"Playkeys": povratne informacije in prikazi iz storitve v oblaku

O storitvi "Playkeys" je treba podrobno preučiti uporabnika, ki bo naročil naročnino na uradni strani. Razvijalci postavljajo svoj izum kot priložnost za igranje katere koli igre, tudi na šibkem osebnem računalniku. Zagotavljajo visoko kakovost in brez napak v postopku za majhno plačilo. Ali je to res tako, v članku.

Kaj je storitev

Ocene o "Pleikai" so potrebne za boljše razumevanje delovanja celotnega sistema. To je tehnologija, ki temelji na oblaku in ki bi teoretično morala ljudem s starimi sistemi omogočiti, da uživajo v novih igrah, ki jih standardna metoda nikoli ne bi začela. Strojno opremo zagotavlja strežnik, slika pa se oddaja uporabnikom prek globalnega omrežja. Ta metoda mora doseči nalogo v smislu zagotavljanja udobnega dostopa do katere koli igre. Dejstvo je, vse, kar ni tako gladko, in test način v storitvi je samo za privabljanje kupcev.


Prvi val negativnih uporabnikov

Najpogostejše negativne ocene o "Playkeys" so povezane s povezavo z internetom. Tudi ljudje, ki imajo več kot dovolj hitrosti, se pritožujejo zaradi povezave s strežnikom. Še posebej med redno posodobitvijo, ki ne prepoveduje dostopa do iger več ur. Osebe s počasnejšo povezavo bodo trpele zaradi visokega signala "ping", poslušanja posnetkov v nekaj sekundah, skokov v izhodu iz cilja in podobnote vrste. Iz tega so uporabniki ugotovili, da so razvijalci uvedli minimalno število strežnikov. Ni jim bilo mar za udobje uporabnikov, ki želijo igrati svoj najljubši projekt. Mesečna naročnina stane 590 rubljev, pol leta pa 2940. Nihče ne bo zadovoljil dejstva, da bo del denarja namenjen pričakovanju njegovega obrata. Igre se začnejo kupovati samo v uradni trgovini Steam ali sorodniki znotraj storitve, kar je neverjetno majhno. Zato je prvi val negativnih mnenj o "Playkeys".

Še ena vrsta minusov

Denarna politika razvijalcev te storitve je povzročila grozo celo tistih, ki so uporabljali njihove storitve. Glede na to, da zaradi čakalnih vrst daleč ne more vsakdo igrati želene zabave, so uvedli omejitev za zabavo ob naročilu. Z registracijo mesečne ali polletne naročnine bo uporabnik lahko v igrah preživel le 70 ur. Če upoštevate priljubljenost omrežne zabave, skupaj z velikimi projekti AAA, bodo te številke v najboljšem primeru padle v sedmih ali desetih dneh. To so navedli vsi ljubitelji industrije, vendar razvijalci ne bodo spremenili politike. Naročnina in mejne cene še vedno zahtevajo ogromne zneske za igre, ki jih morate kupiti. Vsi uporabniki se strinjajo, da so storitve, ki jih ponujajo v njihovi kakovosti, včasih precenjene, zato se jeza mnenja o storitvi "Pleakey" spremeni le v več.

Grafika in še en trik

Ljudje s šibkim internetom so le navdušeni nad sliko, ki je prikazana celo v prostem testu.pol ure, vendar imajo utemeljitev. Samo tu, tudi lastniki hitre povezave opazujejo nejasne kvadrate na zaslonu. Slika se lahko polije, nato pa se nenadoma vrne na srednjo kakovost. Podobne metamorfoze se pojavljajo precej pogosto, vendar za dolga leta dela na trgu razvijalci niso poskušali popraviti situacijo. Namesto tega so naredili še en trik obogatitve na račun svojih uporabnikov.
Omejitev na uro ni bila dovolj, zato so naročnik avtomatično podaljšali naročnino, če bi jo oseba naročila mesec dni. Denar bo ostal do konca, vendar opustitev storitev ni tako enostavna, da takoj pokvari vtis Playkeya. Izkazalo se je, da če se razvijalci odločijo za uporabnika, želi še naprej uporabljati svoje storitve.

Malo pozitivnega

Treba je omeniti, da takšni ljubitelji tehnologij hvalijo, mnogi verjamejo, da je to za njeno prihodnost v igralništvu. Kvalitativne storitve v oblaku bi lahko bile oproščene obveznosti nakupa dragih sistemov, vendar je treba tehnologijo izboljšati. Zdaj v "Playkeys" je resnično normalno igrati samo v starih projektih. Ping bo nizek, grafika se lahko nastavi vsaj na najvišjo raven, udobje pa bo čutiti. Samo od mojstrovin pred dvajsetimi ali desetimi leti se sedanji ljubitelji igroupa ne bodo mogli dotakniti.

Za stare starše bo priložnost za uživanje v projektih iz njihovega otroštva pozitiven trenutek, vendar je treba imeti v mislih samodejno nadaljevanjenaročnine Tukaj, tudi za takšne igre, potrebujete dobro povezavo z internetom, ki zahteva visokega plačilnega ponudnika. Takšna trivia ne shrani situacije s storitvijo Playkey, ki temelji na oblaku. Povratne informacije uporabnikov so vedno negativne in večinoma ostajajo nezadovoljne z njegovim delom.

Razlogi za politiko

Zdi se, da bo takšno ravnanje razvijalcev nujno pripeljalo do bojkota njihovih storitev in nihče ne bo uporabljal te storitve. Pravzaprav preprosto uživajo dejstvo, da so veliki monopolisti na trgu SND. Njihova cenovna politika je posledica dejstva, da nimajo konkurence, in če se take storitve najdejo, se o njih ne ve ničesar. To so lastniki tehnologije, gnjevne povratne informacije igralcev o Playkey netu pa jim ne marajo. Le razširjena priljubljenost takšne tehnologije lahko popravi stanje. Prvi korak k temu je že naredil svetovni proizvajalec grafičnih kartic Nvdia. Svoje storitve v oblaku zaganjajo in uporabnikom zagotavljajo visoko kakovost. Če bo njihov načrt uspešen in bodo vstopili na trg CIS, bodo morali lastniki Playkeya v svoji politiki nekaj zapreti ali spremeniti.

Sorodne publikacije