Kako vklopiti in vklopiti samodejni zagon na "Starline"? Kako namestiti samodejni zagon StarLine A91? Kako zagnati StarLine E91?

Zagon za »Starline« se lahko takoj nastavi na nov avto v prodajalcu avtomobilov. To je zanesljiv sistem nove generacije. Poglejmo celoten izbor predstavljenih izdelkov, opisujemo linijo "Starline".

"Starline A93"

V razmerju med ceno in kakovostjo je vodilni sistem A93, ki je hitro pridobil popularnost med domačimi potrošniki. Opremljen je s sireno, ki jo lahko preberete v navodilih. To je alarm z povratno informacijo in samodejnim zagonom ter ima 5 polnih načinov, ki so prikladno konfigurirani s ključem.
Glavna naprava za uporabo je obesek za ključe na miniaturni bateriji, ki zadostuje za 1 leto delovanja. Obstajajo gumbi "odpri - zapri", "premakni". Alarmna enota je v vseh modelih skoraj enaka. Na voljo je antena z vgrajenim senzorjem nagiba. Vključuje rezervne ključe brez povratne informacije, ki vam omogočajo nadzor alarmnega sistema. Varnostna funkcija ima izklop v sili. Popolna garancija za namestitev in delovanje takšnega zagona "Starline" je do 3 leta.


«Starline A94»

Ta zvezdna svetloba na Starlineu se od prejšnjega modela razlikuje od draževke. Funkcionalnost tega sistema je izboljšala zaščito pred motnjami.

Koordinacijski modul

Kako omogočiti samodejni zagon alarma Starline A91? Model je koneccesta je vredna cene. Za priključitev signalizacije morate uporabiti ustrezni modul. Kaj je to? Vsi sodobni avtomobili imajo digitalno ožičenje, ki je izdelano z uporabo analognih sistemov. Za uskladitev z vozilom se uporablja plošča. V novih modelih avtomobilov je že nameščen, v prejšnjem pa ga je potrebno namestiti samostojno.Običajna uporaba znanja o njegovem namenu ni potrebna.

"Starline A95"

To je najbolj zanesljiv zagon "Starline", ki je užitek uporaben. Garancijski rok za sistem in namestitev je do 3 leta. Boste pod popolno zaščito zanesljivega sistema, ki ni skeniran, stroj se ne bo zlomil in ne bo razkril. Dobri indikatorji razpona in zagona. Sistem je opremljen z novim elegantnim obeskom za ključe, ima vgrajen modul za konzerviranje, ki varčuje z energijo.

Mobelizer modul

Za namestitev alarma na sodobnem avtomobilu je treba namestiti obvodni modul in mobler, ki ima obliko antene s škatlo. Namesti ključ za čip-klon ali drugi ključ. Ni aktiven, ampak se aktivira samo v času samodejnega zagona. Antena oddaja signal običajnemu vozniku in pomaga pri zagonu avtomobila. Ker imajo vsi mobilni telefoni z operacijskim sistemom Android, lahko z alarmnim sistemom enostavno upravljate z uporabo sistema GSM. To je nadzor avto alarm iz telefona app. To je popolnoma brezplačen prenos preko interneta in vam omogoča, da omogočite nadzor nad alarmom. GSM-karticaSignalno enoto lahko vstavite skupaj s Sim-kartico, ki bo zagotovila popoln nadzor sistema iz telefona in sprejemanje sporočil. To bo povečalo obseg alarmnega sistema. Aplikacija bo prikazana na namizju mobilnega telefona. Strinjam se, zelo hitro in udobno. Ni treba nositi dodatnih naprav.
V telefonu lahko konfigurirate vse načine zagona, nastavite časovnik za izbiro časa, v katerem se bo ogreval motor, nastavite zagon pri določeni temperaturi motorja.
Takšen modul je pridobljen dodatno. To bo pomagalo zaščititi avto pred intelektualnim vdiranjem.

Krepitev funkcije

V "Starline" so dodatne zaščitne naprave A95, opremljene z brezžičnim zaklepnim relejem, zvočnim signalom in nalepkami. To je visoko kakovostna varnostna naprava, ki blokira eno od verig avtomobila. Brez oznake v kabini, avto ne bo nikamor. Glede na model avtomobila lahko nastavite različne nalepke. Lahko jih nosite v dokumentih. Če pozabite nalepko na hiši, vas avto začne opozarjati z zvočnim signalom. Sistem bo vedno iskal oznako.
Za uporabo te naprave je na voljo več načinov:
 • Ko se vedno išče iskanje nalepk.
 • Za enkratno iskanje nalepke pri prvi odstranitvi zaščite. Več iskalnih oznak ne bo izvedenih.
 • Način servisiranja, ko tudi med postopkom popravila v servisnem centru ne bo opaziti, da je nameščen mobilizator.
 • Poleg mobilizatorja je možno vgraditi in zakleniti pokrov "Starline". Ta elektromehanska naprava delujevzporedno z mobilizatorjem, ne da bi omogočili odklepanje ključavnice brez dovoljenja lastnika. Celoten varnostni kompleks je sestavljen iz:
 • varnostnega sistema;
 • mobilizator;
 • grajska kapuca.
 • Uporabite lahko tudi svetilnike M15 in M17 za iskanje iz "Starline". M15 je samostojni svetilnik, iskalnik, ki vam pomaga najti manjkajoče vozilo. Služi za spremljanje hitrosti in smeri vozila na zemljevidu.

