Snaige (hladilniki): značilnosti in pregledi kupcev

Številni izdelki se lahko hranijo le pri določeni temperaturi, enako velja za kuhane jedi. Da bi ustvarili optimalne pogoje, smo v starih časih izvlekli klet. Vendar pa zdaj večina prebivalstva živi v večstanovanjskih stavbah, kjer ni mogoče zgraditi podobne zgradbe. Zato so izumili hladilnike. V takih napravah je določena določena temperatura, pri kateri lahko proizvodi dlje časa shranjujejo svežino. Ena od znanih blagovnih znamk, ki izdelujejo podobno opremo je Snaige. Hladilniki moderne montaže izpolnjujejo vse zahteve. V trgovinah jih predstavlja širok izbor. Različni modeli oblikovanja, velikosti, opreme. Linija ima možnosti za eno in dve kameri ter različne barve. Zaradi tega nakup najprimernejše kopije ne bo težko delo. Zunanja oblika, barvna gama - estetski kriteriji. Ni priporočljivo izbrati samo z njo, praviloma se dopolnjujejo. Toda resnično je treba paziti na tehnične lastnosti hladilnikov. Od njih bo odvisno, kako stroj izvaja osnovne funkcije.
Na kratko o blagovni znamki

Snaige je podjetje, specializirano za proizvodnjo hladilne opreme. Ustanovljena je bila v Litvi. Svoje dejavnosti je začel leta 1963. Treba je omeniti, da je Snaige edino podjetje v baltskih državah, ki ima enak profil. Hladilniki pod to blagovno znamko se pogosto prodajajov mnogih državah sveta od leta 1983. To podjetje, za razliko od drugih proizvajalcev, ni razširilo palete različnih skupin gospodinjskih aparatov. Projektantski inženirji vsako leto ponudijo nove modele, ki so opremljeni v skladu z evropskimi standardi in standardi. Vse nove naprave varčujejo z energijo. Trenutno se to merilo lahko imenuje najpomembnejše, saj je hladilna oprema izredno redko izključena iz omrežja.


V Rusiji se je ta znamka pojavila šele leta 1992. Zaradi širitve prodajnih trgov v letu 2000 je bil obrat posodobljen. Obstajale so tri nove linije hladilnikov, v katerih je proizvajalec poskušal čim bolj upoštevati vse zahteve potrošnikov.

Značilnosti naprav

Tehnične značilnosti hladilnikov, ki neposredno vplivajo na velikost naprave in njene opreme. Pomembno je omeniti, da se v proizvodnji uporabljajo le visokokakovostni materiali in najnovejše tehnologije. Prav ta pristop razlikuje izdelke TM Snaige od splošne mase. Oglejmo si glavne značilnosti in tehnologije.
 • Hladilni sistem. Hladilniki uporabljajo princip naravnega konvekcijskega zraka, ki je naslednji: v ohlajeni obliki se spusti, ko se ogrevanje dvigne. Zaradi takšne cirkulacije v komori nastajajo območja z različnimi temperaturnimi pogoji in nastavljena optimalna raven vlažnosti.
 • Hitra zamrznitev. Tehnologija hitrega zamrzovanja vam omogoča, da čim bolj prihranite sestavo izdelkov. Zaradi vpliva nizkih temperatur, led kot zunaj,in v njih nimajo časa za oblikovanje. Zamrznjena živila ne spreminjajo barve in njihov okus ostaja izjemen.
 • Lastnosti zamrzovalnikov. Vsi dvokomorni modeli so zasnovani za delo pri nizkih temperaturah. Lahko vzdržujejo raven, ki ni višja od -18 c °. V takih pogojih se proizvodi skladiščijo dolgo časa (približno eno leto).
 • Koristi

  Kaj bi lahko presenetilo litovsko blagovno znamko Snaige? Hladilniki so predstavljeni z modeli z zamrzovalniki, ki se nahajajo pod ali nad. Nekateri so odsotni. Prav tako je vredno pozoren na razliko v velikosti. V razponu modelov obstajajo individualne in vgrajene možnosti. Vsak od njih ima svoje značilnosti, ki so nesporne zasluge. Poglejmo glavne.
 • Varčevanje z energijo. Podjetje potrošniku zagotavlja naprave razreda A, A + in A ++.
 • Odlična kakovost izolacije in montaže.
 • Kompresor nove generacije.
 • Okolju prijazni materiali.
 • Pomanjkanje poroznih elementov na notranjih stenah.
 • Nastavljive police iz stekla, odpornega proti udarcem.
 • Prozorne škatle zamrzovalnega predela.
 • Širok izbor barvnih rešitev.
 • Ohranjanje optimalnih temperaturnih režimov.
 • Samodejno odtajanje.
 • Med delovanjem ni hrupa.
 • Dodatki so izdelani v številnih evropskih državah.
 • Manjši problemi

