Kako ugotoviti ravnotežje "Tricolor TV" s svojim osebnim kabinetom?

Vodilni satelitski operater "Tricolor" ponuja široko paleto storitev. Vsak naročnik samostojno izbere optimalni paket za njega, plača ga vsak mesec. Vendar pa imajo uporabniki v nekem trenutku vprašanje, kako najti ravnovesje "Tricolor TV". Podjetje je zagotovilo več načinov, vendar najbolj priročno - z ID-jem.

Kje najdete vašo osebno izkaznico

Identifikacijska številka ali ID, ki ga vsak uporabnik prejme pri registraciji opreme v sistemu Tricolor. Sestavljen je iz 12 ali 14 številk. Vedno mora biti pri roki, saj brez tega ni mogoče izvesti ne le ene operacije z računom naročnika. Praktično vsi naročniki ga ne poznajo, vendar je upravljavec napovedal več načinov, kako hitro ugotoviti ID.


Najlažje je pregledati pogodbo, ki je bila sklenjena med postopkom povezovanja. Če jo novi uporabniki še vedno najdejo, potem so njihovi stari verjetno izgubljeni in jih preprosto ne najdejo.
Digitalno vrednost morate pogledati tudi na pametni kartici. Da bi to naredili, ga morate dobiti iz sprejemnika. Vendar pa ima ta možnost eno minus - govor se morda ne bo takoj obnovil. Oprema lahko traja nekaj časa, da vzpostavi kodo za povezavo in prenos. Najprimerneje je poznati ID s pomočjo konzole. Če pozorno pogledate, lahko najdete ključ z ustreznim podpisom. Ko ga pritisnete, se odpre zahtevana koda.

Preverite stanje naOsebna pisarna

Kako ugotoviti ravnotežje "Tricolor TV"? Ta odločitev ima več prednosti:
 • postopek poteka zelo hitro in brez težav,
 • ne more samo ugotoviti trenutnega stanja ravnotežja, temveč celo upravljati storitve;
 • ]
 • ni treba poklicati operaterja.
 • Samo za vstop v osebno pisarno ene ID ni dovolj, potrebujete tudi geslo, ki ga lahko dobite na naslednje načine:


 • Z SMS. V postopku podpisa pogodbe je navedena telefonska številka, tukaj je geslo za to
 • E-pošta: Ta možnost je na voljo samo, če je v pogodbi naveden poštni naslov.
 • Glede na izbrano možnost lahko geslo traja nekaj sekund, po 10 minutah in po odobritvi pa je potrebno dovoljenje.
  Pogovorimo se o tem, kako ugotoviti ravnovesje "Tricolor TV". V vaši osebni pisarni obiščite razdelek "Storitve". V njem bo mogoče videti trenutno stanje stanja, dopolniti račun, aktivirati ali drugo tarifo za dodatno storitev. Prav tako se lahko seznanite z vsemi predhodno izvedenimi finančnimi transakcijami.

  Preverite stanje, ne da bi obiskali osebno omarico

  Kako izvedeti ravnotežje "Tricolor TV" z ID-jem na drug način? Vsi nimajo stalnega dostopa do interneta in veliko upokojencevne uporabljajte sploh. V tem primeru se lahko obrnete na operaterja na naslednje načine:
 • pokličite na številko 8800500 0123, ki je na voljo 24 ur na dan, klici so brezplačni;
 • prek Skypea;
 • klepet v klepetu.
 • Številni naročniki, ki jih zanima, kako po številu najti bilanco "Tricolor TV", raje pokličejo klicno številko. Izbrati morate razlog za klic in počakati, da se strokovnjak sprosti. Da bi zagotovili potrebne informacije, je treba posredovati identifikacijo in obvestiti osebno izkaznico. Ko bo opravil vse formalnosti, bo posredoval vse informacije v zvezi z računom naročnika. Na splošno lahko na portalu "Tricolor TV" v razdelku "Pomoč" vidite vse načine komunikacije z operaterjem. Veliko možnosti, je družba po svojih najboljših močeh, da se omogoči naročnikom hitro pridobiti potrebno tehnično podporo. Tudi če ne želite klicati, lahko omogočite poseben klepet, v katerem bo strokovnjak priskrbel potrebne informacije.

  Kaj storiti, če je sprejemnik zasnovan za drugo osebo

  Kako ugotoviti ravnotežje "Tricolor TV", če je oprema opremljena z drugim uporabnikom? To se zgodi, če je predpona kupljena od prejšnjih lastnikov stanovanj. Težava je rešena, porabiti morate nekaj več časa, da odprete dostop do ravnovesja. Najprej boste morali obiskati ponudnika in ustvariti pritožbo. Vključuje nove osebne podatke in druge potrebne informacije. Nato pripravite izjavo za strup na naslov, ki ga najdete na vrhustrani. Takoj ko se pritožba obravnava, se podatki o registraciji spremenijo. Že glede na popolnega lastnika opreme lahko izvedete kakršnekoli manipulacije.

  Sklep

  Vsi načini za ugotavljanje ravnotežja kartice "Tricolor TV" so podrobno opisani zgoraj. Vsakdo si izbere optimalno rešitev. Če imate dostop do interneta, je najprimernejše, da dobite potrebne informacije v vaši osebni pisarni. V vseh drugih primerih pokličite operaterja, ki bo posredoval informacije o trenutnem stanju stanja.

  Sorodne publikacije