  Prilagodite zagon - kako gumbi na ključu

  Mnogi vozniki ne razumejo, kako omogočiti samodejni zagon na "Starline". Oglejmo podrobno zaporedje takih dejanj. Za začetek je pomembno, da ugotovite, kako pravilno določite trajanje, ko kliknete gumb, tako da uredite samodejni zagon v StarLine E91.
  S kratkim pritiskom na gumb je dejanje trajalo do 5 sekund. Če dalj časa pritisnete, držite gumb pritisnjen, preden se prikaže zvočni signal. Dvojno tapkanje je dejanje 2-krat. Ko jo pritisnete večkrat - ko prvič dalj časa pritisnete in na drugem - na kratko. Če enkrat pritisnete desni gumb, je odgovoren za omogočanje varnostnega načina. Ima potrditev zvoka. Če želite delati brez zvoka, ga dolgo pritisnite in nato na kratko. Drugi gumb deluje kot prvi gumb. Če gumb pritisnete 2-krat, začne delovati dodatni senzor udarca. Tretji gumb, ko ga pritisnete 1-krat, vam bo povedal stanje signalizacije in temperature v kabini. S pritiskom na 2-krat bo poznana temperatura motorja. Lahkoaktivirate dodaten kanal, če ga dalj časa pritisnete, se aktivirajo programirani načini delovanja.
  Po kratkem dotikanju kurzorja na želeno ikono.

  Možnost samodejnega zagona

  Seznam programiranih funkcij:
 • Način, ki omogoča samodejni zagon iz budilke.
 • Časovnik je vrsta periodičnega zagona z intervalom od 2 do 24 ur, odvisno od potrebe po izbiri.
 • Pri temperaturi - če je motor presegel temperaturni prag, je nastavljen prag. Nato se bo samodejno ogrevalo.
 • Anti-torrent način.
 • Turbo - za ohranjanje zmogljivosti motorja po izklopu vžiga. Primeren za avtomobil, opremljen z turbino.
 • Samodejno - samodejno aktiviranje zaščite 10 sekund po zaprtju vseh vrat.
 • Način mobilnosti - zaklepanje po izklopu vžiga.
 • Zaporedje pritiskov tipk za ključe

  Pri neprekinjenem pritisku na enoto in kratki vklopu se začne tihi način. S pritiskom na 1-3 gumbe se sproži signal. Če znova pritisnete 3, lahko čas podaljšate. Kako omogočiti zagon na "Starline"? Ko hkrati pritisnete gumba 1 in 2, se aktivira način Antiograncy “Če sočasno pritisnete gumba 1 in 3, se sam obesek za ključe blokira in po pritisku gumbov 2 in 3 je ta funkcija onemogočena. Po daljšem pritisku na gumb 3 lahko nastavite čas alarma, aktivirate aliizklopite časovnik.

  Programabilne verižice

  Kako nastaviti zagon alarma "Starline"? Novi ključni verižnik mora biti programiran. Na avto lahko naredite do 4 kočije. V notranjosti avtomobila poiščite pozivno številko servisnega gumba in jo pritisnite, ko je kontakt izključen. Po vključitvi se bo slišal sedemkratni signal. Tipko držite z gumboma 2 in 3, naprava pa bo programirana. Če se izgubi in morate vklopiti varnostni način, ko je vključen kontakt in so vrata odprta, trikrat pritisnite servisni gumb in izklopite kontakt. Signalizacija bo kljucala. Po zapiranju vrat se sistem po 20 sekundah zaklene. To je zelo uporabna funkcija v primeru izgubljenega keychaina. Vedeti, kako omogočiti samodejni zagon na "Starline A91", lahko programirate nekaj tipkovnic.

  Kako programirati varnostne in servisne funkcije

  Obstajajo standardne tabele - navodila za nastavitev zagona na "Starline". Na primer, funkcija 9 vam omogoča, da alarm izključite brez nakita. To je algoritem, ki vam omogoča, da se naučite, kako onemogočiti zagon na "Starline" v nujni metodi brez osebne kode, z enomestno, dvoštevilčno in štirimestno kodo. Pri izbiri možnosti z nizom osebnih kod na keychain-u je prikazan napis "Pin-code". Za vstop v meni za programiranje 1 morate 5-krat pritisniti servisni gumb, nato vžgati. Čaka na petkratni signal. Pritisnite 9-krat. To bonamig o tem, kako omogočiti avto, da zažene alarmni sistem "Starline A91". Po 10 sekundah morate klikniti na gumb 3. To vam omogoča branje rezultata na zaslonu. Zdaj je aktivirana dvoštevilčna PIN koda. Ponastavite lahko vse tovarniške nastavitve, ko je gumb pritisnjen devetkrat, kar je odgovorno za servisiranje, vklop vžiga in čakanje 9 signalov sirene. S pritiskom na gumb 1 se ponastavijo vse tovarniške nastavitve.

  Izhodi

  Ko pride hladno, je veliko voznikov zainteresiranih za vključitev takšnega sistema, kot je zagon ali zagon motorja na daljavo v skladu s temperaturnimi indeksi. Alarmi Starline se lahko soočijo s to funkcijo, če je sistem pravilno nastavljen in konfiguriran. Za mnoge voznike ni na voljo informacij o tem, kako omogočiti in nastaviti zagon vozila. Za to obstaja več razlogov - nov avto ali najem avtomobila. Po branju članka lahko z lahkoto zagotovite vključitev motorja s samodejnim zagonom, medtem ko uporabljate signalni sistem Starline.
  Ena izmed najbolj priljubljenih napak pri vožnji je ignoriranje izvajanja obveznih priporočil, ki bodo potrebna za omogočanje samodejnega zagona in ročno zapiranje vrat priglašenega avtomobila s pomočjo ključa. Zdaj bodo vozniki lahko uporabili znanje o vrstnem redu zagona «Starline A91». Vprašanje, kako izdelati StarLine AutoRun, jim ne bo uganka.

  Sorodne publikacije