ali »Zasebna oseba«), vnesite veljaven e-poštni naslov in geslo. Po tem boste prejeli sporočilo na mail, v katerem je potrebno potrditi registracijo na spletnem mestu s posebno povezavo.

Kako oddati oglas "Kufar"

Ko aktivirate svoj račun na spletnem mestu, lahko pogumno začnete objavljati oglase. Če še niste uporabljali podobnih storitev, preberite nekaj navodil o tem, kako oddati oglas Kufarju. Najprej kliknite na oranžni križ v glavi strani. Po tem se odpre meni za izdelavo kartice izdelka, kjer boste morali dodati fotografije, ime, izbrati kategorijo, vpisati opis, določiti ceno in določiti kontaktne podatke prodajalca.
Če želite svoj izdelek čim prej prodati, uporabite storitve njegove promocije na spletni strani Kufar.by. To naredite tako, da na dnu okna kartice izdelka izberete način postavitve oglasa. Najbolj ugodna možnost za promocijo je Turbo način, ki napoveduje napoved za 3 dni v VIP sekciji in naslednjih sedem dni, med drugim izpostavi barvo in se dvigne na najvišji položaj.

Na voljo tudi uporabnikom paketa "Kufar" "Summer Express". Ob nakupu prodajalec prejme 7 dnevnih ponudb za oglase in dodelitev barv naslednji teden. Bolj ekonomična možnost je "Standard", ki vključuje izbiro oglasa za 7 dniin 3 njegovih dnevnih dvigov na seznamu.

Sorodne publikacije