Hladilniki "Toshiba": pregled, specifikacije, pregledi

Ko gre za kakovostne gospodinjske aparate, se pogovor zagotovo nanaša na blagovno znamko Toshiba. Japonsko podjetje si je dolgo zaslužilo ugled. Vsak kupec ve, da je z izbiro naprave za to podjetje zajamčeno, da bo prejel visoko kakovost, dopolnjen z inovativnim razvojem. Podjetje trenutno predstavlja velik izbor različnih tehnologij na svetovnih trgih, na začetku delovanja pa proizvaja samo hladilnike. "Toshiba Corporation" (Toshiba Corporation) in zdaj razvija ta trend. V Rusiji je bilo v letu 2011 predstavljenih 10 samostojnih enot. V osmih je zamrzovalnik na vrhu (vrh Mount). Takšno izbiro je težko poimenovati kot uspešno, saj pri domačem kupcu takšna zasnova ni posebej zahtevna.

Na žalost imajo hladilniki japonske znamke eno glavnih pomanjkljivosti. Za visoko kakovost boste morali plačati veliko denarja. Nižji prag stroškov se na primer spreminja v višini 500 evrov, zgornja meja pa presega 1000 evrov. Toda obstajajo tudi prednosti. Japonske enote za dolgo časa delajo brez napak, če pa se to zgodi, potem nakup rezervnih delov za hladilnike "Toshiba" ne bo problem, saj se servisni centri nahajajo v mnogih mestih Rusije.

Glavni razvoj

Tehnologija hibridne plazme je ključni razvoj podjetja, ki je preprečila nastanek bakterij in drugih škodljivih mikroorganizmov v hladilni komori. Ta sistem zagotavlja čistozraka brez nečistoč. Takšne rezultate smo dosegli z razgradnjo etilenskih delcev. In to, v zameno, s kopičenjem pospešuje gnitje sadja, zelenja in zelenjave. Videti rezultate učinka etilena na izdelke je lahko katera koli oseba. Sčasoma se začnejo obrniti črne barve, koža postane gubica in malo kasneje se začne razpokati. Sistem hibridne plazme, ki se uporablja v Toshibinih hladilnikih, je posebej zasnovan za preprečevanje takšnih učinkov. To se dogaja na preprost način - razdelitev etilena na ogljikov dioksid in vodo. Sistem ustvarja negativno nabite ione, ki popolnoma uničijo bakterije.

Za povečanje učinkovitosti Hybrid Plasma so razvijalci uporabljali drugo tehnologijo - Cool Air Wrap. Zapolni prostor notranje komore s čistim zrakom, ki kroži po vseh predelih. Oba sistema delata vzporedno in zagotavljata dolgoročno skladiščenje izdelkov. Prav tako je vredno pozoren na to, kaj osvetlitev je opremljena s hladilniki "Toshiba". Odločili so se za popolno zavrnitev navadnih žarnic. Običajno je visoka poraba električne energije in proizvodnja dodatne toplote. Alternativna zamenjava enostavnih svetlečih diod je postala alternativa. LED osvetlitev proizvaja toploto in desetkrat manj energije. Poleg tega še vedno obstajajo prednosti te vrste osvetlitve ozadja. Izdelki v "območju svežosti" so obdelani z ultravijolično svetlobo. In to zagotavlja uničenje večine bakterij.

Skupni problemi

Čeprav so japonski hladilniki in visokiVendar pa lahko vsak lastnik naleti na težave. Večina primerov, ko enota odpove, se sproži zaradi nepravilnega delovanja in prekinitve električne energije v omrežju. Katere so najpogostejše okvare?


Motnje temperaturnega režima v hladilni komori.Pihani ventilatorji ali senzor za odmrzovanje hladilnika Toshiba. Lahko pride tudi do težav s termostatom, freonom ali kompresorjem.Kopičenje vode v hladilniku in pod njo.Odvodni sistem je zamašen.Oprema ne vklopi luč v fotoaparatu in ne zasveti.Okvarjena električna napeljava ali vtičnica.Delo hladilnika spremljajo glasen zvok in buzz.Ventilatorji ventilatorjev ali kompresorjev ne delujejo pravilno.Temperatura v zamrzovalni komori se ne zniža na zahtevano oznako.Kršitev hladilnega sistema. Senzorji uparjalnika ali termostat niso uspeli.

Toshiba GR-Y74RD TS

Ta model je opremljen z dvema kamerama. Zamrzovalnik je na vrhu. Tip je ločen. Ohišje je narejeno v lepih, strogih barvah - srebrno. Dimenzije enote: 182.3x76.3x74.8 cm. Opremljen z enim kompresorjem. Prostornina hladilnika je 589 litrov. Zamrzovalnik (162 litrov) je opremljen s sodobnim sistemom za odmrzovanje - No Frost. Minimalna temperatura je -24 ° C. Hladilna komora (427 litrov) je napolnjena s policami iz steklenih in plastičnih škatel za shranjevanje zelenjave in sadja. Prostor za vrata se uporabljaracionalno. Obstajajo oddelki za pijače in druge skupine izdelkov.

Toshiba GR-H55 SVTR SX

Odličen model s tremi vrati podjetja "Toshiba" je razdeljen na 3 kamere. Ima dimenzije: 177.3x72.4x65.6 cm. Plin R134a (HFC) se uporablja kot hladivo. Enota je opremljena z območjem z ničelno temperaturo - 90 K. Zamrzovalna zmogljivost 104 l je opremljena s sistemi No Frost, "super hlajenje". Temperaturni način se začne pri -18 ° C. Metoda odtaljevanja kaplja. Stene prostorov so pokrite s posebnim antibakterijskim premazom. Poleg glavnih možnosti so razvijalci uporabljali tudi uporabno tehnologijo Multi-air Flow in Hybrid Plasma ter sistem za zmanjševanje hrupa.

Toshiba GR-L42FR

Toshibin hladilnik s petimi celicami ne uporablja toliko povpraševanja kot dvo-ali tri-komorni hladilnik, ampak ima tudi kupce. Njegove lastnosti bodo zadovoljile najzahtevnejšega uporabnika. Enota deluje na okolju varen plin - R600a (izobutan). Uporablja se osnova enega kompresorja. Mere ohišja: 181,8 x 68,5 x 65,8 cm. Vrata - šest. Dva spodnja sta celotna širina, ostalo je polovica. Tip upravljanja - elektronski. Zamrzovalnik (112 l) se nahaja spodaj. Razvijalci so uporabljali edinstven sistem dvojnega hlajenja. Komplet vključuje proizvodnjo ledu. Za hladilno komoro (310 L) ni treba odtajati, saj se uporablja tehnologija No Frost.

Toshiba Hladilnik: Mnenja lastnikov

Mnogi kupci preučujejo lastniške ocene, preden opravijo nakup. Treba je omeniti, da je večina med njimi pohvalna. Negativni pojavijo zelo redko.Večinoma gre za visoko vrednost. Težave, ki jih uporabniki opisujejo, se lahko hitreje pripišejo posameznim zahtevam. Na primer, nekateri menijo, da je hrup 32 dB nekonzistenten, medtem ko ga drugi, nasprotno, primerjajo z reaktivno letalo. Pri ocenjevanju je ne bi smeli upoštevati, saj ima vsak svojo percepcijo, iz tovarniške napake pa nihče ni zavarovan. V vsakem primeru imajo Toshibini hladilniki veliko pomembnih prednosti, ki vam ne bodo dovolile obžalovanja nakupa.

Sorodne publikacije