  Za tiste, ki so kupili hladilnik Snaige, bo priročnik dobra pomoč. Vsebuje informacije o najpogostejših razčlenitvah ino načinih za njihovo odpravo.
 • Hladilnik ne deluje. Če lučka ne sveti, je potrebno preveriti moč vtičnice in celovitost kabla.
 • Glasen zvok. Prvi razlog je neenakomerno nameščena naprava (nastavljiva po nogah). Druga - se ne dotika pohištva ali stene.
 • Zastoj vode v hladilniku. Posledica takšnih učinkov je zamašitev odprtine korita za odvodnjavanje.
 • Tesnilni trak se odstrani. Najpogosteje se to lahko zgodi, ko so vrata odprta. Treba ga je dobro izprati, obrisati in postaviti na mesto.
 • Voda pod hladilnikom. Nad kompresorjem je nameščen poseben pladenj, ki je odmrznjena tekočina. Voda se lahko izčrpa le, če skoči iz svojega mesta.
 • Snaige RF36SM-S10021 /0831Z185-SNBX

  Koliko stane Snaige hladilnik? Kupite ta model za približno $ 350-400. Originalna oblika je originalna. Kamere sta dve. Uporabna prostornina - 321 k. Dimenzije: 60 x 62 x 194,5 cm. Kompresor je eden. Energetski razred - A +. Med delovanjem hrup reproducira največ 41 dB. Zamrzovalni predel je 88 litrov. Produktivnost - 12 kg v 24 urah. Obstaja način super zamrzovanja.
  Najvišje ocene strank so prejele edinstveno zasnovo, tehnologijo hitrega zamrzovanja, zmogljivost, elektronsko kontrolo.

  Snaige 117

  Model je bil izdan v 90. letih. Trenutno je odstranjen iz proizvodnje. Lahko kupite le na sekundarnem trgu. Hladilnik je dvokomorska kopija. Višina - 145 m. Globina in širina - 60 cm. VZamrzovalni predel ima dva dela, ki se nahajata spodaj. Hladilnik ima tri rešetkaste police, ki so nastavljive po višini. Odtajanje poteka samodejno.

  Snaige RF31SM-S1CI21

  Ta hladilnik Snaige (samo pozitivni pregledi) - dvokomorni. Nanaša se na vrstico Ice Logic. Zamrzovalnik se nahaja spodaj. Skupna prostornina je 296 litrov (uporabno - 191 litrov). Upravljanje - mehansko. Podnebje razred - N. Osvetlitev notranjih enot tipa LED. V zamrzovalnem predelu so 4 predelka, v hladilniku 4 police in 2 kontejnerja za zelenjavo. Dimenzije modela: 176 x 60 x 62 cm. Ohranja hladno po izpadu električne energije 20 ur. Obstaja Quick Freeze Box - Fast Freeze. Temperatura je nastavljiva v razponu od 0 do + 8 ° -18 ° C do -24 °. Zaradi tega izdelki ohranjajo svežino za dolgo časa, ki je bila shranjena v enotah TM Snaige. Hladilniki tega modela stanejo okoli 300 dolarjev. Kupci cenijo lep dizajn, enostavno odpiranje vrat in kakovostno montažo. Slabosti niso bile odkrite.

  Snaige FR-2401101 AA

  Model FR-2401101 AA je odličen dvokomorni hladilnik majhnosti. Dimenzije so 144 x 56 x 60 cm. Zamrzovalnik na vrhu. Njegova prostornina - 46 l, odseki - 2. Energetski razred - A +. Upravljanje - mehansko. Prostornina hladilne komore je 166 k, polica je izdelana iz stekla, vsa 4 imajo eno škatlo za zelenjavo. Ohranja hladno po izpadu elektrike za 17 ur. Koliko stane hladilnik Snaige FR-2401101 AA? Ta poceni model, v prodajalnah, ki jih prodaja v povprečju 200 $.
  ​​Mnogim kupcem je bilo všeč kompaktna velikost, mostzamrzovalnega prostora, brez hrupa med delovanjem kompresorja (39 dB). Opazili so tudi klasično obliko in nizko ceno.

  Sorodne publikacije